InternetPopulære links

Browser "Thor": anmeldelser, software funktion til anonymitet online

I de senere år har anonymiteten af netværket fået en særlig betydning. I stigende grad begyndte at manifestere sig i samfundet er tegn på, at frihed Internettet - er en illusion, pålagt af almindelige brugere. Faktisk på den del af din internetudbyder, og de websteder, du besøger, er der en massiv samling af visse oplysninger om din adfærd. Nogen ignorerer det, men nogen er ikke glad, at han var i stand til at følge. Løsningen på det sidste kan være en særlig software, der kaldes browseren "Thor". Svar om ham, samt principperne i arbejdsprogrammet vil blive præsenteret i denne artikel.

Hvad er "Thor"?

Vi begynder med en definition. Software "Thor" - et system, der giver brugeren mulighed for at sikre anonymitet online ved at omdirigere trafik gennem et netværk af servere rundt omkring i verden. På grund af dette, at holde styr på, hvilke ressourcer brugeren besøger, bliver det praktisk taget umuligt.

Udviklingen af dette projekt i begyndelsen af 2000'erne i USA. Senere systemet forfatterne var i stand til at indsamle midler til programmet. I dag er browseren "Thor" præsenteres som et program download, der kan være nogen. Efter at have udført indstillingerne for denne software, kan brugeren blive skjult overvågning på mange måder. Hvad præcis er det program, så læs videre.

Hvorfor har vi brug "Thor"?

Så, som allerede bemærket, den første formålet med denne software er at sikre anonymitet. Spor, hvilke ressourcer en bruger kommer til at for websites ser det næsten umuligt. Præcis ligesom du ikke kan forstå oprindelseslandet for den person, som følge af at kryptere trafikken på tværs af forskellige servere, det interagerer med browseren "Thor".

Kommentarer og diskussion af programmet viser en anden brug af softwaren - evnen til at gå ind på forbudne ressourcer. I lyset af den seneste politiske udvikling i verden, dette spørgsmål er især aktuelt. Installeret på institutniveau begrænsning af adgang til visse ressourcer overtrædes på grund af manglende bevis det faktum af besøget. Og websteder, der er blokeret af den ene eller anden grund, kan folk se med hjælp af de samme servere, der er noget af en led i kæden for fremsendelsen af denne trafik.

Sådan bruger browseren "Thor"?

Må ikke bekymre dig, at browseren "Thor", anmeldelser, som vi er interesseret - er noget kompleks, der kræver specialviden, programmering færdigheder og lignende. Nej, det er forenklet, og så snart du downloade den til rent faktisk at arbejde i dette program, se for dig selv i dette. Tidligere sidde på internettet var langt sværere ved "Thor" protokol. Til dato, udviklere har klar browser "Thor". Ved at installere det, kan du besøge dine foretrukne hjemmesider, som vi gjorde før.

Mange mennesker har aldrig hørt om sådan en softwareløsning. Nogen, tværtimod, er kun kendskab til eksistensen af produktet, men ikke ved, hvordan man konfigurerer "Thor" (browser). Faktisk er det meget nemt.

Kørsel af programmet for første gang, vil du se et vindue med to alternativer, vælger at tage udgangspunkt i situationen med din internetforbindelse. Det er meget simpelt: hvis du tror, at udbyderen holder styr på dine handlinger, og vil gerne beskæftige sig med det, nogle minimale netværksindstillinger vil være påkrævet.

Hvis du er sikker på, at der ikke er nogen kontrol fra netværksadministrator for din udbyder, og uanset hvilke websteder du surfer, bør du vælge den første måde - "Jeg vil gerne oprette forbindelse til netværket" Thor "direkte".

Som du vil se i fremtiden, websteder, der bestemmer din placering er ikke længere i stand til præcist at vise din by og oprindelsesland. Dette vil være den vigtigste indikator for browseren "Thor" er gyldig. Anmeldelser indikerer, at komme til forbudte websteder i dit land på en sådan måde - det er nemmere end nogensinde.

sikkerhedstrussel

På internettet er der et rygte om vægten af, hvad der faktisk er et netværk af "Thor". Nogen siger, at det er et produkt af det amerikanske militær, der ønskede at kontrollere verden af cyberkriminalitet på en sådan måde. Andre kaldte netværket "Thor" rige narkohandlere, våben og diverse terrorister.

Men hvis du arbejder med denne browser til at hente fra din foretrukne torrent tracker, en terrorist, du er usandsynligt at blive, ligesom tusindvis af andre brugere af softwaren. Anmeldelser af forbrugere, der arbejder med dem, bekræfter, at det er en nem måde at slippe af med trafik overvågning eller for at omgå forbuddet mod besøg på ressourcen. Så hvorfor ikke bruge det?

alternativ

Selvfølgelig, hvis du ikke ønsker at rode med noget nyt for sig selv, ikke nødvendigvis vælger som en måde at beskytte personlige oplysninger, browseren "Thor".

Anmeldelser tyder på, at også kan fås anonymitet netværket på andre måder, såsom gennem en VPN-forbindelse. Det er nemmere, og for nogle endda mere pålidelig end at arbejde med tvivlsomme "Thor" -protokol.

Under alle omstændigheder, valget er dit.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.