BilerMotorcykler

Billigste ATV: En oversigt, specifikationer, producenter og ejere anmeldelser

I denne artikel vil vi fortælle dig, hvilken slags billige ATV'er findes for tiden i det offentlige rum. Denne information er interesseret i de mennesker, der har besluttet at få mig en form for transport, men spørgsmålstegn ved valget. de vil også være nyttigt at vide, hvilke kvaliteter kan have den billigste quad bike, på trods af sin lave pris. Fra at købe formål og henholdsvis og kraftenheden og prisen afhænger af ATV. Det er muligt at købe en ordentlig bil for en relativt lille mængde af penge på samme tid får en meget alsidig form for transport.

generelle oplysninger

ATV - er en form for transport, der kan opfylde køberen med enhver smag. Selv den billigste quad bike, som pris passer dig, vil du eller dit barn stor glæde. Anvendelse af sådanne køretøjer til forskellige formål:

 1. Spil barn model for underholdning.
 2. Teenage mulighed for vandreture.
 3. Sport model voksen sport.
 4. Bare en kraftig quad bike til transport og forsendelse.

Mange formål, men det hele afhænger af arten og typen af ATV. Vacationers glade for at bruge denne transport i hele landet, og fiskerne fiske. Sprintere også elsker at køre en quad bike, fordi det kan nå hastigheder på op til 140 km i timen. Før du køber, må man selv finde ud af, til hvilket formål han køber en bil, og derefter vælge blandt de tilgængelige liste over modeller. Der er modeller i forskellige egenskaber, og at vælge nødvendigt, under hensyntagen til alle de krav og parametre for den fremtidige ejer.

QUAD Wels Storm-110

Mange forældre ønsker at behage deres børn en sådan gave, ligesom en quad bike. Og det er værd at acceptere, at sådan en gave vil forårsage en masse følelser. For at købe en quad bike for børn er billigt, er det nødvendigt at studere oplysninger om alle mulige modeller. En af de billigste biler børn betragtes Wels Storm-110. Gennemsnit prisen for det varierer i størrelsesordenen 50 tusind rubler, hvilket er ganske billigt for en sådan facilitet. Hvad er det ATV? Produceret maskine i Kina Wels licens. Power ATV - 6,6 hestekræfter, hvilket er nok til et barns underholdning. Displacement - 110 cm3 af at køre på benzin. Maskinen har følgende funktioner:

 • køre elektrisk start;
 • skivebremse;
 • Særlige hjul er konstrueret til at køre på ujævne veje;
 • attraktive svetooformleniya;
 • Nøglering forældre til at styre maskinen;
 • brændstoftank besidder en tre og en halv liter benzin.

Et karakteristisk træk ved maskinen er ikke bare en lille pris, men også lille i størrelse. Det kan bruges af børn fra fem til ti år. Det er denne den billigste quad vandt markedet for børns transport.

ATV Wels Ladoga-125

Men at bruge karafler ønsker ikke kun små børn, men større børn, dvs unge. Du kan ofte høre spørgsmålet om, hvor meget en billig ATV til gåture. Så hvis du ønsker at købe denne type transport med henblik på teen gåture eller en simpel bevægelse, så det bedste tilbud betragtes som en model af Ladoga-125 af det samme selskab Wels. I Kina, de gør glimrende model, ikke kun for børn, men også for voksne. Hvad er forskellen på denne model fra den forrige? Først og fremmest, magt. Da maskinen er konstrueret til en person med et stort parameter, er det helt logisk: mængden af hestekræfter er steget til 8,5, og mængden af motoren - op til 125 cm3. Hertil kommer, at modellen har:

 • fem liter brændstoftank;
 • Hydraulisk bremsesystem;
 • elstart;
 • karburatorsystem brændstof;
 • brede hjul, i stand til at bevæge sig på alle overflader, og mange andre egenskaber.

Diskussion billige ATV'er, køberen forlader aldrig denne model ignoreret, fordi de karakteristika, er fantastisk for sådan en pris. Den gennemsnitlige pris for enheden er omkring 75 tusind rubler.

ATV Irbis ATV-150U

Denne model af virksomheden Irbis fortjener opmærksomhed, fordi det er en af de mest populære for voksne. Budget pris på 110 tusind rubler til at købe en sådan anordning muliggør et stort antal mennesker til forskellige formål. Denne model er mere kraftfuld end den foregående, med en motor på 150 cm 3. Selv med hensyn til hestekræfter, de er 8.3. Audio signalering sikrer integriteten af ATV og beskyttelse mod tyveri, og automatgear gør turen det nemt og sjovt. Designet af bilen ganske alvorlig og klassisk. Diskuterer billige quad cykler, for ikke at nævne denne model.

ATV AVM Scorpion-250

Denne repræsentant for sin klasse adskiller aggressive egenskaber. Denne model er primært interesserede atleter. Kraftfuld maskine er designet til at være ikke bare at bevæge sig i rummet på en hvilken som helst overflade, men gør det meget hurtigt. Firma AVM lavet en ordentlig model, og omkostningerne herved - 150 tusind rubler, hvilket er ganske billigt for denne type. Motor volumen på 250 cm3 producerer 17 hestekræfter, hvilket er flere gange kraftigere end tidligere modeller. ATV har alle de moderne funktioner:

 • elektrisk start;
 • skivebremser;
 • Elektronisk instrumentpanel;
 • Særlig belysning design;
 • vosmilitrovy tank og mere.

Det skal bemærkes, at det er muligt at vælge den type motor til denne model. Standardudstyr omfatter 2-ventil motor er 17 hestekræfter, og kan placeres 4-ventilet motor med 27 hestekræfter, men det vil øge omkostningerne ved indretningen.

anmeldelser ejere

Mennesker, der er så heldige at få en af disse quad, taler positivt om arbejdet i maskiner. Nogle mennesker tror, at billige ATV'er er ikke det værd at købe dem. I dette tilfælde betyder teorien ikke. I betragtning af de lave omkostninger ved enheder, de primært tjener lang og pålideligt, naturligvis med forbehold af korrekt funktion. Selvfølgelig noget går galt, men alle problemer er løst hurtigt enten gennem leverandøren, eller ved en tankstation. Under alle omstændigheder har ingen af ejerne ikke fortryde at købe sådan en interessant køretøj som en quad bike.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.