InternetPopulære links

Indeksering site "Yandex": hvordan man laver en hjemmeside "lækker" for en søgemaskine?

Så du har oprettet en hjemmeside. Hvad bliver det næste? Vi har naturligvis en eller anden måde fortælle brugerne om dens eksistens. Så den første og vigtigste opgave - at "lyse op" i søgemaskinerne. Jo mere, så de i fremtiden vil være den mest magtfulde kilde til trafik.

Hvordan fungerer denne her

Indeksering websted til "Yandex" er produceret af søgemaskiner. Det er et komplekst program, der regelmæssigt gennemgå alle sider af din grund URL-adresser. Så søgemaskinen finder ud af om alle de ændringer og genererer emne (med andre ord, vælger de websteder, der falder ind i toppen).

Men hvad nu hvis ressourcen er helt nyt? Der er to måder at få bots til at komme til dig:

 • placere links til andre sites allerede indekseret (næste gang du scanner programmet vil gå på dem, og vil gøre de relevante oplysninger i databasen);
 • direkte gennem "Yandex.Webmaster".

Erfarne SEO-Optimizers bruger typisk begge muligheder til søgemaskinen straks tilføjet til databasen så mange sider som muligt.

Når du kan indsende dit websted til indeksering "Yandex"?

Teknisk - til enhver tid. Men du behøver ikke haste til at åbne "webmaster" og poste links hvor det er muligt. 70% succesfulde indeksering sider på en side i "Yandex" afhænger af kvaliteten af selve ressourcen. Hvad betyder det?

 1. Ingen kopipasta! Brug kun det unikke indhold.
 2. Kontrollér gyldigheden af koden. I de seneste år, søgemaskiner foretrækker nem og bekvem ressource tilpasning til mobile enheder.
 3. Monter den på alle sider meta tags: titel, nøgleord, beskrivelse.
 4. Lav en kompetent intern forbinder. Det er vigtigt at være i stand til at linke til en side på sitet (og ideelt set skal stien være længere end 3 klik).

Derefter kan sikkert optages i webmaster og fremsætte en anmodning om indeksering. Men for at gøre det på forhånd er ikke nødvendigt - hvis søgepersonens ikke er klar til at se ressourcen, kan processen trække ud i måneder.

Hvor lang tid at vente?

Og her ligger gnide. Den nøjagtige svar, du vil ikke være i stand til at give en, fordi processen er helt automatisk - selv de ansatte i virksomheden kan ikke fremskynde den.

I gennemsnit forekommer høj kvalitet og godt tunet ressource i spørgsmålet efter 2-14 dage.

selv efter denne indeksering site "Yandex" i nogen tid, vil dog være langsom. Hvorfor så? Det faktum, at søgemaskine har en "hvid liste". First Trust bots besøger websteder, der er tillid til, "Yandex" - den langvarige, med god TIC og høj trafik områder.

spiller også rollen som hyppigheden af opdateringer. Jo mere du jævnligt poste af interessant og relevant indhold, de nye sider indekseret hurtigere. I store nyheder portaler, dette sker i 10-15 minutter.

Sådan kontrolleres indeksering af hjemmesiden i "Yandex"?

Under opstartsfasen er det meget vigtigt at holde styr på hvilke sider der er allerede i databasen. Lær det på flere måder.

Den første - direkte ind i en søgemaskine. Ved hjælp af en særlig operatør websted, kan du se alle sider på webstedet, som i dag findes i indekset. Det ser således ud:

Men denne fremgangsmåde har en betydelig ulempe. Systemet producerer ikke mere end 1000 resultater. Og hvad hvis de sider på sitet længere? I dette tilfælde er det bedre at bruge de værktøjer "Yandex.Webmaster".

Nogle firmaer foretrækker at arbejde med løn programmer og tjenester - .. PR-CY, SeoMonitor, Topvizor osv De tillader dig at ikke kun se den aktuelle status for ressourcen, men også dynamikken i forandring. Af den måde, samtidig analysere dine præstationer i andre søgemaskiner. Nedenfor er et eksempel på den relevante rapport fra "Topvizora".

"Agn" for robotter: 8 måder at lokke dem til hjemmesiden

I SEO, er der mange myter. En af dem - det faktum, at den fremskyndede indeksering site "Yandex" er kun tilgængelig mange tusinde tillid "dinosaurer". Dette er delvist sandt. Men hvis du kender principperne for søgemaskine, kan du påvirke adfærden hos bots - og uden at bruge en skilling.

Nu til det punkt. Hvad skal man gøre for at "Yandex" til hurtigt at tilføje dit websted til databasen, og begyndte at fremme det?

 1. Opret kvalitet sitemap. Sitemap - en særlig XML-fil, der indeholder links til alle sider af ressourcer. Takket være ham, vil botten ikke vandre tilfældigt indenfor divisionerne og scanne alle URL-adresser med hensyn til deres prioritet.
 2. For brugere, kan du oprette din egen version af sitemap. Det er vigtigt, at i HTML-map kan tilgås fra en hvilken som helst side i 1 klik.
 3. Tilføj din ressource til 5-10 hvide kataloger (ingen gensidig link). For at fremme det effektivt, men nu er vores mål - den vellykkede indeksering af hjemmesiden i "Yandex".
 4. Kast dit nye indhold via RSS-feed. Til annonceringer optrådt på andre sites, registrere den i en særlig RSS-mapper (RssReader, LiveRSS, Plazoo, etc.).
 5. Skriv 1-2 artikler med links til dit websted og sende dem til gratis biblioteker såsom RusArticles og "Product Statey.rf".
 6. Tilføj dit websted til mail.ru ratings og "Rambler Top 100".
 7. Tilmeld dig for social bookmarking ( "BobrDobr" "My Place", LinkMarker).
 8. Publish 2-3 af interessante artikler på dit websted i sociale nyhedstjenester (NEWS2, Sml2, Newsland, LivePress).

Hvis budgettet tillader det, kan du også købe links til din ressource på børser SAPE typen. Det er ønskeligt, at de blev placeret på hovedsiden - så indekseret meget hurtigere. Prøv at vælge en høj kvalitet websted, med høje TCI og indkvartering i "Yandex.Catalog".

Hvis et websted ikke er indekseret mere end en måned: leder efter årsager

Det så sker, at selv efter linket var intet ændringer. Hvad kunne være problemet? Oftest er det på grund af forkert indstilling af sitet.

Vi overveje flere versioner, som du har brug for at tjekke først.

 • Website eller individuelle sider, der skal indekseres blokeret i robots.txt. Inden vi går videre til analysen, robotter scanne filen. Forbyd kommando bruges til at vise, hvor dele af hjemmesiden ikke behøver at gå (som regel admin panel og nogle filer). Sørg for, at robotter er ikke værd et forbud mod indeksering hjemmesiden og hovedafsnit.

 • Inkluderet privatlivsindstillinger og. Med denne WordPress-brugere ofte støder. Dette område giver dig mulighed for at gøre området lukket for søgemaskiner med et enkelt klik. Sørg for, at ressourcen er tilgængelige bots, åbning i admin panel "Indstillinger"> "Reading".

 • I meta noindex parameter sider stede. I dette tilfælde bliver du nødt til at ændre koden hver side individuelt. Du kan blot fjerne den linje af kode eller ændre indholdet af feltet værdi i indekset, skal du følge.

 • Fejl ved gennemgang. I enkle vendinger, uanset grunden, båden kan simpelthen ikke komme til de nye sider. I panelet "Webmasters" der er en separat fane, hvor du gemmer rapporterne for de sidste 3 måneder, og fejlrapportering.

 • Ustabil drift af ressourcen. Sommetider indeksering site "Yandex" ikke forekomme på grund af fejl i værten eller server - når båden kommer til at scanne siden ressource er simpelthen ikke tilgængelig. I dette tilfælde er det bedre ikke at spare, og vælg en pålidelig service.

 • Dit domæne er under filtre. Det er muligt, hvis før dette navn blev brugt af andre ressourcer. Tjek domæne til forbyde kan være for et øjeblik - hvis du forsøger at føje den til "Webmaster" vil du se en fejlmeddelelse. For at låse op, bliver nødt til at sende i "Yandex" anmodning om fornyet behandling.

Heldigvis i praksis, sådan et problem med indeksering - en sjældenhed, da de fleste af ejerne af nye hjemmesider bare ikke har tålmodighed. Være klogt: hvis du er sikker på webstedet er okay, fokus på, hvordan man kan fylde den med kvalitetsindhold og tiltrække første brugere fra andre kilder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.