HjemlighedGør det selv

Sådan laver du en kat ud af papir: instruktion med billeder

Feline - er skadelige og finurlige dyr, men på samme tid, de er kærlig og lydig. Origami kunst - er sjovt og interessant at gøre. Denne artikel vil blive beskrevet trin for trin, hvordan man laver en kat ud af papir - mileyshee skabning.

Hvad skal der til for at fremstille?

Til fremstilling af papir med en påkrævet forhold mellem længde og bredde på 1 til 3. Den mest foretrukne størrelse på 6 til 18 centimeter.

Sådan laver du en kat ud af papir. Trinvis guide

Vil tjene som en benchmark tal og tegnet af dem:

  • line - konkave kurver;
  • prik-streg - konveksitet.

trin

1. Det er nødvendigt at fastsætte strimlen af papir i halve.

2. Hver af parterne skal foldes halvt, for at kortlægge de fremtidige folder. Så de har brug for at udvide, så den forkerte side var på toppen. Så har du brug for at skitsere de folder på den venstre kant til fremstilling af en mundkurv af en kat. Under namitka betød bøjning og ubøjelig et papir med en tilbagevenden til den oprindelige tilstand. For at komme i gang, du ønsker at folde venstre hjørne til højre side. Derefter er lignende aktioner gennemføres med højre.

3. Når alle folder er identificeret, skal emnet ekspandere fuldstændigt. Gennemsnitlig langsgående fure skal være konkave, og de venstre og højre side skal dannes 2 bule ligner en kats ører. Dernæst rotere papirarket 90 grader og til dannelse af konvekse og recessen.

4. Så har du brug for at tilføje op hver diagonal konveksitet og samle dem op på samme tid udfører trykke på midten af hovedet. Tidligere oprettede folder danner fiasko. Saks ikke nødvendig. Det er nødvendigt at bevæge sig nedad, danner kroppen til at komme katten ud af papir. Vær sikker på at overvåge rigtigheden af at skabe bump og depressioner.

5. På grundlag af billedet, er det nødvendigt at danne hagen til katten ud af papir, lavet med sine egne hænder, var mere sympatisk og interessant. Figuren viser en grøn trekant, er det nødvendigt at finde i de planlagte folder på emnet og, klemme hans fingre inde, danner næsepartiet. Overholdelse af reglen om, at de øverste hjørner, danner hagen, skal gå ned, selvfølgelig.

6. Når hagen er klar, er opmærksomme på det fra det indre resultat, baseret på figuren. Næste dannet ører. For at gøre dette, bøje hver til krone og trækker sig tilbage lidt, bøje ryggen. Kig på billedet. Push hårdere. Skub indefra til den krølle i midten af hovedet til katten panden er let afrundet. Bemærk den modsatte retning, skal det matche billedet.

7. Efter næsepartiet, hoved og ører er blevet dannet, er det nødvendigt at skabe en hale. Til at begynde, skal du oprette en skitse af halen fold linje.

8. Når basting er nødvendigt at skabe to diagonale bøje. De anvendes til stabilitet kattens krop. Med hjælp fra de diagonale hjørner af buerne er dannet på begge sider.

9. Dernæst i et plan vinkelret på kroppen er nødvendig for at danne halen. Begge sider af bunden af diagonal flade ud ved hjælp af bøjning vinkler indad. Med disse tiltag kattens hale vil se mere i forhold.

10. Den sidste fase af nedenstående trin, "hvordan man laver en kat ud af papir" er en vridning og bøjning af halen. Med den rette formation af denne del af figuren påvirker dets stabilitet og tjener som en støtte og understøtningen.

Artiklen beskriver en simpel problemløsning muligheder: "Hvordan man laver en kat ud af papir?" selv et barn vil klare denne opgave. Hertil kommer, det er en interessant øvelse, er det mere og udvikle sig. Prøv det selv - du vil lykkes!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.