Nyheder og SamfundNatur

Da fuglene parrer sig? Funktioner i det reproduktive system

Klasse Birds - dette er et særskilt gren af progressiv dyr. De opstod fra krybdyr. Dyr af denne gruppe, men var i stand til at tilpasse sig flyvningen.

Inden jeg går på spørgsmålet om, hvordan de parring fugle, overveje deres biologi.

Generel karakteristik af klassen

Avancerede funktioner i organisationen er følgende funktioner.

  1. Høje niveauer af nervesystemet udvikling og dermed en lang række udformninger af adaptive adfærd.
  2. Den konstante høj kropstemperatur, hvilket skyldes intensiv metabolisme.
  3. Sammenlignet med de underordnede klasser og undertyper af dyr, fugle har mere perfekt reproduktion mekanisme, hvilket resulterer i fodring af rugeæg og afkom.
  4. Tilgængelighed af organer til adaptiv flyvning og på samme tid, evnen til at bevæge sig på overfladen af jorden, og i nogle arter - evnen til at svømme og bevæge sig gennem vandoverfladen.

Ovenstående klasse funktioner giver disse dyr spredt over hele kloden.

Det mandlige organ

Testikler - et par bønneformede organer, som er anbragt over toppen af nyrerne. De er suspenderet fra mesenterium. Værdien af testiklerne varierer i løbet af året. I yngletiden, er disse organer øges. Så Finch, for eksempel, kan de stige igen i 1125, og på Starling 1500 gange.

For det indre af testiklerne knyttet små vedhæng. Afvige herfra, vas efferens, strækker sig parallelt med ureter og tømmes i kloaken. Der er arter af fugle, der vas efferens danner små ekspansion - seed bobler, der tjener som en slags reservoir for sædcellerne.

Kopulative orgel har ikke alle arter. Fungerende penis i fugle er en divertikel af kloakken. Det er til stede i strudse, Tinamou, gås. I bustards, storke og hejrer kopulative organ er rudimentære.

Besvarelse af spørgsmålet om, hvordan man kan parre en fugl, er det værd at bemærke, at befrugtning i de fleste arter sker på bekostning af nærmeste tilgang udluftningen af kvindelige og mandlige, når den mandlige ejakulerer sæd.

Kvindelige kønsorganer

Især udviklingen af det reproduktive system af kvinder i fugle, er, at det dramatisk asymmetrisk i de fleste arter, dvs. Den består af den venstre æggestok og æggelederen venstre. Højre æggestok udvikler sig i kun et par fugle: Lommer, ugler, kylling, hyrder, papegøjer, nogle af byttedyr. Men selv veludviklet jern i dette tilfælde virker sjældent. Det så sker, at ægget modnet i højre æggestok udsendes fra venstre æggeleder.

Årsagen til denne asymmetri er, at kvindelige fugle lægger større æg med en hård skal, som bevæger sig i æggelederen i lang tid - omkring 2 timer.

Ovarie betegner granulære uregelmæssigt formet legeme. Det er beliggende foran nyrerne. Dimensionerne af æggestokkene afhænger af løbetiden på æggene bliver i det.

Æggelederen - det er et langt rør, der modnede æg bevæger sig. Det er ved den ene ende til kloakken og andet - med kropskaviteten.

Æggeleder består af flere afdelinger. Origin rige særlige kirtler, der udskiller proteinet. I dette afsnit ægget er ca. 6 timer og er dækket af det første beskyttelseslag. Den anden sektion er mere subtile, det er dækket med æggeskaller podskorlupovymi. Næste Front of æggelederen - livmoderen. Det æg er omkring 20 timer. Der dannes kalkholdige shell og forskellige pigmenter, der har farves. Sidste division - vagina af hans æg kommer i kloakken, og derefter - til det fri.

Alle passagen af æg i æggelederen af kylling er ca. 24 timer, pigeon - 41 timer.

især avl

På trods af den samlede avl ordningen, alle typer af individuelle fugle.

At studere spørgsmålet om, hvordan man kan parre fuglen hjem, såsom en kylling for eksempel, er det værd at huske på, at de kan lægge æg uden en mandlig. Dette betyder, at den afgående æg er ubefrugtede.

mandlige testikler begynder at fungere, vokse i størrelse - hannerne er klar til befrugtning. Der er en overførsel af genetisk materiale til kvindelige, der efter en vis periode begynder at lægge æg. Deres antal er ikke det samme i forskellige arter af fugle.

Gengivelsen af fuglene finder sted forskellige årstider. Biologi af arter er meget forskelligartet. Hvis en art er klar til at yngle i det tidlige forår, den anden - kun i midten af sommeren. Nogle fugle er stillesiddende og reden på samme sted, men andre kommer fra fjerne lande netop i den periode, rugende og avl.

For bedre at forstå, hvordan fuglene parrer en bestemt type, er det nødvendigt at undersøge de individuelle egenskaber af den seksuelle system dets repræsentanter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.