HjemlighedGør det selv

Hvordan laver man en blomsterbed fra et dæk - en mesterklasse

Ved starten af de allerførste varme forårsdage har hver ejer af infieldet et maniacal ønske om at gøre haven til et rigtigt eventyr om landskabsdesign. Dejlige hegn, dekorative springvand og blomsterbed, lavet med kærlighed med egne hænder, vil bringe lyse farver ind i billedet af enhver have, og brugen af gamle bildæk til sådanne formål vil tilføje originalitet. Desuden vil en sådan skønhed misunde alle naboer. Sådan laver du en blomsterbed ud af dæk, vi taler i dag. Eksklusive kompositioner lavet af dette affaldsmateriale skabes absolut uden stor indsats og udgift. De mest originale blomsterbed af gamle dæk, der findes i haverne, er vaser i form af paradisfugle og eksotiske dyr.

Sådan laver du en blomsterbed til blomster

For at dekorere din have har du kun brug for et par gamle bildæk, en skarp kniv eller et elektrisk stiksav, en hård maskulin styrke, lidt fritid, et hav af entusiasme, et bjerg af ideer og selvfølgelig din fantasi. Hvis alt er forberedt, kan du starte!

Sådan laver du et dæk fra et dæk

Ikke meget erfarne landskabsdesignere, gartnere, foreslår vi at starte med enkle keramikdesign. Den mest egnede mulighed er simpelthen at vaske det gamle dæk, male det i en lys farve og grave i jorden (eller reparere den på væggen). For at se din blomsterhave var mere præsentabel, brug flere dæk på én gang. Sæt dem oven på en anden eller lav en alpine bakke, dekorere hvert hjul i sin farve. Sådanne vaser kan bygges af hver kvinde, da der absolut ikke er behov for mænds fysiske styrke. Og hvordan man laver en blomst seng fra et dæk mere raffineret og interessant?

Vaser i form af en blomst

For at gøre dette skal du have hjælp fra det stærkere køn, gamle bildæk, en kraftig kniv (du kan bruge et stik stik) og en beholder med rent vand eller en sæbevand. Selve teknologien er meget enkel. Vælg ethvert dæk (størrelse betyder ikke noget), læg det på jorden. Først skal du fjerne sin indre kant, da det er for svært. For at gøre dette skal du holde kniven fast i sidevæggen, hvor den blødere og tyndere gummi begynder og skære en kant rundt om cirklen. Vi har ikke brug for denne detaljer - vi kan smide det væk. Yderligere gør snit fra midten af dækket til slidbanen til metal ledningen - det vil være "kronbladene" af din blomsterkrukke. Bredden og formen af nedskæringerne bestemmes kun af din smag. De kan gøres trekantede, rektangulære, halvcirkelformede - uanset. Nu er det fortsat at skrue dækket og farve den resulterende krukke.

Hvordan laver man en blomsterbed ud af et svaneformet dæk

Først klippe midten af dækkestrimlen langs slidbanen (lidt over halvdelen). Dette vil være nakke. For at gøre det til den rigtige form, forberede den samme stribe tin og slutte dem sammen med hjælp fra stærk. For at gøre hovedet af en svane, brug noget improviseret materiale - træ eller et stykke polystyren. Nu er det kun at forme nakken, bøje dækkets kanter som vinger (du kan klippe dem for at gøre det mere realistisk) og male fuglen. For stabilitet og skønhed sættes den resulterende svane på et andet dæk. Forklare det i blåt, simulere søen. Forudsat at alle tipene er opfyldt, produceres smukke blomsterbed med egne hænder, hvoraf billederne er præsenteret i artiklen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.