HjemlighedKonstruktion

Sådan korrekt udføre tapetsering

En af de mest enkle og økonomisk overkommelig måde at ændre det indre af rummet - det tapetsering. Trods det faktum, at limning processen i sig selv er ganske enkel, mange laver fejl. Som et resultat, kan stoffer begynder at skalle af, og leddene bliver synlige, selv en overfladisk undersøgelse af væggene.

forberedelse overflade

Det endelige resultat afhænger af substratet og dets oprindelige tilstand. En række foranstaltninger er at rense væggene i det gamle dæksel og enhver forurening. I så fald, hvis overfladen er våd, vil du bemærke det i beton. Faktum er, at forhøjede niveauer af fugtighed tapetsering ikke er tilladt.

Dernæst justeres væggen (hvis påkrævet), og udføre kit. Efter alle forberedelserne, kan du begynde tapetsering. Til at begynde, måle højden af væggen og måle den første web. Hvis mønsteret mangler, eller du har valgt den abstraktion, behøver godtgørelsen ikke. Hvis der er billeder i begyndelsen sting grænsen, men først efter afbrød lærredet. Så ved at skære alle de ruller, du endelig færdiggøre det forberedende arbejde.

Nu lukke alle vinduer og døre (udelukke sandsynligheden for et udkast), hvilket gør den klæbende del og begynde at arbejde.

avl lim

Vi anbefaler at bruge de præparater, der er anbefalet af producenten direkte. Dette skyldes det faktum, at grundlaget for tapetet er anderledes. Og man kan ikke nærme limen. For eksempel mærkes vinyl vægbeklædning er kun effektiv med visse løsninger. Hvis du bruger en komposition til papirbaner, så den næste dag at løsrive ark.

Regler klæbende præparater angivet på emballagen. De har bare brug for at udføre.

tapetsering

Tykke plader stikning butt tynd - butted eller lappede.

Den første web bør anvendes meget omhyggeligt, ved hjælp af en snor med et lod linje. Efter dette, skal du blot følge denne milepæl. De samlinger, vinkler, er det ønskeligt at smøre efter klistermærker tapet børste med PVA.

Oftest smurt med lim tapet med top til bund, og derefter kanten eller væg (hvis du har et ikke-vævet tapet). Derefter pladen lov at imprægnere i overensstemmelse med instruktioner (10-15 minutter). Hvis klud gennemblødt nok, efter væggene dannes luftbobler.

Udarbejdet af bladene anvendes på butting side, at holde det på toppen af centret. Lane nødvendigvis presser en blød valse, udglatte folien fra midten til kanterne. Især omhyggeligt udjævner sømmene, og fjerne den overskydende lim med en svamp eller en klud.

Klar til regelmæssigt at efterse leddene og udglatter. Bobler, som ikke er i stand til at fjerne en rulle, punkturnål og presser.

Hvis du vil have en mærkat tapet bag radiatorer eller rør, alle leddene omhyggeligt er belagt med klæbestof, og på steder krogene gør pæne slots. I nærvær af plast skråninger med en fleksibel kantområde tapet nødvendigvis ren under det. Ved døre og vinduer afbrød kanten af tapetet lige efter tørring.

, Væg sticker er således en lang række aktiviteter, der udfører ganske let, hvis du følger instruktionerne og regler. Konklusion: Hvis du vælger monokrome lærreder, kan du købe dekorative klistermærker på tapetet. Denne indretning er tilgængelige for alle, mens det ikke kræver særlige færdigheder og viden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.