Kunst og underholdningKunst

Modellervoks maleri til børn

Ler som materiale til kreativt arbejde involverer en bred vifte af anvendelser. Voksne kan bruge det til at håndtere stress, løse psykiske problemer, og bare tage kreative udtryk. For børn er det bare en vital del af spillet udvikling! Og hvor mange der modellervoks kreative muligheder - ikke nok fingre og ti på børns hænder til at tælle. Lad os vende os mod den slags stuk, ligesom modellervoks malerier.

Maleri modellervoks ... Hvad er det?

Opret et billede, du kan ikke kun med maling, som perfekt kan erstatte den traditionelle ler. Ved at eksperimentere med teknikker arbejde, kan du oprette virkelige mesterværker af modellervoks, i modsætning til hinanden. ler maleri kan være en lettelse, det kan udføres i teknikken med "skrabe" eller Scratchboard kan ligge jævnt på lærredet, ligesom en akvarel penselstrøg guiden, og kan legende vise flageller, prikker og krøller, hvilket skaber et komplet billede af de bedste traditioner i pointillismen.

Især bør være opmærksomme på modellervoks maleri for børn, der ud over den ædle mål om at skabe kunstnerisk-æstetisk verden opfattelsen hos børn, forfølger også målet for omfattende udvikling af hjernen gennem uddannelse finmotorik, aktivering af talen centre og sådanne mentale processer såsom hukommelse, fantasi, tænker opmærksomhed.

typer af ler

For børnenes modellering er der mange forskellige materialer, der har deres plusser og minusser. Således kan formen være af:

 • salt dej;
 • dej til modellering i industriel produktion;
 • vægt til modellering ;
 • sand (levende, kinetisk, intelligent, rum);
 • kold porcelæn;
 • ler;
 • pastaer til modellering;
 • modellervoks.

Til fremstilling af stuk malerier baseret på en stiv tilgang, ikke alle materialer til støbning, er det den ideelle ler. Det bør dog være opmærksom på, at leret varierer også efter type:

 1. Indenlandsk modellervoks.
 2. Play-doh.
 3. Voksagtig ler.
 4. Flydende ler.
 5. Plastisk ler.

Flydende ler kan være den første til baby. Det er ubelejligt at flosse, er håndværk ud af det ikke har tilstrækkelig styrke, men det er blødt, ikke pletter tøj og kuglepenne, og mere glimrende i vandet.

Modellervoks maleri af udenlandsk ler kun finder sted på grundlag af et glas støbeteknik "inside out" mønster, forudsat fastspænding mellem de to ruder. Han er for blød, dårlige dele er fastgjort sammen. Det er bedre at overlade den slags ler til at udforske modellering, for børn op til tre år. Det har lyse farver, let blandet med hinanden, for at eksperimentere med skimmelsvampe, sprøjter, en kagerulle og stakke.

Indenlandske god ler til at forme efter tre, fordi det perfekt kombinerer oplysninger om hinanden, er stærk nok til at bevare maleriet, men det er for svært for små børns fingre og er vanskelig at hvidvaske i tilfælde af skødesløs brug.

Modellervoks maleri anden yngre gruppe kan opnås ved plastisk ler, som er behagelig at røre ved struktur, lyse farver og tilstrækkelig duktilitet til at skabe første barndom lækkerier. Især god, at dette ler tørrer i luften, og kunsthåndværk fra ham med korrekt opbevaring kan forblive i lang tid.

En interessant idé at oprette malerier gennem en kombination af forskellige typer af ler og yderligere teksturer: pailletter, folie, pinde af is stof. Denne modellervoks maleri i børnehaven! Den ældre gruppe kan have til at eksperimentere med en voksagtig ler, som adskiller sig alt for godt greb dele. Men det har lyse farver, behagelige at arbejde i lang tid holder kvaliteten af det færdige arbejde.

Grundlag for maleri stuk

Maling modellervoks kan være på en helt anden baggrund! Ofte brugt almindelig pap, som kan tåle alle de muligheder for kreativ udfoldelse baby. For ældre børn som grundlag for at male ler egnet glas, hvortil leret sidder fast og lang holdes. Især godt glas "omvendt mønster", når naleplyaetsya historie fra bunden op, fra lys til mørke toner, de vigtigste elementer til baggrunden.

Børn vil være interessant modellervoks maleri på skrot materialer, såsom gamle disk mp3, kedeligt hvid kop eller almindelig plastplade. Dette "billede" ikke kræver yderligere behandling og kan være en perfekt gave til din favorit voksen til enhver lejlighed.

Ideer til børns modellervoks kreativitet

Ideer til kreativitet kan trækkes fra overalt! Den første sne faldt uden for vinduet: barnet opdigtede årets første snemand i gården, og så gentog det i miniature på pap. Mor bragte en spand haven jordbær, kan bær blænde rydde glasset. Familien gå til havet om sommeren og bragt tilbage nogle smukke skaller, de passer perfekt ind i modellervoks surfe, skabt sammen med barnet som et minde.

Modellervoks maleri til børn bør have en række egenskaber:

 • enkel og forståelig form;
 • tilstedeværelsen af det vigtigste element og i det mindste dele af baggrunden;
 • klare og lyse primære farver.

Det følger heraf, at historie ideer kan findes i de sædvanlige børns farvelægning. Det vigtigste er at vælge høj kvalitet ler, et solidt fundament og at bestanden godt humør. Så skaber modellervoks mesterværk er uundgåelig!

Bit farve

Som allerede nævnt, små børn opfatter verden i lyse farver, så leret er nødvendigt at vælge de rene primærfarver. Tættere på skolen barnet selv ønsker at eksperimentere med farver, blande dem, at vælge interessante nuancer.

Modellervoks kunst lærer barnet videnskaben om farve, hvilke farver er kombineret med hinanden, supplerer hinanden. Det er nødvendigt at fremhæve de vigtigste farvebilleder og et par ekstra. Så, parallelt med modellering barn får en følelse af stil og smag, at føle den skønhed og harmoni, hvilket bestemt nyttige for ham i voksenalderen.

Alder restriktioner eller ler uden grænser!

Modellervoks maleri i børnehaven tilbydes i uddannelse afsluttet tidligt i den anden gruppe, der er, efter tre og et halvt år. Men for at engagere sig i modellering med børn kan være meget tidligere, introducere dem til det grundlæggende i maleri stuk.

Arbejde små fingre gør det muligt at udvikle finmotorik, rumlig og kreativ tænkning, lære årsag og virkning relationer. Barnet lærer at skabe og drage fordel af den kreative proces sjov.

Funktioner skulptur med børn op til tre år

De yngste skabere lære simple aktiviteter med modellervoks: otschipyvanie stykke, rulle den til en kugle eller pølse, påmonterede dele ler til basen ved at trykke med en finger eller ved at gnide.

Malerier Modellervoks til tots kan savnet i fyldningen af små billedelementer i form af pletter af de respektive farver. Child knivspids off et stykke, bolden ruller og spærring dem fra plasteret til den tilsvarende placering af det færdige billede. Den knægt lærer at regulere mængden taget modellervoks, for at forstå de grundlæggende farver, samt skabe et holistisk syn på færdige malerier.

Begyndelsen modellervoks maleri for børn 4 - 5 år

Modellervoks maleri for børn 4-5 år, indebærer udvikling af de grundlæggende elementer og karakteristika af ler til at arbejde med dem. Det kan bruges Triturering teknikker baseret på ler, æltning fingre, skaber billeder i de teknikker ærter, krølle sele.

Børn kan selvstændigt komme op med historien og udfylde modellervoks foreslåede voksne kredsløb. Børn i denne alder kan allerede være i stand til at vælge den farvesammensætning maleri, men er ikke begrænset primærfarver. For tilmelding mønster kan bruge ekstra faktura.

Modellervoks mesterværker af børn på 6 - 7 år

Modellervoks maleri for børn 6-7 år, har et stort udvalg af teknikker. Børn i denne alder kan vyleplivat ikke bare simple historier, men også til detaljer det grundlæggende element, ved hjælp af den fulde palet af farver. Kan eksperimentere med at blande farver ved hjælp af forskellige teksturer.

Ældre førskolebørn kan allerede oprette to og tre-niveau fag, relief modellervoks billede.

De grundlæggende teknikker i arbejde med ler på elementerne

Det vigtigste element kaldes en lille modellervoks modellervoks udelelig stykke af en bestemt form bruges til at skabe et billede. Elementer kan nævnes:

 • Shar - knivspids off et stykke af ler og ruller bolden med din finger på håndfladen af den anden hånd, eller mellem to palmer. Bolden er fastgjort til basen ved at trykke på det i midten og slibning ensartet i alle retninger.
 • Drop - modellervoks kugle er formet dråbe. Faldet overføres til fundamentet ved at klikke på den midterste og slibning mod "hale" dråber.
 • Tovet opnås ved at gnide mellem håndfladerne af et stykke ler til dannelse pølser eller via sprøjte, trække ler til en tynd lang strimmel volumen. Ledninger mønster dannes på en ønsket måde og let til ensartet presserende fingre er fastgjort til basen.
 • Snegl - dette er en foldet spiral årepresse. Med dens hjælp kan du oprette interessante billeder, jævnt tryk elementer til bunden på et tidspunkt.

Grundlæggende teknikker ler maleri

Liste over de grundlæggende teknikker for at skabe malerier fra ler:

 1. Modellervoks maleri på glas billede på bagsiden. Formning udføres fra lys til mørke, det vigtigste element i baggrunden.
 2. Modellervoks billede ærter indebærer at udfylde detaljerne i maleriet bolde i samme farve.
 3. Modellervoks tegning med fingrene eller en stak. Teknikken er baseret på slibning af ler-baseret.
 4. Modellervoks Scratchboard. Først mønster er dannet ved at overlejre ler, så ridset stakke vigtigste billede.
 5. Modellervoks kunst fra sprøjten eller zhgutnye billede. Bundter stables til hinanden og danner en del af billedet.
 6. Modellervoks bas forudsætter tredimensionelle dele af billedet.

Trinene til at skabe et simpelt maleri af modellervoks

Nu ved du, hvordan forskellige modellervoks maleri! Master klasse for at skabe enkelt billede vil tilbyde dig nu. Modellervoks til kreativitet nødvendigvis have solid viden og praktiske færdigheder inden for stuk. Nok til at have lidt erfaring i modelleringen af dumplings eller tærter, eller måske det er nok, og et brændende ønske om at prøve deres hånd i denne nye form for kreativitet. Fortsæt.

 1. Valget af det fremtidige billede miniature. Du bør starte med de enkle børns malebøger. For eksempel, før nytår vil være relevante billeder munter snemand, fluffy juletræ eller juletræ bolde.
 2. Overfør skitsen til den valgte base. For første gang er det foretrukket at anvende en almindelig pap.
 3. Valget af ler i form og farve. Bør foretrækkes frem for indenlandske ler stuk med gode egenskaber, afhente lyse og behagelige farver. Hvis den ønskede farve ikke er til stede, kan blandes farver for at få den ønskede.
 4. Valget af egnede komponenter, forberedelse, om nødvendigt, stakke smear teknik. Det er nødvendigt at praktisere de grundlæggende elementer i ler modellering: en kugle, en dråbe, en snegl og en årepresse.
 5. Påfyldning af billedet starter med baggrunden og videre planer i teknikken af slagtilfælde, derefter flytte til det centrale element, skal du bruge en præget teknologi. Fortrinsvis arbejde mørke farver til lyse, top til bund.
 6. Gør billedet.

Sådan opbevarer og vise et billede

Bedst af alle billeder fra modellervoks opbevaret under glas. Hvis elementerne i billedet i relief, er det nødvendigt at give en måtte eller et specielt substrat for at spare plads mellem glasset og maleri.

Hæng et billede modellervoks behov på et sted, hvor ikke får direkte sollys og væk fra varmeapparater og på en flad overflade for at undgå deformation. Den kan opbevares i kasser klar til at arbejde under den transparente film. En mere langtidsopbevaring vil give mulighed for at fotografere værker og røber deres mest dyrebare og kære.

Nyd din kreativitet!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.