Kunst og underholdningKunst

Mørk grå farve fra synspunkt psykologi

Mørk grå - farven på intelligens, viden og visdom. Psykologisk set er det opfattes som holdbart, klassisk, elegant, og selv ædel. På trods af de berygtet idiomatiske udtryk som "grå mus" eller blot "gråt" i farvepaletten er denne nuance er forbundet med værdighed, en konservativ tilgang og imperiousness.

Grå repræsenterer selvkontrol og diskret, og betragtes som et symbol på kompromis. Måske denne psykologiske forening kommer fra det faktum, at den grå er en blanding af to modsætninger - sort og hvid. Dette er indbegrebet af perfekt neutralitet - hvilket er grunden til at så mange designere vælger en mørk grå farve som baggrunden for sine værker.

farve personlighed

Hvis din favorit skygge - mørkegrå, måske vil du finde en masse interessante fakta om sig selv i den præsenterede listen nedenfor. Selvfølgelig kan vi ikke tilskrive alle de typiske træk ved en standard psyko én person, så fortvivl ikke, hvis nogen af de oplysninger er i modstrid med dine synspunkter og ideer (især vedrørende selv-). Negative træk af mennesker, der foretrækker grå, ikke altid manifesterer sig - de er som regel provokerer en stressende situation.

Hvis du kan lide grå

 • Hvis dette er din favorit skygge - du er en neutral holdning til livet, måske endda at vise ligegyldighed over for, hvad der sker.
 • Folk er forelsket i en mørk grå farve, ubevidst forsøger at lukke ned, for at skjule fra kaos og travlhed i verden udenfor. Eskapisme - en hyppig adfærdsmønster. Frivillig isolation fra resten af samfundet næsten altid fører til psykiske problemer: folk begynder at tro, at de ikke hører egentlig til enhver social gruppe, eller til en venlig virksomhed.
 • Hvis farven på din personlighed - mørkegrå, du være særlig opmærksom på bevarelsen af den såkaldte "status quo" - sikker, verdslige og afbalanceret tilstand, blottet for overdreven ophidselse og angst. Når man står med vanskeligheder og problemer, du er villig til at gå på kompromis for ikke at bringe balancen i sådan en værdifuld og vital stabilitet.
 • Du er rolig og praktisk, kan ikke lide at tiltrække for meget opmærksomhed og drømmen om en simpel stille liv med de sædvanlige små glæder.
 • Oftest de mørkegrå nuancer valgt af mennesker med medfødte diplomatiske evner. Hvis det handler om dig, så mest sandsynligt, du er altid tilbageholdende, uanfægtet, montage og pålidelig. Du søger at finde en gensidigt fordelagtig løsning ikke kun for profit, men i håb om at opretholde fredelige forbindelser.
 • Føler du en særlig forkærlighed for grå palet, fordi dette område giver mulighed for maksimal kontrol over din energi. Du kan overfylde ophidselse eller begejstring, men den ydre manifestation af disse følelser er meget sjældne: Du er bare ikke vant til at underrette andre om deres egne følelser, som gør det koleriske og elskere af rød palet.
 • Du forbavsende hårdtarbejdende og ansvarligt iværksættes nogen jobtilbud. Faktisk, hvad der er nødvendigt for at udføre, det skal gøres på det optimale tidspunkt og på højeste niveau. Du elsker dit job og virksomheden og værdsætte indsatsen fra lederne.
 • Måske er den mørkegrå er din yndlings farve i tøj. Men det betyder ikke, at du foretrækker at se lurvet eller diskret. Tværtimod et lyst tilbehør eller uventet stykke gråt ternet kjole gør dig til en personificering af stil.
 • Du ofte ikke har den beslutsomhed og tillid til sig selv og deres evner. Du er vant til billedet af observatøren, som er vanskelig at træffe vigtige beslutninger i livet.

Stærk af begær

Hvis din yndlingsfarve - mørkegrå (foto af ham i forskellige fortolkninger præsenteres i denne anmeldelse), din hemmelige drøm - er at opnå balance i alle aspekter af livet. De ønsker, at andre respektere dig for din personlighed. Det er lige så vigtigt at finde sin plads i verden, og at indse, at du har brug for folk.

Hvis du ikke kan lide mørkegrå

 • Du har ikke noget imod på neutralitet. Det er bedre at være rigtige eller forkerte, end ligegyldig.
 • Du trygt udtrykke deres egen mening og for nemt at træffe nogen beslutninger.
 • Får du træt af rutinen og hverdagen; du søger en oplevelsesrig aktivt liv.
 • Af nuancer, du vælger dem, der gør dig stærkere følelser.
 • Måske du ofte skifter interesser, erhverv og bopæl på jagt efter lykke.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.