ComputereNotebooks

Dell Inspiron 5758: anmeldelser, revision, specifikationer

US Dell laptops er fortjent populære med brugere over hele verden, på grund af sin høje pålidelighed. Selv budget enheder har relativt høj kapacitet, for ikke at nævne de professionelle overordnede systemer. En af de mest populære modeller er den bærbare computer Dell Inspiron 5758. Feedback fra brugere og fagfolk, som findes i forskellige fora, opdelt. Lad os prøve at forstå alle sine fordele og ulemper, under hensyntagen til de grundlæggende egenskaber og udtalelser fra alle de brugere, der har prøvet det i arbejdet.

Bærbar Dell Inspiron 5758: første møde

For at forstå, hvad denne model bør starte med en visuel inspektion. Som det kunne forventes, er Dell Inspiron 5758 laptop lavet i samme koncept som for mange andre enheder fra denne producent.

Umiddelbart ramt af metaltag grå farve med en ru overflade, som ikke forbliver ridser og fingeraftryk. I midten ses krom logo fra producenten. Der er specielle design helt i sort palet.

Undersiden er udformet i sort. På en lille facet er to højttalere lydsystem, og batteriet placering kan findes på en lille afsats. Anmeldelser af Dell Inspiron 5758 indikerer, at fabrikanten tog sig af det, så brugeren selvstændigt kan opgradere (mange er glade for). For at installere nyt eller ekstra udstyr på en speciel tag bare skrue de to skruer. Det er kun muligt enten at tilføje RAM eller udskifte harddisken i opgraderingen planen. Men erstatte graficheky adapter er prøvet, vil ikke fungere (især hvis det er en model med en integreret chip, snarere end med separat grafikkort).

Flere usædvanlige var synspunkter siden kantning model Dell Inspiron 5758. Feedback fra brugere viser, at sølv bånd omkring omkredsen er ikke altid tæt til kroppen. Til højre er det optiske drev, Kensington-lås, to USB 2.0-standarden og et hovedtelefonstik 3,5 mm.

På venstre side kan du se RJ-45-stik, HDMI-udgang, kortlæser og port USB 3.0. Der er også et kølesystem.

Dell Inspiron (17,3-tommer skærm): den grundlæggende konfiguration

Som du allerede kan ses på skærmen diagonal foran os en krydsning mellem en almindelig bærbar computer og ultrabook. Men hvis vi ser på den grundlæggende konfiguration, en enkelt standard gælder ikke her.

Basisversionen er bygget på brugen af Intel Pentium 3805U processor, men i dag en ganske udbredt model med en moderne CPU Series Core (Dell Inspiron 5758 i3 / i5 / i7). Som en RAM, igen afhængigt af output-model kan anvendes enten 4 eller 8 GB (DDR3L standard). Harddisk kan også varieres (enten 500 GB eller 1 TB).

Dell Inspiron 5758 gennemgang ville Nepo, NYM, hvis den ikke behandles grafikkort. Så på brættet kan være til stede enten integreret grafik Intel HD Graphics 5500 eller diskret NVIDIA GeForce 920m.

Men det vigtigste "trumf i ærmet", som ved første øjekast er usynlig, er brugen af apparatet adapter trådløse Intel Dual Band-serien Wireless-AC3160, der understøtter Wi-Fi driftstilstande a / b / g / n / ac. Desuden er den bærbare computer er udstyret med Bluetooth 4.0.

ergonomi

Som for ergonomi, mange brugere er opmærksomme på det faktum, at selv om den vigtigste del af kroppen, det er også lidt hævet, når du åbner topdækslet til den imponerende vægt. På den ene side, indikerer det en god fiksering mellem låget og kroppen, men på den anden - forårsager nogle ubehag, fordi den nederste del har at holde hans hånd.

Noget negativt indtryk forstærkes, når du ser på tastaturet. Af en eller anden grund har skaberne af denne model reduceret størrelsen af alle nøgler, der ser helt irrationel beslutning på baggrund af størrelsen af kroppen. Også, er der ikke nok klare knapper bevæge sig, når der trykkes.

Men med touchpad, er tingene meget bedre. Han har en temmelig stor størrelse og behagelig at holde, så at arbejde med ham meget komfortabel. Men generelt, mange siger, at med vægten af 2,83 kg notebook er bedst placeret et eller andet sted på skrivebordet eller på arbejdspladsen, ikke at omarrangere eller flytte den til en anden.

udstilling

En skærm med en diagonal på 17,3 inches med en blank belægning henviser til en klasse af matrix TN + Film og har en maksimal opløsning på niveau med 1600 x 900 pixels per inch.

Men ved måling karakteristika chroma kortlægning Test har vist, at farveskærm spænder betydeligt lavere end sRGB standard. Desuden er mange bemærkede ujævn belysning af displayet. Alt dette skyldes alene det faktum, at bruge alt for billigt i matricen displayet.

Stand-alone drift

For Dell Inspiron 5758 model Gennemgangen omfatter også sådan en vigtig indikator for, hvordan batteriet levetid. Batterikapaciteten er 40 W / t, hvilket giver mulighed for autonom drift af anordningen, som anført, i 143 min. (Battery Eater Classic test). Under udførelsen af den samme test i indekset læsning tilstand stiger til 271 minutter. samlede opladningstid er 151 minutter. Men som praksis viser, kun batteriet parametre, der bestemmer faktor i valget til fordel for denne model er ikke så helt tvivlsomme udseende, at brugeren altid vil bære enheden sådan vægt med ham overalt.

det installerede system

I Ubuntu 14.04 tilbydes som en grundlæggende præ-installeret operativsystem brugere, men for mange er det helt eksotisk. I det mindste, et sådant system er tilgængelig i en model med en 1TB harddisk, processor Core i3, 4 GB RAM og NVIDIA dedikeret grafik. Derfor er alle programmer designet til bærbare under Linux.

Trods tilstedeværelsen af basale applikationer til alle lejligheder, da det viser sig, er der ikke noget nemmere end at installere Windows på en enhed ottende modifikationer eller endda den nyeste version af Windows 10. Resultat lider ikke, og forbliver på det rette niveau. Ja, og programmet for den bærbare computer kan installeres lige under Windows.

Hvad er bedre at bruge enheden?

Men der vil komme i handy denne model? Som det fremgår af testen Dell Inspiron 5758 notebook (eksperter gennemgår den bekræftes fuldt ud), er enheden sandsynligvis beregnet til de daglige opgaver, herunder arbejde med Office-dokumenter eller surfer på internettet.

På trods af den forholdsvis store skærm, denne enhed er, ak, er ikke designet til nutidens spil. Hele problemet er i energibesparende grafikkort. Selv diskrete kort GeForce 920m krav i moderne spil ikke trække. For eksempel, når der testes laptop i GTA 5 spil Projekt biler og spille dem kunne kun være på indstillingen minimum. Undervejs er det præget af det faktum, at selv efter passage af en halv bærbare spil, ikke at der virkelig bliver varm, ikke desto mindre følte stærkt nok opvarmning og køling system er meget støjende.

generelle indtryk

For at opsummere nogle resultater, til at karakterisere Dell Inspiron 5758-enhed kan være som en slags "arbejdshest" af budgettet niveau. Og bruge det, ser det ud til kun at have i hjemmet eller på kontoret, på grund af vægten til at bære den med et par folk som det. Og selv på trods af nogle mangler producenten, især nogle obskure til mange beslutninger om størrelsen på tastaturet, det overordnede indtryk er ikke forkælet. Så hvis vi sammenligner denne laptop med andre modeller i samme prisklasse, det ser meget, meget godt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.