Nyheder og SamfundNatur

Trækfugle: navnet for barnet, en beskrivelse, en liste. Billeder af fugle med navnene på børn

Ved ændring miljø- eller fodringsbetingelser, mange fugle flyver væk til varmere himmelstrøg. Dette kan skyldes de særlige kendetegn ved deres formering. Disse væsener har en høj grad af mobilitet, der ikke er tilgængelig for andre fugle. Denne artikel vil undersøge et foto af trækfugle med navne på børn, der studerer hvor barnet tydeligt vil skelne mellem arter af levende væsener, og at afgøre, hvilke af dem flyve til vinteren i varmere klimaer, og som foretrækker kolde klima.

Artiklen opført en række migrerende fugle. Navne af børn og beskrivelsen vil tjene som en glimrende mulighed for at sætte startpunktet for barnets udvikling på miljøområdet af ekspertise. På grund af dette fra den meget unge alder en person kan i sit sind for at lægge grunden til en ny videnskab.

Kendte trækfugle. Titler til børn i forskellige aldre

Så for trækfugle kun dem, der flyver om vinteren i varmere himmelstrøg bør omfatte. At disse varmblodede dyr (41 grader - deres kropstemperatur i middelværdien). Derfor er de fri for at holde den aktive position i vinteren. Men problemet er, at ikke alle af dem er i stand til at få mad i den kolde årstid, som dækker jordens overflade er frosset, og spiser indbyggerne i himlen har brug for meget som de brugt energi er langt højere end det varemærke, der er tilladt i de varmere måneder. Dette er grunden til afsked med fædrelandet og turen til landet med et varmt klima.

Repræsentanterne drøftede gruppen er: sluge, vibe, solsort sang, fugl, robin, Oriole, hest skov, Rødstjert, sort-headed sanger og mange andre. Ud over trækfugle, er der også stillesiddende (stadig til vinter i deres hjemlande) og nomadiske (afgår afhængigt af alvorligheden af sæsonen), indbyggerne i himlen. Følgende er beskrevet i detaljer og præsenteres fotos af fugle med navnene på børn.

I hvilken rækkefølge fuglene flyver?

Det skal bemærkes, at fuglene forlader deres hjem gradvist. I samfundet, blev det konstateret, at de allerførste plov vinger af trækfugle (navnene på børnene er angivet nedenfor), som er fodret af insekter (insektædende). Det er vigtigt at bemærke, at disse skabninger som regel er meget godt sunget.

I løbet af mange års forskning, blev det bemærket, at trækfugle (navnet for børn; fjer liste, se nedenfor), såsom Swift og svalen, er det første led i åbningen af sæsonen farvel med indfødte kanter. Så, i den sydlige del af landet migrere vandfugle (f.eks svaner). Dette er ikke overraskende, fordi alle vandområder uden undtagelse, som er omfattet af isdække umiddelbart efter, når de bliver relevante indikatorer frostgrader. De næste stankelben (det sker i begyndelsen af første efterårsmånederne), efterfulgt af og en råge.

Det sidste led i denne liste er gæs og ænder (sidstnævnte forlader kanterne efter alle). Der er mange tilfælde, hvor ænderne foretrækker ikke at flyve til de sydlige lande, og at blive i deres hjem. Men dette fænomen forekommer kun i tilfælde af en undtagelse indefrysning af deres hjem, en dam. Derfor er de mennesker blevet en tradition, at det var ænderne er på deres haler og kold vinter.

De vigtigste forskelle mellem vandrende og nomadiske fugle

Trækfugle (titler til børn (midterste gruppe): et tårn, svane, and, nattergal, fugl osv) anses i stor detalje. Tilbage er kun at trække en linje mellem dem og forskellene mellem nomadiske levende væsener. Således er de trækfugle i alle tilfælde foretrækker at forlade deres hjemland med anfald af kolde vejr, uanset forskellige omstændigheder. De genetisk indarbejdet flyvningen, så at argumentere med naturen i dette tilfælde er umuligt.

Trækfugle (navne til børn) - en træ-ryper, pika, spætte, hassel ryper, urfugl, Korsnæb, Jay, titmouse og mange andre.

Vandrer fuglene selv bestemmer, til at flyve dem til de sydlige lande eller ej. Denne beslutning afhænger af vejrforholdene i deres hjemlande. Hvis vinteren bliver varm, vil allike, piggy, schury, bullfinches, spætmejser og andre medlemmer af denne gruppe være glad for at tilbringe vinteren i hjemmet. Og hvis de føler sværhedsgraden af den kommende sæson, ingen tvivl om, vil flyve til varmere himmelstrøg (såsom spurven, vil sandsynligvis forblive på sit område, hvis bopælen - den europæiske del af Rusland, i tilfælde af Centralasien, vil han flyve til fjerne Indien) .

betragtes flyvningen af fugle principper

Takket være udviklingen af videnskab, indsamlet en betydelig mængde information om fugletræk. I dette afsnit, skal du finde ud af, hvordan fuglene er styret og formet som en flok i flyvning.

For absolutte navigation betragtes skabninger under langdistanceflyvninger der er en manuel jordens magnetfelt. Det er den stær kan vende tilbage fra de sydlige lande til deres hjemland kun gennem bevidsthed om retningen af den nordlige magnetiske pol, derudover er han i stand til frit at bestemme deres placering, samt nødvendigt for returnering retning.

Dannelse af pakningen findes en meget interessant måde, da en central rolle i denne proces er spillet af dynamikken i lyse og mørke elementer i det. Det faktum, at fuglene således udført opretholde et vist niveau af tæthed, at det er nødvendigt at indsamle de nødvendige oplysninger fra sine naboer ved udviklet genetisk karakterer og handlinger.

Trækfugle. Navne på børn. Rook som den mest berømte indbygger af himlen i denne gruppe

Af det utal af fugle indtager en særlig plads råge. Det er derfor, folk kalder det Herald af vinteren. Ankommer denne indbygger af himlen i midten af marts, og forlade deres hjem kun i det sene efterår (slutningen af oktober eller begyndelsen af november).

En interessant funktion er muligheden råger simulere menneskelig tale, og det er en af grundene til at han er så berømmet i samfundet. voksen fugl længde på omkring 45 centimeter, men du vægt spænder fra 310 til 490 gram. Visuelt minder om en ravn råge, men det adskiller sig i relativ harmoni og fjer overflade, som er udstyret med ikke blot en sort farve, men også en lilla nuance.

Den næb af fuglen er meget tynd, men på samme lige linje. Denne enhed gør det muligt for ham at frit få mad fra alle mulige steder (for eksempel, kan de nemt råd til at få mad fra jorden). De elektriske råger ikke kræsne, de spiser regnorme, gnavere og så videre.

Som for fordelene for samfundet, der bringer fuglene overvejes, er det uden tvivl stor, fordi råger - aktiv skadedyr spisere flora. Blandt disse larver, insekter, gnavere og andre. Og det er en af grundene til, at folk er vild med råger.

Swallow som en af de mest almindelige trækfugle

Mest sandsynligt, i mangel af beviser for nogen, og jeg kunne ikke have forestillet sig, at sådan en lille og skrøbelig fugl er i stand til at overvinde store afstande. Men det er sandt, desuden udfører en proces repræsenteret ved svalen to gange om året. Selv om det skal bemærkes, at det fly, det udgør en stor fare, er det derfor ofte ikke sluge den når destinationen (kan gå tabt, og hele pakken). Typisk er denne situation opstår under barske vejr.

Betragtes som en fugl ser virkelig perfekt, fordi dens udvidede vinger og en entydig hale gør deres arbejde. Vigtigere er det, Swallow - den perfekte indbygger i himlen, fordi denne fugl er sjældent set på jorden. Det er interessant, at der under flyvningen hun kan sove, spise og endda en kammerat.

Artsdiversitet sluger ganske bredt: i naturen er der omkring 120 arter. Disse indbyggerne i himlen hurtigt vænnet sig til det nye miljø, hvilket er grunden til at de kan findes overalt, med undtagelse af Australien og Antarktis. Svalerne fodre udelukkende på insekter, trække dem ud af jorden, eller er i barken af træer.

Nightingale og arten af sit liv

Som det fremgår af artiklen, alle Fugle (kan navnene på børn findes i færd med at læse) er fundamentale forskelle. Den endelige kandidat til overvejelse er nattergalen, populært kendt som en stor sanger.

Hvorfor nattergalen synger? Faktum er, at netop i færd med at fuglen helt glemme alt om alle de farer, der truer den. Det sænker bare vingerne ned og nyde sin kunst (store Hvis manden kunne få et lignende resultat fra sang!).

Om vinteren, indbygger i himlen flyver i retning af Nordafrika, og i foråret kommer tilbage. Normalt i midten af april allerede har vi mulighed for at se nattergalen, fordi der på dette tidspunkt er der de første insekter - og fuglen er fuldt fodret. Nightingale vejer meget lidt, kun 25 gram, og dens farve er meget mørke med en brunlig-grå nuance. Det er grunden til fuglen ser lille, og kan ikke tro, at hun er i stand til langdistance-flyvninger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.