Hjem og familieBørn

Hvad kan være lavet af ler eller alle fordelene ved modellering i en ung alder?

Ifølge psykologer, bør klasserne startes modellering i en alder, når barnet er et år gammel. Det var i denne periode, at barnet begynder at være interesseret i omverdenen, hans egen krop, tale udvikler sig. Modellering stimulerer kreativitet af børn, som fundamentet er lagt som et resultat af "skabelse krop." Det betyder ikke noget, der kan være fremstillet af modellervoks vigtigt at udvikle finmotorik og fantasi af barnet, ved hjælp af plastmaterialer, hvorfra der kan være en blind mand, der kan male og udarbejde en række kompositioner.

Hvad kan være lavet af ler - et problem, der bekymrer mange forældre?

Vis, hvordan du kan klemme ud fra modellervoks små stykker. Dette udvikler barnets fingre og hænder, hvad der er behov for i fremtiden for tegning og skrivning. Tilbyd en speciel pap eller tablet til modellering, hvor stykker af barnet kan udvides efter eget skøn. Pieces, var på gulvet, samle og også sat på sin første abstrakte maleri, som kan sættes på hylden i børneværelset, eller knyttet til en væg.

I efterfølgende sessioner, kan stykker af ler blive fyldt med figurative betydning: at gøre ud af pap eller tegne en rød mariehøne, og barnet kan vedhæfte en pletter af sorte stykker af modellervoks. Kreativitet kan variere, hvilket gør blade og frugter af træer, lys til juletræet, stjerner til nattehimlen.

Målrettet produktion af dele fremstillet af modellervoks modellering starter med "pølse", hvorfra senere kan foretages tørring, bagels og behandle dukker og hunde fra det arsenal af legetøj. For at forme et barn lærer på to måder: ruller ler mellem håndfladerne eller på bordet. Det er ikke umiddelbart får præcis barnet, men også en "mad" til dukkerne kan være forskellige størrelser og former. En enkel måde er støbt rose ler. Er det tilstrækkeligt at rulle med baby "pølse", og derefter glatte det til en flad form. Tænde "pølse" i en tynd "bånd". Den resulterende præform er nødvendigt at vikle på spidsen af en blyant, og så bøje den øverste kant. Det er alt rosen af modellervoks er klar!

En anden ting du kan gøre ud af modellervoks - Lær at lave bolde, rullende ler i en cirkulær bevægelse mellem håndfladerne eller på bordet. Hvis denne handling endnu ikke er opnået, fabrikere bolde dig selv og din baby til at lære at gøre en "kage", trykke og trykke ned med en finger. Fold de resulterende "cookies" på en tallerken og kalde dukker til te. Fra kager kan laves og en hætte til fingrene, samtidig bøje kanterne ned. Spillet kan komplicere og diversificere ved fremstilling af hatte til de andre fingre af en anden farve eller optælling og navngivning fingre.

Modellervoks maleri - spændende og lyse!

Smearing modellervoks - en spændende oplevelse. Du kan oprette tegninger på tykt papir. Hertil kan skæres fra farvning af ethvert billede, fx hane. Indsat på karton og tilbyde et barn sammen male modellervoks denne fantastiske karakter. Arbejdet kan ledsage fortælling fortælling eller poteshki om pik. Denne teknik kaldes ler maleri - modellervoks maleri. Rooster modellervoks udføres på følgende måde: barnet knivspids off små stykker af ler, og de lægger sig til figuren, konsekvent fylder hele farvelægning lyse modellervoks slagtilfælde. Rooster fra modellervoks var lyse og usædvanligt. Arbejdet kan indsættes i rammen, så at hænge på væggen.

Her er hvad du kan gøre fra ler: smøre ler skimmel, skaber skåle eller redskaber. Vis, at vasen bør anvendes til dets oprindelige formål - at sætte det i en lille buket blomster eller kviste, dekoreret med stykker af modellervoks. Skål kan også stjæle korn eller stykker af ler i en anden farve.

Overhold barnet, hans interesser og evner under støbning. Styret af sin fantasi og vær ikke bange for at eksperimentere med forskellige materialer. Dette vil give dit barn til at være kreative og frit kan udvikle deres fantasi og tænkning. Modellering i en tidlig alder er med til at udvikle godt øje, sans for farver og taktile hukommelse, og stimulere musklerne i hånden er med til at udvikle børns tale. Regelmæssig praksis af modellering vil hjælpe barnet til at udvikle sig naturligt og uden tvang!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.