BilerBiler

Bilen krop

Hvad er bilens karosseri? "Made af træ, metal eller plast kasse, som transport af varer og passagerer", - sagde chaufføren. "Den dyreste og tunge element i bil" - sagde designeren. "For ham fastgør alle de andre detaljer," - sagde ingeniøren. Og designeren sagde: "Kroppen - et kunstværk!". Hvad er interessant, vil hver af dem være i sin egen ret.

Det væld af formularer

EU har taget skridt til at udforme selve anden end sedan (Moskvich, Volga, Lada) og stationcar (2104, Volga 24-13) bil. På vejene i landet kørte egentlig bare sådan en bil. Ensidigt strøm af twin maskine lejlighedsvis fortyndet limousiner regeringen flåde, udenlandske coupe, cabriolet og konvertible. Men fremkomsten af disse maskiner er så sjældne, er der altid opfattes som en begivenhed, indsamling omkring ham tilskuere.

Men de dage er gået bort, og nu, ser den travle motorvej, er det muligt for et par minutter til at snuppe et kig disse typer af karosserier som Fastback, hatchback, notchback, en-, to-, og endda tre-volume biler, srednekapotnye maskine. Samt den fantastiske krydsning mellem en coupe med generalister, cabriolet med pickupper og SUV'er til limousiner. Der er muligheder for hvor og forstår ikke, hvad kroppen af bilen bruges i dette tilfælde. For nu er hver bilproducent forpligtet til at udstede den ene "platform" er ikke et par, som før, men tre, fem eller endnu flere forskellige typer af modeller, og for at forstå deres klassificering sikkert vanskeligt selv af skaberne.

typer organer

Cabriolet - en personbil med en blød top og oplukkelige sideruder. Internationale instrumenter convertibles kaldet kun de maskiner, hvis sideruder fjernet, ikke synke.

Cabover - et volumen legemet, hvor forakslen er placeret bag centerpunktet af rattet. Et stort antal små japanske biler, ved første øjekast med "vogn" arrangement, i virkeligheden beskpotnikami. Bright repræsentant for denne type - Subaru Sambar.

Shay kaldet kroppen af passager typen bløde telt i stedet for tag og aftagelige vinduer. Forvirring tilføjer, at der i Tyskland, kaldet chaiselong cabriolet med en seks-krop, foldetag og evnen til at fjerne rack sideruder.

Van betragtes som en vognkasse, hvor bæreren er adskilt af en skillevæg fra driveren. Denne type med mindre ændringer i form af et aftageligt sæde i bagagerummet uden skillevægge mellem føreren og de godsmængderne begyndte at være populær hos de 90 år af forrige århundrede.

Combi - en to-volumen organ, som kan bære både passagerer og gods er relativt store (med bagsæderne foldet). De bageste dør combi letter på- og aflæsning. Som du kan gætte fra navnet, denne form for kroppens designere kombineret kapaciteter sedan og vogn. Trods det faktum, at IL-Combi produceret i mange år, er det stadig et udenlandsk ord "hatchback" er blevet mere populær end den sovjetiske navn, som desværre ikke holde sig.

Universal - en krop, der har to bind, passager- og godstransport, mellem hvilke der ikke er nogen barrierer. Bagsæderne fold serie vogn.

Nogle biler af denne type, for eksempel, Reno Espace, kan kaldes en én-volumen universel. Så alsidig - det er ikke nødvendigvis to-volumen.

Roadsters - en sjælden form for to-sæders med en blød tag.

Targa - som regel en coupe eller sedan med evnen til at fjerne den midterste del af hardtop. Bright repræsentant for denne type - Porsche 911 Targa og Porsche 914.

Pickup - krop passagerer og gods type på en eller to rækker sæder, med en stiv skillevæg adskille belastningen fra passagererne på bagsiden af hvilken der er en åben platform for last.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.