HjemlighedReparationer

Sådan rengøres sofaen? Et par vigtige tips

En ren sofa er en sundhedsgaranti. Men det er ikke altid muligt at beholde det i sin oprindelige form. Over tid bliver materialer udslettet, formen er krøllet, og farven falder. Og spørgsmålet opstår af hvad man skal gøre - køb en ny eller ryd den gamle? Men ikke alle ved, hvordan man skal rense sofaen korrekt, så de går ud på den første mulighed, hvilket nogle gange er ganske dyrt.

Først og fremmest er det nødvendigt at bestemme hvilket materiale der anvendes til polstring. Hvis du ikke kan finde ud af selv, skal du bruge internettet.

Velourmateriale er meget vanskeligt at rengøre. Han foretrækker kun en renseri, som et tæppe. Men hvis der er dyr i huset, der kan klatre op i sofaen, så bliver du nødt til at vælge unike midler, så det er ikke let at fjerne mikrofiberuld fra overfladen.

Suede materialer kan let behandles med kemikalier og kan endda vaskes, vigtigst må du ikke overdrive det. Dette er den mest alsidige af alle former for polstring, men det er ikke altid holdbart.

Sådan rengøres en lædersofa, selv en ufaglært mand ved: sæbet opløses i vand, overfladen vil blive tørret i en cirkelbevægelse med en blød klud. Ingen vanskeligheder og specialiserede midler. For de bedste resultater skal du så ofte som muligt støvsuge det med en børste, så du behøver ikke at tørre det igen. Og hvis der er en vask støvsuger - dobbelt så godt.

Du kan også ofte høre spørgsmålet om, hvordan man skal rense sofaen, hvis den blev malet af børn. Nå, hvis det er hud, så skal du klæbe det til det sted, hvor sporet fra håndtaget er synligt, klæbende tape, klem det godt. Efter nogle minutter skylles og tørres med en fugtig klud.

Hvis sofaen er dækket af andre materialer, skal du vælge midlerne til at fjerne blæk eller markører med en lille sammensætning af syrer (aggressive reagenser kan ikke kun skade sofaen, men også menneskekroppen). Efter dem skal du altid rengøre med en normal fugtig klud, så kemiske opløsninger ikke forbliver på overfladen.

Sådan rengøres polstring sofaen, hvis det spildt væske

Huden er ret begejstret for forskellige frugter og vindrikkevarer, så snart en plet vises, er det nødvendigt at gøre det straks, ellers vil det koste dig mange problemer. Først og fremmest skal du vedhæfte papir eller servietter, så de absorberer fugt, så fugt en blød klud med en svag alkoholopløsning og gnid det forsigtigt.

De pletter, der er tilbage fra øl, fjernes ved almindelige opløsninger af sæbevand. Men hvis duften ikke er gået, kan du omrøre 3 store skeer eddike i 1 liter vand og blød det. Det er bedst at gøre dette med en svamp eller en blød klud, men det er under ingen omstændigheder let at hælde på en sofa.

Spørgsmålet "Sådan rengøres sofaen" kan løses ved hjælp af en dampgenerator, hvis en er tilgængelig. Denne metode fjerner kun snavs fra overfladen, men ødelægger også alle skadelige mikrober og sovemider, der kan gemme sig i materien.

Selvom, hvor mange ikke bruger forskellige midler og metoder, er det mest korrekte opkald af eksperter i at rengøre møbler derhjemme. De ved allerede præcis, hvordan man skal rense sofaen uden at skade kroppen og udseendet af interiøret. Dette er undertiden endda meget nyttigt, i den forstand, at sådanne tjenester nogle gange tyder på genoprettelsen af form af blødt væv. Unikt udstyr giver mulighed for et par minutter til at ødelægge tørrede pletter og pletter, fjerne ubehagelige lugte og returnere den oprindelige form for møbler.

Derfor, hvis du skal rengøre sofaen, - vurder din styrke. Professionelle metoder, men dyrere, men mere effektive.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.