SundhedPræparater

"Nikoshpan": brugsanvisning, virkelige modstykker

Ungarsk drug "nikoshpan" solgt i mange apotekskæder og kiosker uden recept. Men dette betyder ikke, at lægemidlet kan anvendes alene. Før brug af medicin bør konsultere en læge til råds. Dagens artikel vil fortælle dig, hvordan du bruger "nikoshpan". Vejledning til brug af lægemidlet vil blive præsenteret for din opmærksomhed.

Formulering, fremstilling og handling formular

Produceret lægemidlet i form af små tabletter. De har en lys gul nuance. I én pakke der 50 piller anbringes i et plastrør med låg. Denne evne til gengæld pakket i en papæske, hvorpå der er skrevet "nikoshpan".

Instruktioner sagde, at lægemidlet aktivt stof anført drotaverinhydrochlorid. En tablet indeholder 78 milligram af komponenten. Også til stede i formuleringen nikotinsyre på 22 mg. Som yderligere komponenter er talkum, lactose, stivelse, magnesiumstearat og så videre.

Indikationer og begrænsninger

Når jeg anbefaler at bruge "nikoshpan" pille brugsanvisning? Ifølge kommentering, lægemidlet har hypolipidæmiske effekt og vasodilaterende effekt. Det lindrer spasmer og forbedrer blodcirkulationen. Vidneudsagn fra følgende situationer er beskrevet, at give behandling piller "nikoshpan":

  • hovedpine og migræne;
  • encephalopati;
  • spasmer og vaskulær sclerose;
  • krænkelse af den perifere cirkulation;
  • vasokonstriktion, okklusiv sygdom, og så videre.

Forbyder "nikoshpan" tabletter Vejledning til brug i tilfælde af overfølsomhed over for dens komponenter, under graviditet eller amning. Det er ikke tilladt at behandle små børn og personer med akut nyre- og leversvigt.

"Nikoshpan": brugsanvisning

Anmeldelser af lægemidlet rapportere, at det skal tages efter behov. Medicin er ikke ordineres til forebyggelse. Det kan ikke forebygge sygdommen. De abstrakte hedder det, at lægemidlet er tildelt til en tablet op til tre gange om dagen. At vaske ned pillen har brug for rent vand. Præ-knusning af lægemidlet kræver ikke, men forbyder ikke sådan. Når hovedpine, der er forårsaget af vaskulære spasmer, piller brugte engangs-gebyr. Lang stoffet er taget med angiospastic patologier. Før behandlingen, skal du læse de oplysninger, der fortæller historien om "nikoshpan" tabletter betjeningsvejledning.

Pris, anmeldelser, analoger

Udgifterne til medicin afhænger af, hvor du får ham. Køb denne medicin er ikke svært. Det er ikke en knappe midler og har næsten alle apotek placeringer. Knyttet til hver pakke medicin "nikoshpan" betjeningsvejledning. Prisen af lægemidlet ikke er mere end 200 rubler.

Udskift medicinen er nødvendig i tilfælde, hvor der ikke er mulighed for at købe det. Også analoger med andre aktive bestanddele, der anvendes i nærvær af overfølsomhed eller på grund af bivirkninger. Lægen kan tilbyde dig følgende værktøjer til at erstatte medicin «nikoshpan":

  • "Drotaverinum";
  • "Nej-spa";
  • "Spazmalgon";
  • "Niacin";
  • "Troxevasin".

Absolutte modparter med identisk sammensætning i øjeblikket ikke fundet. Medicin, erstatte medicin "nikoshpan" valgt af lægen i overensstemmelse med patientens sygdom.

Hvad tilføjede mening om "nikoshpan" betyder? Forbrugerne siger, at det er ganske hurtigt virkende. En halv time efter den første ansøgning mærkbar positiv effekt. Udover tablet godt med nootrope præparater, der ofte ordineret til indikationerne tidligere beskrevne. Brugere af lægemidlet sige, at stoffet er billigt, det har et par kontraindikationer. Bivirkninger forårsager ikke. Men der er klinisk dokumentation for, at stoffet har forårsaget en vis brugere fordøjelsesbesvær. Læger forklare dette faktum i et præparat, der indeholder laktose. Derfor er folk med lactasemangel piller tildelt omhyggeligt.

For at opsummere

Fra artiklen, du har lært om det stof "nikoshpan". Vejledning til brug, pris, anmeldelser, analoger af tabletter og deres fotos præsenteres for din opmærksomhed. Husk, at du ikke skal stole på vurderinger af medicinske forsyninger og tage medicin på egen hånd. Enhver selv fyldt med negative konsekvenser. Hvis du har klager over sundhedstilstand, ofte har hovedpine, bør du se en læge. Efter undersøgelsen kan lægen korrekt diagnosticere og ordinere behandling. Du kan anbefales er det stof "nikoshpan". Hold dig sund!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.