Kunst og underholdningFilm

Kerolayn Sanshayn: arbejde og privatliv

Alle produkter kanal "Disney" til grænsen fuld af lys dans, musik og muntre unge skuespillere. En af de dygtigste piger fra denne galakse er Kerolayn Sanshayn. Hun var en af de vigtigste stjerner af den populære teenager serien "Dance Fever", har deltaget i flere andre projekter. Af film med Kerolayn Sanshayn er endnu ikke så meget, men det skyldes det faktum, at hun vier meget tid til sin uddannelse og velgørende aktiviteter.

barndom

Smuk blondine blev født i det sydlige USA, Atlanta, som i Georgien i 1995 i familien af Tom og Karen Sunshine. Caroline - den ældste af tre børn og har to brødre - John og Christopher. Snart flyttede til Californien, i Orange County, hvor han voksede Kerolayn Sanshayn.

Det vigtigste i hendes liv havde en fascination med musik og dans, med tre år, hun studerede ballet. Hver lørdag, sammen med sin far pigen kiggede gennem Hollywood-klassikere på TV. Ved en sådan uddannelse, hun havde ingen andre præferencer, og Caroline voksede kærligheden til musik og dans. Hendes første optræden på scenen fandt sted i en alder af 3 år, selv i børnehave, hvor hun spillede rollen som Goldilocks, under ledelse af lærer Mrs Sally Palmer.

Senere Kerolayn Sanshayn begyndte at spille i børneteater af Orange County og sideløbende med denne deltog i et dansestudie i Tustin. I 2004 blev en pige spiller rollen som Annie Vorbaks i teater og modtog en runde af "Nøddeknækkeren" ballet iscenesat af Akademiet i den sydlige kyst af dansen.

Start på professionelle karriere

I en alder af 11 år, Kerolayn Sanshayn begynder at forsøge sig med professionelle auditions. I 2010 modtog hun en rolle i pilot episode af ABC «Tim Spitz" sitcom kanal. Her pigen spiller Lizzie Spitz, datter af en skole sportshold træner.

I samme år det holdt sit udseende på det store lærred i en spillefilm "Marmaduke". Kerolayn Sanshayn betroet til at opfylde det billede Barbary Uinslou, og med det på stedet arbejde allerede har fastslået stjerner som Emma Stone, Owen Wilson, Dzhordzh Lopez. Lyse, livlig og umiddelbar Caroline vandt sympati for mange seere og har henledt opmærksomheden af direktørerne for store projekter.

I det år, tog han et reelt gennembrud for pigerne fra Ententen. Efter at have deltaget i "Marmaduke" fik hun en rolle i den nye teenage-drama kanal "Disney".

"Dance Fever!"

Teenagere over hele verden elsker serien og filmen selskab "Disney", da de helt sikkert er fyldt med trendy musik, dans, smukke drenge og piger. Den næste sådant projekt var "Dance Fever", som opfordrede Kerolayn Sanshayn.

Skuespillerinden betroet særlige rolle Tinky Hessenhefer, udvekslingsstudent fra Østeuropa. Her Caroline spiller i tandem med Kenton Duty, der spiller hendes tvillingebror Gunther Hessenhefera.

Det vigtigste heltinde af sitcom tegn er Cece og Rocky, to piger, der har opfyldt en drøm - at deltage i tv-show. Gunther og Tinka - veninder fjender, og omkring konflikten mellem dette par og forvandler den vigtigste intriger i serien.

Studerende fra Europa Tinka siger med en mærkelig accent, klædt i skrigende lyse tøj med pailletter og generelt opfører sig mærkeligt, uamerikansk. Oprindeligt Gunther og Tinka var bipersoner, men Kenton Duty og Kerolayn Sanshayn indkaldt en reel kærlighed til publikum og i de efterfølgende sæsoner blev en af hovedpersonerne.

Ifølge kritikeren udgave af People Magazine Tom Dzhiliato pige og bliver en bedre skuespiller i alle af serien "Dance Fever". Kerolayn Sanshayn også sammen med projektpartnerne to gange nomineret til prisen Unge Kunstner Awards i kategorien "Bedste Ensemble Cast".

Glem ikke om pigen og musik, blev nogle sange af Kerolayn Sanshayn inkluderet i julealbum stjerne kanal "Disney", som blev udgivet i de første dage af 2014.

teenager vokser op

Årene går, børn vokser op, og talentfuld pige har længe ophørt med at deltage i "Dance Fever". Det er på tide at komme videre og vokse fra børns tv-rammer. I 2014 deltog Kerolayn Sanshayn i pilot episode af serien Recovery Road, spiller rollen som Samantha Logan, men skaberne efterfølgende omskrev manuskriptet ved at eliminere Samantha fra listen over aktører med Caroline.

I 2015, anden gang havde hun mulighed for at medvirke i en spillefilm. Kerolayn Sanshayn spillede rollen som Emili Dzhordan i filmen "Haugen". I historien om hverdagen for en studerende baseball hold unge skuespiller ser ud som en ven af hovedpersonen Jack, støtter ham i vanskelige øjeblikke i livet, når insisterede, at det var tid til at tage afgørende beslutninger.

Kerolayn Sanshayn og hendes kæreste

Ung pige bor stadig i Californien i Orange County med deres forældre. Hun elsker udendørs aktiviteter, nyder dykning, surfing, elsker at bruge tid på stranden. På det sæt af "! Dance Fever" gjorde hun venner med Kenton Duty - dens skærm tvillingebror, og de snart begyndte at date.

Kerolayn Sanshayn fører også et aktivt socialt liv, en masse tid på at give velgørenhed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.