SkønhedHudpleje

Hvordan til at blødgøre huden på hænder i hjemmet: enkle opskrifter

Under hyppig interaktion med vand epidermis lider under en mangel på fugt. Hånd hud tynder og bliver mindre elastisk og glat. Også ofte det sker et problem som peeling og udseendet af ru lag på overfladen af huden. For at vende tilbage hænderne til sin tidligere skønhed og holde det i lang tid, ikke nødvendigvis henvende sig til de professionelle. I denne artikel vil vi vise dig, hvordan til at blødgøre huden på hænderne derhjemme. Bestemt, gemme cremer bringe konkrete resultater, men brugen af folkemusik retsmidler indebærer tilgængeligheden af ingredienser, og afprøvet opskrifter.

Skønhedspleje af hænder

Pas på huden af hænderne skal være konstant. Regelmæssig vedligeholdelse hjælper med at holde den blød og fløjlsagtig. Kvindes hænder på daglig basis påvirkes af en række faktorer, der påvirker udseendet af huden. For at forhindre tør, kan du bruge apotek narkotika og forskellige kosmetik. For at opretholde blødhed af hænder, skal alle de huslige pligter udføres i de gummieret handsker. Hands - det er en vigtig del af det menneskelige legeme, så vi kan ikke behandle det let.

Ledige cremer

Mange kvinder ønsker at lære at blødgøre huden på dine hænder om vinteren. Svaret på dette spørgsmål kan findes i vinduerne i butikker og apoteker. Først og fremmest kan du bruge beskyttende cremer med naturlige sammensætning. Den mest effektive måde til bekæmpelse af tørhed af epidermis er de sædvanlige børns creme. Det kan købes i enhver absolut hygiejnisk butik. Apoteket rådes til at købe disse narkotika, "Radevit", "Pantoderm", "Bepanten". For at kunne bruge et apotek creme, anbefales omhyggeligt at læse instruktionerne. Det er vigtigt at huske, at nogle komponenter kan forårsage allergiske reaktioner, så sørg for at holde den oprindelige test. Fremragende livredder er en creme, hvor sammensætningen indeholder en naturlig morgenfrue. Efter anvendelse ethvert kosmetisk produkt, slid af bomuldsstof handsker.

Øl bad for at blødgøre huden på hænderne

Svaret på spørgsmålet om, hvordan man kan afbøde huden på hænder hjemme, ligger i tilgængeligheden af komponenter. Først og fremmest er det vigtigt at hente ingredienserne til udarbejdelse af bade og selvstændigt middel til disse produkter, er der altid ved hånden og ikke udgør vanskeligheder for køb. For eksempel, øl er nemt at købe, men dette produkt virker vidundere inden for kosmetologi. For at forberede badet brug 50 gram tørrede kamille blomster og et glas øl. Denne blanding bør varme op i 15 minutter. Efter en kølig og slippe ind i hendes hænder i 15-20 minutter. Så sørg for at smøre huden af hånden fugtighedscreme. Efter to eller tre behandlinger en tilstand af epidermis signifikant transformeret. Bade til hænder, blødgør huden, er den førende måde at bekæmpe skønhedsfejl.

Bad med bagepulver for at redde den ru hud

I dette afsnit vil du lære at blødgøre ru hud. Mange mennesker står med sådan et problem, som er det populære navn "husstand eksem." Det er en hudlidelse, der forekommer efter langvarig opvask eller vasketøj. Gem situationen i en sådan situation kan sodavand bade. Til fremstilling af krævede tsk bagepulver og 1 liter vand prokipyachonnoy. Det er nødvendigt at sænke armene i 15-20 minutter i den resulterende opløsning. Efter dette, skal du smøre huden med olivenolie eller solsikkeolie for at suge dig selv. Efter en halv time, er det nødvendigt at fjerne den overskydende olie hygiejnebind og sprede hud blødgørende creme. Denne effektive opskrift vil bidrage til at gøre huden smuk og redde den fra afskalning.

Bakke med olie og stivelse til fløjlsagtig

Denne usædvanlige opskrift giver et svar på et spørgsmål om, hvordan man kan afbøde den meget tør hud. Det er nødvendigt at udarbejde en gelé lavet af kartoffelstivelse og køle det, bland det med citronsaft. Derefter bør du placere dine hænder i en skål med gelé i 15-20 minutter. I den proces, kan du gøre nøjagtig massage. Efter proceduren, smøre dine hænder med olivenolie. Det næste skridt bliver at skylle hænder i koldt vand. Det sidste punkt vil smøre huden fugtighedscreme hænder. Denne metode vil bidrage til at genoprette hudens blødhed og glathed.

Hjemmelavet lotion til populære opskrifter

Vores forfædre vidste hvordan til at blødgøre huden på dine hænder hurtigt og sikkert. De var i stand til at træffe deres egne naturkosmetik. Et af de populære værktøjer til håndlotion med en vin, der redder huden mod tørhed og tæthed. Til fremstilling af helbredende lotion brug for en halv kop stærk te blade af te, et glas tør vin, salvie, mynte og rosenblade. Alle komponenter skal blandes sammen i en beholder og sat på et køligt sted i to uger. Derefter stamme og anvende hver dag efter at vågne op og før de går til at sove på afmagret hud. Efter dette, skal du bruge en nærende creme til at fastsætte resultatet.

Hvordan til at blødgøre huden på hænder i hjemmet

For effektivt at håndtere problemet med tør hud på hænderne, det kræver løbende overvågning af hendes tilstand. Nedenfor er de opskrifter, der vil være nyttige for hver mand for simpel daglig pleje:

 • Efter grundig vask af hænderne på en hård klud tørre, derefter rytmiske bevægelser gnide blanding af honning med olivenolie. For de bedste resultater, er det ønskeligt at vikle hånd cellofan og vedhæfte dem til varmekilden. Efter en halv time til at fuldføre proceduren.
 • Mælk er i hvert køleskab, men ikke alle mennesker er klar over den helbredende virkning af varm mælk på huden af hænderne og tilstanden af neglepladen. Mejeri fem minutters bad lysne og blødgøre huden, og har også en styrkende virkning på neglene.
 • Neutral vaseline. Det er et mirakel middel til frelse fra tørhed og irritation af huden. Det anbefales at anvende det på dine hænder før du går i seng under bomuldshandsker.

Masker til hænder

Med en lille margin på fritid, kan du bruge det til god brug og gøre et hjem masker til hænder. De vil være en reel velsignelse for folk, der undrer sig spørgsmålet om, hvordan man kan afbøde huden på hænder i hjemmet:

 • En af de mest fashionable og populære masker - glycerol. Tilføjelse af en lidt citronsaft i en krukke med et apotek glycerin, kan du få klar til at gemme sammensætningen af hænderne mod tørhed og dehydrering.
 • Masken af havregryn - det er en enkel, ukompliceret opskrift af de tilgængelige produkter. For sin forberedelse vil bruge fem spiseskefulde af den traditionelle havregryn, mælk og madolie. Blandingen opvarmes og påføres hænderne, hvorefter en halv time. Gentag proceduren tre gange til tre gange om ugen.
 • Egg maske. Påfør blandingen på hænderne af de piskede æg i 10-15 minutter.
 • Maske med aloe. Den kødfulde del af planten til at tage i kulden i en uge, derefter presse ud et par spiseskefulde saft, blandet med en nærende creme og tilføje et par spiseskefulde vegetabilsk olie. Før du anvender masken til damp huden af hænderne i et saltbad. Hold 15 minutter, derefter skylles med varmt vand.

Sådan undgår tørhed og afskalning hud på hænderne

I denne artikel, diskuterede vi, hvordan man blødgøre huden. Men hvad de skal gøre for at være opmærksom på disse problemer? Svar nedenfor:

 • Det anbefales at undgå direkte udsættelse for rengøringsmidler og chlorerede vand.
 • Vask hænder i varmt og i koldt eller varmt vand. Milde temperaturer vil ikke tillade huden at tørre ud.
 • At gå ud i den frostklare luft om vinteren, er det bydende nødvendigt at bære handsker.
 • Brug en nærende creme flere gange om dagen.
 • Underkastes periodisk exfoliation procedure, som hjælper med at fjerne det lag af døde celler.
 • Beskyt hænderne mod direkte sollys ved brug af cremer med solbeskyttelse egenskaber.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.