SundhedMedicin

Hoste sugetablet

Hoste - en slags et symptom på en bestemt sygdom, som er en beskyttende respons på den indledende fase af virusinfektion i kroppen. Det bør erindres, at hoste er både nyttigt og skadeligt. Karakter er defineret ved sin exciter, der virker på forskellige områder i åndedrætsorganerne.

Når de første symptomer oftest tildeles piller til hoste, hoste, der kan stoppe tiden. Hvis vi ignorerer det, kan bronkitis og endda lungebetændelse ske over tid. For at undgå dette, skal du søge læge. Hvis hoste i forbindelse med en almindelig forkølelse, så skal det gå naprotyazhenii uge. Men samtidig skal du sørge for at anvende visse foranstaltninger.

hoste behandling

Der er forskellige former for det. Nemlig, produktive og ikke-produktiv hoste. I det første tilfælde, sputum afgår, og det giver dig mulighed for at rydde lungerne og bronkierne, og i det andet er der en tør hoste, som er i stand til at irritere. Den sidstnævnte form kan forårsage næseblod, hovedpine og forhøjet blodtryk.

For at lette de sidstnævnte symptomer anbefales til hoste tabletter, for eksempel, "Dr. mor", "Travisil" eller "Kofol®". Sådanne lægemidler kan lindre og forbedre slim Expectoration, tage dem til at være på lægens ordre.

Smyagchitelnoe handling har en særlig spray og hoste, som også skal bruges efter høring af en læge. Det anses for et godt middel mælk med smør og honning. Men hvis du lider af alvorlige angreb, så udnævnt stærkere stoffer som sirup "Sinekod" eller tablets "kodterpin", der er i stand til at undertrykke hoste.

Med hensyn til produktiv hoste med vanskelige Expectoration, i dette tilfælde kræver en særlig behandling, der fokuserer på produktionen af den akkumulerede slim. Lægen bør udpege de stoffer, der vil hjælpe rydde luftvejene for at undgå overbelastning i lungerne og bronkier. Der er forskellige midler og tabletter hoste, anmeldelser hvoraf kan på forhånd læst de sider af internettet.

Det bør erindres, at behandlingen er ordineret individuelt og udføres under tilsyn af en læge. Tag ikke medicin på egen hånd, da dette kun kan forværre symptomerne. Dette gælder især for antibiotika, fordi der normalt hoste kan bevæge sig i en kompliceret form luftvejssygdom.

Traditionelle metoder til behandling

Hvis du ikke ønsker at tage nogen hoste tabletter, mens folkemusik retsmidler dem en glimrende erstatning. Rigelig væskeindtagelse vil medvirke til at reducere forgiftning af organismen med sygdommen. Glem ikke om brugen af den nødvendige mængde af vitaminer, som er så nødvendig med svækkelsen af vitale kræfter i kroppen under sygdom. Du er nødt til at drikke te i form af frugtdrikke og de urteafkog.

Det er også muligt at svæve fødder i varmt vand, og derefter formale til fødderne. Meget ofte en almindelig forkølelse overhaler os efter hypotermi i underekstremiteterne, der provokerer hoste. I vandet kan du tilføje et par gule kort, vil dette være med til at forstærke effekten. Efter proceduren bør sættes på varme sokker. God hjælp og sennep, når du hoster, men bør omhyggeligt læse vejledningen. Det anbefales ikke at gå ud i den kolde luft under den kolde, da det kun kan forstærke hoste.

Det bør huskes styrke immunsystemet, især under forkølelse. For at overvinde sygdommen, kroppen har brug tilstrækkelig mængde vitaminer, der kan forbruges i form af frugt- eller vitaminpiller. Hvis du har et stærkt immunforsvar, så en hoste piller du bare ikke brug for det!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.