Nyheder og SamfundNatur

Meloidae bille: egenskaber og udseende

Beetle af Meloidae - farvet lyst insekt gennemsnit. Hans bizarre syn tiltrækker børn. De ønsker måske at røre insekt. Men vi må huske på, at billen af Meloidae giftige og under visse betingelser kan være farlig.

beskrivelse

Disse insekter er kendetegnet ved lyse farve med en metallisk skær, tilspidset hoved med antenner, tilstedeværelsen af fleksible elytron. Meloidae beetle har en kropslængde på omkring to centimeter. Den insekt er en daglig livsform, spiser bløde blade af græsser, buske, afgrøder. Disse biller (foto giver en idé om de mange forskellige deres farver) er meget grådige. De er i stand til at absorbere en dag mængden af mad til elleve gange deres egen vægt.

Afhængigt af hvad art hører bille af Meloidae, kan dens parringstiden redegøre for forskellige tidspunkter af året. Disse insekter ikke bygge deres egne reder, og er klar reden af græshopper og lægge æg der. Nogle arter lægger deres æg i larver af bier og kortvarigt føre en parasitisk liv. Men i den voksne stadium, de alle gå til mad blade af buske og træer.

Beetle af Meloidae: foto og levested

Selv om de fleste af disse insekt liv i subtroperne, også er der omkring et hundrede og halvtreds arter i Rusland. Ikke meget velklingende navn bug er på grund af sin betydelige særlige karakter. Blodet indeholder insektgift cantharidin, som er i kontakt med huden forårsager en kemisk forbrænding, og derefter udseendet af en byld. Kæledyr, ved et uheld sluges fejlen med græs kan være meget syg. Men høns, svaler og pindsvin er immune over for giften af Meloidae og kan spise disse insekter uden nogen konsekvenser for dem selv.

Et stort antal af disse biller kan forårsage skade på landbruget. For eksempel i Kasakhstan findes omkring fyrre arter af giftige Meloidae. De lever i ørkener, sletter og foden af den flade del af landet. Fra maj til august i perioden med størst aktivitet, disse insekter danner en kæmpe klynge. De foder afgrøder som lucerne, sojabønner, meloner og bomuld. Kan forårsage stor skade plantager, hvis vil trives i store mængder. Larverne af Meloidae kaldes triungulinami (på grund af sin trekantede form). I nogle arter, de lever af larver af græshopper. Dette Meloidae offset den skade, som voksne påføre plantager. En sådan form, som Meloidae Frolova adskiller specielt lyse farve - runde denne bille vinger har en mættet rød farve med sorte pletter.

Risikoen for mennesker

Meloidae toksin egenskaber har været kendt siden oldtiden. Nomadefolk har bemærket en øget sandsynlighed for tab af kvæg i de steder, hvor vrimlede disse biller. Formel Meloidae gift blev undersøgt af franske forskere. Det er så giftigt, at det endda kan forårsage død af en person, hvis det er at syntetisere kunstigt. Beetle udsender gift ved berøring. Kom på den menneskelige hud, dette stof giver anledning til vabler. Hvis du overtræder integriteten af formationerne vises den smerte og kløe. Med forekommer udbredte læsioner sår behandles symptomatisk.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.