ComputereProgrammering

"HTML-akademiet": den beskrivelse, en oversigt over de kurser og træningsfunktioner

Jobtitel HTML-koder kan være en god start skridt for dem, der ønsker at engagere sig i web-udvikling. Derfor den åbne landevej i frontend- backend- og udviklere, og hvis du prøver, du kan lære denne populære og indbringende erhverv som fullstack webudvikler.

Alle mestrene gang for at starte et sted. Hvor at begynde at lære layout? Du kan engagere dig i bøger og materialer på internettet. Du kan finde video tutorials. Men den nemmeste og hurtigste (dog ikke den billigste) måde - at gælde for "html-akademiet". Ressource er bredt anerkendt som en af de bedste for dem, der ønsker at "gå ind i it».

Fordele i forhold til andre undervisningsmetoder

 • En ental fokus på effektive teknologier. Kurserne er konstant opdateret. Det betyder, at du vil studere nuværende metoder til opsætning. For eksempel, for ikke så længe siden, da uddannelsen begyndte at bruge flexbox - teknologi, som nu understøttes af alle browsere, undtagen ærligt forældet. Hvorfor er dette vigtigt? Fordi interviewet vil spørge dig, om du ved, hvordan man bruger den nyeste teknologi, og de arbejder meget for at gøre det lettere.
 • Ensartet forholdet mellem teori og praksis. Alle HTML Academy-kurser har til formål at lære den studerende at pålægge. Der vil ikke være lang og kedelig forklaring. Undervisningen personale demonstrerer eksempler på teknologien til at kunne bruge dem med det samme. Studerende kan have til at pålægge den fulde layout af sitet.
 • Du hjælper mentor. Hver register i kurser HTML Academy giver lærerne. Dens mission - at forklare de komplicerede spørgsmål, hjælpe med at overvinde forhindringer. Mentoren vil bidrage til at afsløre hemmelighederne af dygtighed, som næppe kan findes andre steder.

Hvorfor "html-akademiet" kan du ikke komme?

Der er begrænsninger. For det første, at processen er ganske kompliceret. Ikke alle vil være i stand til at nå enden og forsvare det endelige projekt. Må ikke blive afskrækket. Lyt til foredrag, læse de medfølgende materialer, kontakt instruktøren om hjælp, og du skal lykkes.

For det andet er uddannelsen her betalt. Omkostningerne er relativt lavt sammenlignet med andre IT-kurser, men det specifikke beløb vil stadig nødt til at skallen ud.

For det tredje, at studere i "html-akademiet" vil tage tid. Forelæsninger vare 2 timer (nogle gange mere) og 2 gange om ugen. For at udføre praktiske opgaver kan tage mange timer. Hvis du ikke har fri tid, kan opgaven være ganske vanskeligt.

Hvad der undervises i "akademiet"?

Fra sommeren 2017, skal du bruge følgende interaktive online kurser.

 • "Grundlæggende HTML og CSS». For dem, der lige er startet deres vej i den professionelle layout. Her får du viden om HTML basics og CSS (herunder HTML5 og CSS3), lære grundlæggende JavaScript er bekendt med anbefalingerne i høj kvalitet layout, lære at interagere med GitHub.
 • "Avanceret HTML og CSS». Der lægges særlig vægt på at arbejde med GitHub. BEM studerede metodologi. Forklarer arbejde med mindre, Sass og PostCSS samt automatisering brug præprocessor. Detaljer den adaptive layout.
 • "Grundlæggende JavaScript». For begyndere frontend udviklere. Adskillige algoritmer og data typer, arbejdsmetoder med grafik, funktioner i objektorienteret programmering, AJAX, moduler.
 • "Avanceret JavaScript». En forbedret udgave af de tidligere kurser. I den proces, vil de studerende skabe en komplet, webbaseret applikation, lære om specifikationer ECMAScript 2015 og andre svære stunder.
 • "Grundlæggende PHP». Den nyeste Kurset er for dem, der er interesseret i backend. PHP og HTML anses problemer for interaktion, studerede moderne SUDB PLO.

Forskellen mellem "kurser" og "intens"

Besøgende på webstedet "html-akademiet" kan bemærkes, at det tilbudt et valg mellem "kurser" og "intens". Hvad er forskellen?

 • Kurser - er en forenklet version, er ikke ensbetydende med, at læreren. Det vil være nyttigt for dem, der ønsker at gennemgå det grundlæggende i HTML og CSS. Ledige 2 varianter af passage: frie og ved tegning. Gratis kurser er designet til begyndere. Betalt (billig) - for dem, der ønsker at "gå dybt" ind i processen. Ak, det er ikke nok til layoutet.
 • Intensives - komplet lektioner, foredrag, lærere og praksis. De koster penge. Gratis version ikke.

Efter at have passeret Intensiv kan du gå gennem det igen, gratis, men uden en lærer. version af gentagelse fås også med læreren, men det bliver nødt til at betale et lille beløb. Hvis du har undladt første gang, så prøv igen. Mange studerende har gennemført intensitet i andet forsøg.

Hvordan er læringsprocessen

Klasser er opdelt i to dele, teoretiske og praktiske. uddannelse tjenester via internettet, behøver du ikke at gå nogen steder. Bare gå på et særligt link og se online-udsendelse, hvor læreren liveshows nødvendige udstyr. Vi har ikke tid til at udsende? Det betyder ikke noget, som regel den næste dag det spredes til optagelsen. Lad os overveje alle de klasser.

 • Teoretisk. Du (med andre studerende) se udsendelsen foredrag og lytte til læreren. Der er en chat, hvor du kan stille spørgsmål til foredragsholderen.
 • Praktisk. Også opdelt i 2 dele. Den du er inviteret til at tage et par kurser om emnet af lektionen (for perioden Intensive studerende får fri adgang til tarifferne). I det andet, er du selv arbejder med modeller og skrift websted. Før du starter Intensiv du vil være i stand til at vælge det layout (der er flere, hver med sin egen sværhedsgrad). Hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte læreren.

Hvad vil der ske i den endelige

2 uger - den mest intense. For at fuldføre arbejdet på et personligt projekt, og sende det til gennemgang mentor. Efter hans test mærket op sendes layoutet til tilfældigt teste tre mentorer. Ifølge de resultater, du får point. Hvis flere end et vist beløb - Tillykke, du har nu klaret træningen! Hvis mindre - ja, prøv igen.

Resultater HTML Academy - er ikke kun et dybt kendskab til layout / programmering, men også et bevis for gennemført uddannelse. Først får du en elektronisk kopi, og derefter, hvis du ønsker det, et papir, der vil blive sendt til den angivne adresse. Certifikat levering er gratis.

om certifikatet er nyttig, når de søger arbejde? Næppe. Men alt andet lige kan arbejdsgiveren foretrække medarbejdercertifikat ansøger uden et sådant dokument.

Anmeldelser af "html-akademiet"

Ressource er en af de mest populære i Rusland blandt dem, der ønsker at studere layout og programmering. Elever generelt tale om den "Academy" er positiv. Og det er sandt, er det allerede svært at finde fejl. Undervisningen personale er venligt, mentorer villig til at gå til kontakten. Opgaver er udformet på en sådan måde, at deres kompleksitet øges gradvist.

Husk, at de bedste baner foregår i rækkefølge af kompleksitet. Du kan lave en "Avanceret HTML og CSS", uden om "Basic", men det er bedre ikke at gøre - der er for mange ukendte. Denne regel gælder også for JavaScript. Begynder intet at gøre i "avanceret" den Intensiv - mest sandsynligt, at han bare spildt dine penge.

Anmeldelser af Academy HTML interaktive kurser også meget positive, men husk, at de er kun egnet til grundlæggende viden. Du er usandsynligt at indføre en mere eller mindre kompliceret layout, udelukkende baseret på de modtagne viden kurser.

resultater

"Academy" - en stor mulighed for dem, der ønsker at lære, hvordan du hurtigt populær specialiteter. Dog være forberedt, at færdiggørelsen af alle kurser kræver en masse tid, kræfter og penge. Priserne er relativt lavt sammenlignet med andre IT-kurser.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.