Mad og drikkevarerOpskrifter

Opskrift tortilla - en rejse fra Mexico til Spanien

Hvem af jer ville ikke ønsker at ligge på den solrige, hvide sandstrand strand i Spanien? Og for at prøve alle de berømte sombrero? Og hvis lige nu er det ikke muligt, så i det mindste en lille del af kulturen i disse mennesker, kan du introducere din familie direkte til morgenmad eller frokost. Selv om jeg mener virkelig, at hvis noget virkelig ønsker, vil ønske eller drøm sikkert blive en realitet. Jeg vil foreslå dig at tortilla opskrift - det er bestemt ikke ispolenii begær, men det første skridt til det, vil du sikkert gøre.

Hvis du ikke er bekendt med ordet, så jeg er glad for at fortælle dig om, hvad slags parabol, samt hvad den spiser, ikke kun spanierne eller mexicanere. Generelt tortilla kom til os fra mexicanske køkken. Denne tortilla, fremstillet af hvedemel majs eller. Bag dem mere indianere og conquistadorer kom her og gav det navnet på skålen tortilla. Men for mexicanerne er det ikke bare en tortilla, det er grundlaget for de fleste mexicanske retter. Det tjente i stedet for brød og blev brugt i stedet for bestik. Det er deres nationale stolthed og er en integreret del af deres kultur! I Spanien, også er forberedt tortilla, men her er det budding ser anderledes ud. Lad os tale om det spanske tortilla og selvfølgelig forberede senere. I første omgang alle de samme begynde at lave mad mexicansk.

Så tortilla opskrift er overraskende simpelt. Vi tager: majsmel 500 gram (påkrævet fintmalede), smør (kan erstatte margarine) - 100 g, varm vand - omkring en kop behov og bagepulver på prøve - 1-2 teskefulde. Hvis du ikke har fundet majsmel, skal du blot erstatte det med hvede. Den sidste ingrediens - det er salt (to klemmer).

Kombinere mel (sigtet), bagepulver og salt. Tilføj finthakket smør og begynde at ælte dejen, gradvist at tilføje vand. Dejen skal være elastisk og ikke klæber til hænderne. Ælt dejen. Giv ham et lille hvil, dække med en bomulds håndklæde og lad stå op i 10-15 minutter. Del dejen i stykker (på størrelse med et hønseæg). Rul hvert stykke på et bord i en tynd pandekage. Steg kagen på begge sider ved høj varme. Det er vigtigt ikke at tilføje til panden olien eller fedtet. Tortilla er stegt på en tør pande! Og du behøver ikke bekymre dig, hvis dine kager vil være bleg med nogle brune bobler. Så det burde være. Her er det, en rigtig tortilla, tortilla på dit skrivebord. Og så tænk på dig selv også, hvad du vil spise det. Som det kan pakkes kogt kylling med salat, røræg (det gjorde de conquistadorer), friske grøntsager. Generelt alt det, du elsker! Og som du opskriften på tortilla?

Vi fortsætter rejsen. Vi går til Spanien. Spansk tortilla er lige så let at tilberede. Spanierne er ikke stegt tortillas, en nationalret er mere som en omelet. Vi sommetider kalder det kartoffel tortilla.

Hver familie i køkkenet der: kartofler - 4 stykker, hønseæg - 5 stykker, løg (løg, og kan tilsættes grøn), 2 fed hvidløg, salt, peber (jeg anbefaler at anvende en blanding af peber) og olivenolie.

Skræl kartoflerne, skåret i tynde skiver (5 mm) og steg, indtil halvdelen olivenolie. Tilsæt finthakket løg og suge i ilden panden i 3-5 minutter mere. I mellemtiden slog æggene med salt og krydderier. Når kartofler og løg er næsten klar, læg dem på en tallerken og lad olien løbe ud. Derefter tilsættes de kartofler og løg i æggene i gryden og send. Fry tortillas på begge sider. Her er en han, tortilla opskrift, som er udarbejdet i Spanien. Serveres tortilla på bordet let afkølet, drys med krydderurter med cherrytomater eller bare med grøntsager.

Tilgængelige, enkel og let! Tag dig og din lille tur til det varme land. Prøv at lave mad tortillas. Du vil sætte pris på disse fine, lækre kager!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.