Sport og FitnessAtletik

Hvilke muskler arbejder, når du går? Fordelene ved Walking

Gåture - det er den mest naturlige for den menneskelige måde at rejse. Forskere har længe bevist, at gå kræves for et godt helbred. Alle ønsker at bo i god form og godt humør, føler styrke og mod, men kun få mennesker er klar over, hvor vigtigt det er for at regelmæssig gå til fods. Blot 20 minutter om dagen kan forlænge menneskers liv op til 30%! Hvilke muskler arbejder, når du går? Hvad gør det godt for dig? Dette er, hvad der vil blive diskuteret i artiklen.

Fordelene ved Walking

Når stillesiddende livsstil, især i stillesiddende arbejde ved computeren, øger chancen for at få hjerteproblemer, fedme, endog kræft.

Gåture i et hurtigt tempo, du styrker det kardiovaskulære system, blodcirkulation og åndedrætsorganerne. Når praktiseres regelmæssigt, reducerer kolesterol, forebygge udviklingen af åreforkalkning og åreknuder. Ingen massage er ingen erstatning for at gå, hvis du har et problem intervertebrale skiver. Selv forbedrer fordøjelsen. Når du går, er alle organer mættet med ilt afledte toksiner.

Hvilke muskler arbejder, når du går? Det omfattede næsten alle muskler i din krop: pressen, de muskler, der støtter rygsøjlen, lænden, balder, lår, kalv.

På nogen belastning niveau gående vil gøre dig montør og lindre stress.

Den gennemsnitlige person finder sted på dagen for 2-3 tusind trin. Japanerne er kendt for lang levetid, finder det nødvendigt at passere 10 tusind. Det er meget muligt, hvis vi erstatter offentlig transport vandreture, nægte elevator ture til butikkerne med bil og så videre. D.

Tilgængeligheden af denne sport

Stigende grad, kan du finde unge til at tage lange ture med særlige gadgets, tælle skridt, ældre med pinde, skridtede rask gennem parken, ejere af hunde, glade mennesker gå med deres kæledyr for et par timer. Walking er tilgængelige for alle og til gavn for alle.

 • Walking er ikke nødvendigt at lære. Din krop ved allerede den bevægelse, vi behøver kun at overvåge intensitet og varighed af ture.
 • Det er gratis. Folk, der ikke er involveret i deres fysiske forberedelse, er det ofte tilskrives den manglende finansiering til fitness-centre. Det er forbløffende, hvor mange mennesker tilbringer timer at komme til gymnastik på en bil, og der går på løbebåndet. Denne gang helliget en tur i parken, ville bringe så meget gavn og holde godt humør og tid brugt i trafikpropper.
 • I sådanne sport øvelser så meget som muligt reduceret risiko for skader, fordi de led og knogler er ikke overbelastes.
 • En person kan begynde at øve gå på ethvert niveau af fitness og når som helst vægt, fordi der ikke er "flyvefase", når begge fødder fra jorden.

typer gå

Der er mange typer af gåture, vælge hvem kan justere belastningen på forskellige muskelgrupper. Hvilke muskler arbejder med forskellige typer af Walking? Nu vil det blive diskuteret.

Gå op ad trappen

Gå op ad trappen intensivt styrker musklerne i lår og kalve. Hvis du klatre op ad trappen, sat på overfladen kun en sok, og fast stole på den øverste del af foden, gøre det næste skridt. Når vænne sig til at indlæse, så prøv at gå gennem trin. Gå op ad trappen - en god træning for din krop!

Gå på stedet

Til denne øvelse nødvendigvis selv forlader huset. Prøv at løfte dine knæ så højt som muligt, ikke lægge din fod på hælen, skal foden under gang være glat, gør trin bløde. Håndbevægelser bidrage til at øge intensiteten og holde balancen.

rask gang

Hurtig, eller stavgang er hurtige og lange skridt. Den ene fod skal altid være i kontakt med overfladen, det vil sige, kan du ikke flytte ind i en køre. Støtteben forbliver lige, hænder i tung trafik. Dette er en meget effektiv måde at tabe sig, men det kan ikke anbefales til folk med flade fødder.

stavgang

Dette er det bedste valg for at studere næsten alle muskler. Hænderne bevæger sig i opposition til benene, hvilket gør en trinvis forøgelse og mere overkroppen arbejde. Når Nordic Walking ved hjælp af specielle pinde, hvilket gør arbejdet og skuldre, i sidste ende involverer næsten 90% af alle muskler, der gør det muligt at brænde en masse flere kalorier. anbefales Nordic Walking for personer i alderen, da det reducerer belastningen på benene, pinde absorbere slagene fra som normalt rammer knæ og ryg.

Tips

Hvilke muskler arbejder, når du går, du allerede kender. Før du starter denne form for motion, lytte til nogle værdifulde tips:

 • Når man går i dit eget tempo og i en lille afstand er minimal belastning på musklerne. Prøv at passere ca. 5 km om dagen, med en gennemsnitlig hastighed på 6 km / t.
 • Optimal ganghastighed ofte er individuel og afhænger af længden menneskelige trin. Derfor anses for at være intensiteten af gåtur i antallet af skridt i minuttet. For eksempel 60 trin i minuttet - meget langsom gang, over 140 - meget hurtigt. Særlige armbånd, kan ansøgninger om smartphones hjælpe med at holde øje med denne indikator, fordi tælle skridt i tankerne - det er næsten umuligt. De er nemme at lægge mærke til, hvor hurtigt du bliver montør og stærkere.
 • Belastningen skal øges. Når du føler, at du bliver let at flytte på et bestemt tempo, forsøger at rejse den samme afstand hurtigere.
 • Husk: hvis du ønsker at erstatte de walking sport, skal din tur være en reel øvelse. Det vil sige, bør din puls øges, musklerne - spændte, hvis du nemt, så din krop har tilpasset til belastningen, og det er nødvendigt at øge.
 • Vær tålmodig, vil resultatet ikke være lyn. Regularitet og varigheden af beskæftigelsen - succes og sundhed.
 • Glem ikke komfortable sko og tøj.
 • Enhver øvelse bør ikke foretages på en fuld mave.
 • Se din kropsholdning, hvis du daske, bruge til spinal tur bliver til skade.
 • Prøv at trække vejret, vejret - ind gennem næsen, udånder - gennem munden.

Dernæst til sundhed og levetid!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.