SundhedPræparater

Græs Thermopsis med sodavand. Tablets hoste med termopsisa: sammensætning, virkning, anvendelsen

Måske mange stadig husker fra den sovjetiske æra billig tabletter hoste baserede Thermopsis med sodavand 7. Dette stof er ofte givet til apoteker i stedet for overgivelse. Selv om det betyder og billig pris, det er effektivt til behandling af hoste. Nogle læger stadig ordinere disse piller til deres patienter for at forbedre ekspektoratmængden med bronkitis, tracheitis, influenza og forkølelse.

Hvordan forklarer populariteten af lægemidlet

Thermopsis piller med soda 7 er stadig populære. Hvis vi ser på emballagen omhyggeligt, den lange liste over ingredienser, kan du næppe finde. Mange er det kun behage. En tablet indeholder natriumhydrogencarbonat og græs termopsisa. Alle naturlige ingredienser. For dem der ikke kender, natriumbicarbonat - det er en fælles bagepulver.

Lægemidlet indeholder ikke aromastoffer, farvestoffer og andre kemiske komponenter, der findes i dyrere hjælp af hoste. Med andre ord kan disse tabletter sikkert tilskrives naturmedicin.

Thermopsis lancet eller myshatnik

dybest set denne plante vokser i lavlandet i det vestlige og østlige Sibirien. Grass termopsisa, brugsanvisningen, der er vist nedenfor, en plante er giftig. Som en del af anlægget har tanniner, C-vitamin, saponiner, alkaloider, såsom termopsidin, termopsin, anagirin, pahikarpin, metiltsitizin, cytisin og andre. Alle disse komponenter har en kompleks effekt.

For eksempel metiltsitizin og cytisin stimulere respiration og pahikarpin deprimerende effekt på den ganglier i nervesystemet autonome system. Faktisk thermopsis - en ukrudtsplante, der er meget vanskeligt at trække sig tilbage. Men denne plante er blevet anvendt, i traditionel og folkemedicin.

medicinske egenskaber

Grass Thermopsis, hvilke tabletter kan findes i et apotek, godt, ikke kun hjælper, når du hoster. Forberedelser på grundlag af denne plante har andre handlinger:

  1. Øge tonen i livmoderen muskel.
  2. Ganglioblokiruyuschimi.
  3. Protivoglistnoe.
  4. Den excitation af opkastning og respiratoriske center.
  5. Slimløsende.

Det er værd at bemærke, at stoffet er godt hjælper med at rydde slim fra luftvejene når de er våde hoste. Men det er ikke alle de kvaliteter. Det stof fører til en tør hoste produktiv.

Da tabletterne er

Thermopsis græs med soda tillader at styrke slimsekretion direkte ind i bronkierne. Der er således en stigning i aktiviteten af cilierede eller med andre ord, den ciliære epitel. Som et resultat, er det kun hjælper til at fjerne slim. Hertil kommer, at stoffet øger tonen i glatte muskler i bronkierne.

Det stof er afledt af denne plante intensiveres vejrtrækning. Det sker, fordi excitation af det respiratoriske center. Denne effekt øger også effekten og fremmer tidlig exit opspyt.

Det skal erindres, at, efter at have taget pillerne på grundlag Thermopsis er der en betydelig stigning i mængden af slim, og øget hoste. Det stof ikke så tyktflydende spyt. Som følge heraf er den slim fjernes fra luftvejene mere forsigtigt.

Soda, en del af lægemidlet udøver også på spyt udvandende effekt.

Kontraindikationer

Som med enhver medicin, urter Thermopsis, prisen er ikke så stor, det har kontraindikationer. Først og fremmest, er det forbudt at bruge dette stof til bronkitis og lungebetændelse hos spædbørn. Dette gælder især i de tilfælde, hvor slim simpelthen oversvømmer lungerne, og barnet er simpelthen ude af stand til at rømme sig. Dette er meget farligt. Det stof i dette tilfælde forværrer kun patientens tilstand og oversvømmelser mere slim lunger. Det skaber en fare ikke kun for sundhed, men også for barnets liv.

Også på baggrund af urter Thermopsis lægemidler er kontraindiceret til dem, der lider på tolvfingertarmen og mave. Sådanne lægemidler kraftigt irritere slimhinderne.

Nogle mennesker kan opleve særhed komponenterne i produktet.

I Thermopsis indeholder pahikarpin. Dette stof stimulerer livmoderen muskler, øge deres tone. Det er grunden til, at præparater på basis af Thermopsis kontraindiceret hos gravide kvinder. Accept af sådanne midler kan føre til for tidlig svangerskabsafbrydelse.

Sådan skal du tage urter Thermopsis med sodavand

Undervisningen er normalt knyttet til lægemidlet. Denne hoste medicin betragtes som en naturlig og billigste. Efter blot fem dage - 7 modtagende medicin hoste forsvinder næsten fuldstændigt. Det anbefales ikke at bruge pillerne mere end den angivne periode. For hele kurset det kræver kun et par værktøjer pakker.

Thermopsis græs med soda i tabletform har en let syrlig smag. Det stof ikke forårsager negative følelser hos børn, der ikke er særlig begejstret for at tage medicinen.

Ifølge vejledningen hoste medicin baseret på urter Thermopsis bør tages tre gange om dagen en tablet. Bedøm bør ikke være mere end syv dage.

Børn fra en alder af to, er det bedre ikke at give tabletter og urtete. Det fremstilles på 0,1 gram pr ½ kop kogende vand. Giver behovet for teskefuld. Børn fra 12 år kan også lave en tinktur tre gange om dagen på en spiseskefuld.

Virkningsmekanismen af tabletter

Thermopsis græs med sodavand perfekt kæmper med en hoste. Men ikke alle ved, hvordan dette stof virker. Han modtog tabletter aktive bestanddele gradvist absorberet i fordøjelseskanalen. Derfor lægemidlet trænger ind i blodstrømmen og derefter ind i skallen af luftrør og bronkier. Her forberedelse irriterende. Som et resultat, det øger refleks sekretion af bronkiale sekreter. I dette tilfælde, at patienten begynder at hoste ofte, som bidrager til tidlig luftveje clearance.

Funktioner af narkotika

Thermopsis græs i hjernen ophidser ikke kun det respiratoriske center, men gag, som ligger i nærheden. Derfor kan der forekomme opkastning og kvalme efter administration af lægemidlet i høje doser. Med hensyn til små børn, er de ikke i stand til at hoste slim op. Store mængder slim blot ophobes i lungerne. Som et resultat, kan man iagttage den modsatte virkning.

Derudover urt stimulerer uteruskontraktioner. Tidligere i denne egenskab er en plante udbredt i medicin. Det stof er baseret på Thermopsis anvendes til igangsætning af fødsel. Selv brugen af tabletter til hoste kan forårsage kvinder tidlig svangerskabsafbrydelse.

Det er værd at huske, at lægemidlet har en irriterende effekt på slimhinderne, og også fordøjelseskanalen. Det er grunden til, at du ikke skal tage medicinen baseret på urter Thermopsis dem, der lider mavesår og mavekatar.

Som konklusion

Græs thermopsis med soda - denne medicin. Det er ikke nødvendigt at overveje det harmløst. Du er nødt til at tage stoffet i henhold til vejledningen. Du kan ikke bruge værktøjet, når hoste ukontrollabelt. Før du bruger piller, skal du kontakte din læge. Det er ikke nødvendigt på selvmedicinering. Husk, at store doser af hoste tabletter på grundlag af denne plante kan forårsage opkastning og kvalme. Selvfølgelig med den korrekte brug af medicin er helt uskadelige. Det vigtigste er at overholde reglerne for optagelse. Tabletter af græs Thermopsis med sodavand - det er et glimrende middel, har slimløsende handling, hvis de anvendes i henhold til vejledningen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.