HjemlighedReparationer

Vægbeklædningskompositmateriale i hjørnerne - teknologien og hemmeligheder

Blandt de mange muligheder for vægdekoration tapetsering - den mest almindelige metode. Industrien producerer en lang række forskellige typer og former for tapet. Af antallet og designmuligheder kan du tale i lang tid, kun overføre tapet typer kan tage en del tid.

Der er endda baggrunde, der kan males - en særlig ikke-vævede. En stor mulighed for dem, der gerne ofte ændre design - træt af én farve, malet, og lokalet ser anderledes ud. Meget økonomisk, fordi kun behøver maling til ikke-vævede tapet, som kan købes i specialbutikker.

Enhver slut skal gøres effektivt og omhyggeligt. Indsættelse tapet rummet - er ingen undtagelse. meget afhænger af kvaliteten af arbejdet. Hvis alle bare sos vægge, kan tapetet i hjørnerne af mærkaten være nogle vanskeligheder. Selv i de lejligheder, som for nylig gennemførte reparationer, meget sjælden perfekt afledt hjørner. Og enhver, selv den mindste forvrængning fører til det faktum, at baggrunden er oppustet eller er ved at briste læg. Derfor tapet sticker hjørner kræver opmærksomhed og nøjagtighed ydeevne. Der er nogle finesser, vel vidende, at du kan opnå perfekte samlinger.

Indsætte de indvendige vinkler

For at gøre dette på en af væggene klistret klud, så den er på vej ned til den tilstødende væg på 2-3 cm. Der bør udvises forsigtighed, således at tapetet arrangeret lodret. For at sikre korrekt placering på væg, ved hjælp af en lodline tegne en linie, langs hvilken det springende klud.

Hvis vinklen er meget ujævn, kan det være nødvendigt at skære den piskede del på en tilstødende væg. Nogle gange er den eneste måde at komme i form tapet til hjørnespark. Hvis papiret er tyk, er det bedre at bruge en speciel lim, der grundigt smøre kanten af kluden, og derefter trykke på en særlig svamp.

Nu, på den tilstødende væg skal bemærkes ved hjælp af den samme lodline limning det næste stykke tapet. Afstanden fra hjørnet til linien skal være mindre end rullen bredde på 2-3 cm. Beliggende klud vedhængende spores tegn. Den del af tapet, som kommer til en tilstødende væg, frakke med limsammenføjninger og omhyggeligt glattet.

Nu, bevæbnet med bygningen niveau eller lineal (fortrinsvis metal) og en skarp kniv, skæres de to umiddelbart godtgørelse strengt i hjørnet. Den øvre afskårne del fjernes nemt, men en, der viste sig at være et stykke stof er taget ud ved at vippe kant. Det promazhem igen lim og omhyggeligt tryk ned. Vægbeklædningskompositmateriale i hjørnerne på denne måde gør det muligt at opnå en perfekt samling.

Indsætning udvendige hjørner

Hvis det ydre hjørne af helt glat, så at indsætte det meget enkelt: du skal bare vikle en klud, omhyggeligt at sikre, at ingen luft tilbage. Hvis vinklerne er ujævn, skal du bruge følgende trin.

En strimmel af tapet klistret på en af væggene, hvilket placerer den så enden stikker 2-3 cm, fnug det med lim til leddene, wrap, glatte, der sikrer, at det gik glat. Hvis dette mislykkes, er det muligt at foretage nedskæringer i flere steder. Indpakket kant afskåret med en skarp kniv, hvilket efterlader en meget tynd kant af hjørnet, som ikke vil være synligt gennem det øverste lag af tapet.

Det andet stof skal placeres, således at dens kant er 5-7 mm optrådte rundt om hjørnet. Lim anden strimmel af tapet, indpakning overlapning. Det kan også håndtere limsamlinger og omhyggeligt presse. Til disse formål kan man anvende en blanding af tapet og PVA.

Ved hjælp af disse hemmeligheder, kan vi sikre, at mærkaten tapet i hjørnerne giver en perfekt leddene, og dette ville have stor gavn af det overordnede udseende af rummet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.