ComputereProgrammering

Hvad er en computervirus

Nyankomne har først for nylig begyndt at udforske verden af computerteknologi, er det ofte spurgt om de fora om, hvad en computer virus. Nu er disse fællesskaber er tilgængelige for alle, du bare nødt til at skrive de rigtige ord i browserens adresselinje. Men ganske ofte er der mennesker, der ikke vidste, hvad en computervirus. Desuden er sådanne mennesker er kilden til farlig forvirring, tage fejl dem selv, fortæller andre urigtige oplysninger. I dette papir vil vi forsøge at forklare i almindeligt sprog, som en computer-virus, og at skille "fårene fra bukkene."

Vira er små programmer ofte har mulighed for at ejer kloning (reproduktion) og udføre uønskede opgaver computeren ejer.

Fra denne definition, kan vi udlede en række konsekvenser, og at definere mere præcist, hvad en computervirus:

- Alle af dem altid (en eller anden måde) for at skjule deres tilstedeværelse. Ellers kan de simpelthen fjerne (pause servicevenlighed).

- Eventuelle medier, den filsystemet som tillod direkte adgang (harddisk, flash-drev), der er forbundet til den inficerede computer, er det er potentielt farligt for de "rene" systemer, fordi de viruskloner selv på ham.

- Virus - er ikke noget flygtig, og den mest almindelige anvendelse, så det kan være direkte eller indirekte opdages og udelali særlige midler. Desuden er der for indlysende grunde, vira, skrevet til et specifikt miljø (DOS Vindous, Linux), den anden ikke virker.

- Eventuelle handlinger, der udføres uden brugerens viden, er uønskede. Og som virus er ofte skabt til at stjæle fortrolige data, og ondsindet.

I princippet for forståelsen af dette er nok. For at finde ud af mere, bør du sætte dig ind i, hvad er de typer af virus.

Det definerer typen af virus problemer. I øjeblikket er der titusinder af sådan malware. Mål ved de første virusprogrammører, er fundamentalt forskellig fra den moderne. Hvis tidligere, ved indgangen til internettet, blev virus skabt for at bryde den "offer" af computeren bare sådan, uden et bestemt formål, er det nu praktisk fordel vinkel etableret i top. Et eksempel på programmet er den første generation dukkede op i 1996 «Win95 CIH» (orm), der på et bestemt tidspunkt ødelægge data på harddiske eller computere lavet ude af drift. Disse ondsindede programmer bliver stadig skabt, men mere sofistikeret og langt mindre hyppigt. For eksempel, nu sådan en "meningsløs" virus kan være CPU-intensive beregninger eller hukommelse overstrømmende, hvilket gør det umuligt systemet til at fungere. Hele klassen er benævnt "orme". For at inficere nok til at køre (herunder arbejdet i funktionen Autorun) fil, der indeholder virus kode.

Den næste type - "zombier". Berømte botnet er skabt netop ved en sådan virus software. En inficeret computer med adgang til internettet, et netværk af sit ophav hold begynder at sende spam eller angreb på målserveren (DDos). Da mange inficerede computere, danner de et helt netværk (botnet).

Nu højrisiko vira er trojanske heste (bagdør). Med udviklingen af internettet, mange brugere er mere tilbøjelige til at foretage indkøb på internettet ved hjælp af bankkort til at betale for adgangskoder, konti, elektroniske penge og så videre. Denne klasse af virus inficerer computeren, overvåger brugerens aktivitet og sender det til log (herunder hemmelige adgangskoder) virusprogrammører.

Faktisk virus arter meget mere, og en fuld gennemgang kan tage en lille mængde af bøger. Af det foregående, er det nu installeret på din computer et komplekst system af anti-virus beskyttelse - behov. Af den måde, kan du blive smittet ved at besøge selv bevidst "rene" steder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.