HjemlighedGør det selv

Sammensætning af flydende tapet. Anvendelsen af flydende tapet

Flydende tapet i virkeligheden repræsenterer en silke gips, som er fremstillet i henhold til specifikationerne 5462-001-96321814-2009. Men det første navn fast i SNG-landene, det mest holdbare. Dette dekorative topcoat beregnet til efterbehandling af lofter og vægge. Det kombinerer egenskaberne for ruller af tapet og gips, samt belægninger.

Hvad er en flydende tapet

Det dannede lag har en behagelig fornemmelse struktur og tør sammensætning ligner ornamental materiale til børns kreativitet. Dette er faktisk en blanding af cellulose, som indeholder dekorative komponenter fiber. Ganske ofte, forbrugerne er forvirrede flydende tapet med den sædvanlige gips. Forskellen mellem disse materialer er, at den flydende tapet ikke indeholder i deres sammensætning af sand. Som grundlag rager cellulose, som er et naturligt stof uskadeligt klæbemiddel.

Flydende tapet "Fort", og deres sammensætning

I den oprindelige form af flydende tapet "Fort", en del af, som du kan se, hvis du læser nedenstående oplysninger er et tørstof, der er pakket i plastikposer. Indhold af emballage fortyndes med vand før anvendelse, hvilken mængde vil afhænge af brugsanvisningen. Generelt, blandt ingredienserne beskrevne materiale indeholder:

 • cellulose;
 • silke;
 • farvestoffer;
 • klæbebindere;
 • fungicider af naturlig oprindelse;
 • dekorative komponenter;
 • plastificeringsmidler.

Som for dekorative elementer, kan de sendes til:

 • glitter;
 • perlemor;
 • flok;
 • mineralske krummer;
 • glimmer.

Klassificere flydende væg kan opdele dem i:

 • silke;
 • bomuld;
 • silkeagtig og cellulose;
 • cellulose.

Sammensætning af flydende tapet kan indbefatte kun tilstedeværelsen af silkefibre, i dette tilfælde, at materialet har den største holdbarhed, fordi den er resistent over for ultraviolet lys. Det dannede lag ikke falme, det bevarer den oprindelige udseende og farver i årevis. Som for silkeagtig-cellulose og cellulose tapet, de er billigere end silke, men er ikke villig til at tjene i så lang tid. Hertil kommer, at de er forskellige dekorative kvaliteter af silke flydende tapet.

Hvis du er interesseret i strukturen af flydende tapet, skal vide, at det færdige materiale typisk er sammensat af fibre, der er forarbejdet på produktionsprocessen klæbemiddel. Til bestanddelene blev tilsat modificerende midler og blødgørere. Undertiden sammensætningen er malet i en bestemt farve, men du kan købe en blanding af neutral hvid farve.

Sammensætning uafhængigt fremstillede flydende tapet

Ganske ofte forberede flydende tapet i hjemmet, i dette tilfælde, deres struktur, du definerer dig selv. Grundlaget for den dekorative lag kan være en hvilken som helst papir. Til dette blev der tilsat vand, PVA lim og farvestoffer den farve du ønsker. Tilsætningsstoffer kan udføre:

 • Tørret alger;
 • hakkede træ;
 • pailletter;
 • glimmerpulver;
 • granit chips;
 • stykker af garn;
 • kvarts og andre sten.

Hvis sammensætningen af flydende tapet giver et papir, så du kan bruge de gamle bøger og aviser, trykte ark, husholdningsartikler scraps og emballage indpakning. Hvis du beslutter at male blandingen, kan du bruge flere farver. Ved fremstilling af sammensætningen af flydende tapet baseret på papir, kan du desuden bruge lim "Bustilat" akryl gips eller gips.

Du skal gøre fundamentet etaper. Den færdige blanding hældes farvningssammensætning efter venstre for et stykke tid for infusion kan derefter hælde de udvalgte additiver. Papiret skal være godt knuses. Den er placeret i beholderen, hælde vand og henstår i op til 4 timer. 1 kg papir krævede ca. 5 liter vand.

Så snart den tid vil passere, hvilket vil være nok til iblødsætning papiret, er det omrøres med en elektrisk boremaskine, som er nødvendig for at sætte dysen i form af en mixer. Du er nødt til at foretage en jævn pasta. I et næste trin lim tilsættes til blandingen, og farvestoffet kan fortsættes efter æltning. Blandingen spredes i en stor plasticpose og efterladt i 14 timer. Derefter kan sammensætningen omrørt manuelt. Før påføring til væggen i flydende tapet tilsat gips, og efter alt er blandet indtil glat.

Sammensætningen af tapet baseret på fibermaterialer

Sammensætning af flydende tapet kan indbefatte tilstedeværelsen af fibrøse materialer, i dette tilfælde er det nødvendigt at lagerføre komponenter, blandt hvilke et cellulose- eller bomuldsfibre. Da dette materiale kan anvendes varmelegeme "Ecowool" eller konventionel bomuld. Materiale bør være rigeligt.

Hvis du planlægger at bruge en almindelig vat, vil det slibe godt. Operationen kan udføres manuelt, og det kan gøres med en saks eller særlige faciliteter i lighed med blanderen. Skovlkapacitet kan virke, hvori materialet anbringes. Kapacitet lukket af et dæksel med et hul til akslen af blanderen, ellers uld vil flyve væk under slibning. Dækslet kan være fremstillet af pap. Grundmaterialet undtagen cellulose og uld, kan hørfibre handle, padding polyester, uld eller polyester. Disse materialer er godt knuses.

Ingrediens sammensætning baggrunde fra garn

Ganske ofte, forbrugerne er interesseret i spørgsmålet om, hvad er sammensætningen af flydende tapet, med sine egne hænder det afsluttende materiale, du kan meget vel ske. En anden mulighed er beskrevet fremstilling trim kan blive tråden af forskellige materialer, nemlig:

 • bomuld;
 • uld;
 • syntetiske materialer;
 • en blanding af flere komponenter.

Ganske ofte needlewoman have i deres arsenal unødvendig garn. Desuden er det muligt at opløse de gamle jakker og trøjer. Garnerne godt knust, kan det være en skarp økse og en saks. Men ud over at være reserveret af en træ base. Et bindemiddel kan virke forskellige klæbemidler, nemlig:

 • PVA;
 • kasein lim;
 • "Bustilat".

Nogle gange kan en lag akryl-baseret. Men sidstnævnte har en specifik lugt, desuden vil det have yderligere fortyndet med vand. Den mest modstandsdygtig over for deformation og slid vil Baggrund akryl kit.

Sammensætning Silk Gips Tapet

Forbrugerne er undertiden interesseret i sammensætningen af flydende tapet Silk Gips. Dette materiale er fremstillet af naturlig cellulose, dekorative tråde, kvarts glimmer og fnug. Undertiden andre uskadelige excipienser og anvendes i produktionsprocessen. Bindemidlet fungerer som et cellulosebaseret klæbemiddel, der svarer til CMC.

Alle komponenter er naturlige og uskadelige. Hvis du er interesseret i spørgsmålet om, hvilken del af flydende tapet fra producenten "Silk Gips", så skal du vide, at denne blanding er miljømæssigt sikker, hvilket bekræftes af certifikater for VVS-Control. Brug gerne dekorative sammensætning kan for efterbehandling indvendige overflader.

Tapet sammensætning af fibre og savsmuld

Ganske ofte, ved fremstilling af dekorativt materiale beskrives ved hjælp af træfibre. Med en sådan coating kan opnås lagdannelse, som vil have lyd- og varmeisolerende egenskaber. Overfladen ikke mister evnen til at trække vejret, ikke mugne og adskiller billigt. Komponenterne er kendetegnet ved miljøsikkerhed samt æstetisk og dekorative.

Sammensætningen af de flydende tapet savsmuld fibre indbefatter antiseptiske midler og bindemidler i form af lim. Dekorative komponenter rager farvestoffer. Til fremstilling af præparatet skal træspåner og fibre. 500 gram lim er nødvendigt at tilføje et kilo savsmuld. Sammensætningen af den flydende tapet savsmuld involverer anvendelsen af meget fine høvlspåner. Til denne råvare sigtes gennem en sigte og fyldes i en plastbeholder.

Anvendelsen af flydende tapet: overfladebehandling

Nu hvor du ved, hvad sammensætningen af flydende tapet, med dine egne hænder, kan du foretage en af de ovennævnte blandinger. Men den rigtige ingrediens struktur ikke garantere hundrede procent held og lykke i arbejdet. Det er også vigtigt at forberede overfladen ordentligt. Substratet bør være ensartet og tilstrækkelig stærk. Det er vigtigt at sikre, at overfladen har en ensartet fugt-absorptionsevne. Det bør være minimal.

For at opnå et godt resultat, er det vigtigt at gøre farven baggrunden hvid, i det mindste, bør det svare til skygge selv tapet. Vægge og lofter, hvor du planlægger at anvende blandingen, bør ikke have dråber, stød og fordybninger, der er større end 3 mm per meter af overfladen. Det er vigtigt at levere et færdigt område af de gamle materialer til maling typen, tapet og afskalning gips. Master nødt til at fjerne skruerne udragende søm, skruer og andre metal- og plastdele.

Hvis overfladen af røret eller beslag er derefter forseglet dem tidligere. Til dette almindeligt anvendte fyldstof, Stack 2 mm tyk. Per niveau af væggene og gøre dem perfekt glat og endda ikke nødvendig. Hvis der er omfattende kamme og dale, så kan du rette dem med flydende tapet. Men hvis du ikke ønsker at øge forbruget af efterbehandling, skal det først slippe af vægfremspringene og fordybninger, som er mere end 2 mm per meter af overfladen. Typisk er området dækket med kit gipsbaseret. Dette gælder for vægge og gipsvægge. Kun for at dække samlingerne mellem knivene vil ikke være nok. Så snart overfladen vil være i stand til at tilpasse, kan det dækkes med primer.

Forberedelse Wallpaper

Hvis du vælger at bruge i reparation flydende tapet, sammensætningen (hvad den består af, kan du finde ud af ved at læse vejledningen på pakken) kan foretages af dig selv. Men ganske ofte forbrugerne køber fabrikken mix. Hun kommer til beredskab i en periode på 6 til 12 timer, så en sådan manipulation er nødvendigt at starte på forhånd.

Som en del af tapet følgende bestanddele er til stede:

 • hæftlim;
 • fine fyldstoffer;
 • silke eller cellulosebaserede fibre.

Nogle gange er komponenter pakket separat og blandes derefter. I førstnævnte tilfælde er sammensætningen hældes i en beholder eller på et stort stykke af polyethylen, og derefter blandet. Indhold vspushivaetsya ikke krøller. Fine additiv farvefiltre granulater og pulvere, samt glansen er bedre ikke at blande i tør form. Deres hældt i vand og omrørt, og derefter tilsat base. Dette vil sikre ensartet fordeling og eliminere de klæbrige glans klumper i individuelle fibre.

Anvendelse tapet

Nu ved du, hvad der kan være sammensætningen af flydende tapet i hjemmet, kan du forberede en blanding af en af vyshepredstavlennyh teknologier. Men det er vigtigt at læse selv med anvendelse af teknologi. For at udføre arbejdet skal bruge:

 • murske;
 • spatel;
 • rivejern;
 • pistol-spray.

At tilvejebringe de materielle og særlige flydere, som er forskellige fra det konventionelle, idet de har indsnævret nettet. Ganske ofte de er lavet af gennemsigtig plast, så føreren var i stand til at styre udjævningsprocessen. Ansøgning sker simpelthen, at teknologien i dette tilfælde svarer til anvendelsen af kit.

Opløsningen indtastes manuelt eller lille spatel. Blandingen påføres på vægdelene og gnides på overfladen. Som et resultat, er du nødt til at få 3-mm tyk. Nogle sorter af tapet bør anvendes på et tyndt eller tykt lag.

konklusion

Flydende tapet anvendes på små områder, der er efterhånden forbundet med hinanden. Hvis opløsningen er dårligt limet på væggen, så er det muligt at tilføje en vis mængde vand, men ikke mere end en liter per portion.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.