ComputereNotebooks

Hvor meget strøm bruger en bærbar computer i en time og en måned?

Nu i verden af informationsteknologi i forgrunden moderne teknologi. Sandsynligvis få af os ved, hvor meget strøm der forbruges laptop per time. I forbindelse med forhøjelsen af taksterne, er selv velhavende mennesker begynder at gemme. Så hvor meget strøm bruger en bærbar computer til en times arbejde? Lad os se på dette interessante emne.

At vælge en bærbar computer

Hvis du kun har planer om at købe en bærbar computer, så prøv at være opmærksom på energieffektiv model. Din computer kan koste dig lidt dyrere, men du vil spare på el, og det vil kunne betale sig over tid. Husk at forskellige modeller for forskellige affald elektricitet. I høj grad det afhænger af formålet laptop. For at finde ud af, hvor meget strøm den bærbare computer bruger i timen, er det nødvendigt at overveje de forskellige typer. Desværre kan vi ikke få et præcist resultat.

Prisen på elektricitet fra den bærbare computer værker

 1. Laptop med gennemsnittet. Lad os sige, du har købt denne bærbar til arbejde. Du arbejder på det i ca. 8 timer om dagen i en række forskellige forretningsapplikationer, internettet eller spille i et simpelt spil. I dette tilfælde vil den bærbare computer forbruge omkring 80 watt i timen. I 8 timer tæller nabezhit ca. 0,640 kW. For en måned det kommer ud til 19,2 kW. Ikke dårligt, ikke? Men dette er den gennemsnitlige bærbare computer, der er bare arbejde. Okay, lad os gå videre til det næste eksempel.
 2. Gaming bærbar. Hvor meget strøm bruger en bærbar computer med en god processor og gaming grafikkort? Gaming bærbare computer vil forbruge omkring 190 watt. Det er svært at beregne, hvor meget energi folk bruger ved hjælp af denne teknik, da forskellige mennesker har forskellig tid ved computeren. Men formoder du spille det 6 timer om dagen. Kun for en dag vil du tilbringe 1,14 kW, hvilket vil være omkring 34,2 kWh om måneden. Snarere stort tal.
 3. Notebook i en server-tilstand. Der er mennesker, der bruger deres computer som en server, hvor de gemmer fotos og videoer. Selvfølgelig er denne bærbar ikke udstyret med en høj ydeevne, single - en rummelig harddisk (terabyte). Denne computer vil forbruge omkring 30 watt i timen. Hvis det vil arbejde 24 timer i døgnet, vil det bruge omkring 0,72 kW, 21,6 kW per måned.

Hvordan kan jeg vide, hvor meget strøm din computer bruger

Som vi har set, at strømforbruget vil afhænge af mange detaljer. Fuldførte opgaver og edb tekniske egenskaber gør det umuligt at bestemme præcist, hvor meget strøm en bærbar computer bruger per time. Hvis du køber en ny computer, er det muligt at bestemme sin magt og beregne den omtrentlige omkostninger (den indeholder denne information). Men det kunne være en anden sag, du køber samlet laptop, som ikke har nogen magt data. I dette tilfælde, at finde ud af den omtrentlige pris vil ikke fungere, medmindre, selvfølgelig, er det ikke helt forstår.

Så lad os se, hvordan kan du vide, hvor meget strøm gør den bærbare computer? Der er to effektive måder, som vi nu overveje.

 1. Fint. Nu kan du købe en enhed, der er i stand til at bestemme prisen på elektricitet. Køb en ny enhed, kan du i en butik eller på internettet. Power meter prisen starter fra $ 15 for de simpleste modeller. Hvis du ønsker at tage en mere avanceret model, vil det have til at betale mindst 30 dollars. Hvordan virker det? Wattmeter skal indsættes i soklen ved siden af den bærbare computer. Efter nogle få sekunder, vil han give dig alle nødvendige oplysninger.
 2. Den omtrentlige. Hvis du ikke ønsker at bruge penge på en række forskellige instrumenter til bestemmelse af energiforbrug, kan du prøve en alternativ metode, men det er ikke korrekt. Først skal du slukke for alle elektriske apparater og efterlade en 100-watt pære. Fortsæt til tælleren, skal du tælle, hvor mange omdrejninger det gør i 30 sekunder. Så du har lagret nummeret. Sluk for lampen og tænd for computeren. Tæl hvor mange sving vil gøre tælleren når netværket aktiveret laptop. Hvis der vil være en masse mere, så er du nødt til at gentage eksperimentet, men så pæren, de mere magtfulde (200 watt).

Hvad er forskellen på de forskellige former for energiforbrug

I dag er moderne teknologi gjort det muligt at reducere strømforbruget. Hvis du skal flytte for en kort tid, det er helt urimeligt at slukke den bærbare computer, men for at redde det kan oversættes til en anden tilstand. For at gøre dette, er du nødt til at køre et bestemt program, som vil lukke ned eller bremse nogle af komponenterne i enheden. Hvis du vil begynde at arbejde på en bærbar computer, vil programmet automatisk starte disse processer. Da en mulighed for at redde enheden tændt.

I den bærbare er standby ikke arbejde, men stadig bruger strøm, som programmet er aktivt, og processen kan genoptages når som helst, når brugeren har til at angive dette. Hvis computeren i dvaletilstand, vil det tage kun 30 sekunder for at aktivere alle komponenterne.

Den anden søvn - passivitet eller dvale. Denne tilstand ligner en slukket tilstand. Energiomkostninger i dette tilfælde vil være minimal. Desværre, selvom du helt slukke enheden, vil det bruge en lille mængde strøm. Det er forbundet med netværksmuligheder.

Hvor meget strøm bruger den bærbare computer er i dvaletilstand

 1. Sleep. I dvaletilstand, den bærbare computer bruger lidt strøm, men det er stadig 2 gange mere end, når enheden er slukket. Computeren skal være drevet for at bevare systemets hukommelse og aktivere alle opgaver, når den normale arbejdstid tilstand. Hvor meget strøm bruger den bærbare computer er i dvaletilstand? Som regel er den gennemsnitlige computer bruger omkring 10 watt i timen. Det skal bemærkes, at bærbare computere sammenlignet med stationære computere bruger mindre strøm. Statistisk bærbar enhed 3 gange mere økonomisk end stationær.
 2. Dvaletilstand. Som vi har set, er dette den anden dvaletilstand. Han ligner en komplet nedlukning af computeren, men i dette tilfælde, er lagret data i filen. For at fortsætte med den bærbare computer skulle vente, da inklusion er langsommere end normalt dvaletilstand. Computeren i denne tilstand bruger omkring 5-10 watt i timen.
 3. Fuld off. I denne tilstand, er data ikke gemt, og at fortsætte med at arbejde, har brug for at genstarte computeren. Selv med et sådant system er slukket, vil den bærbare computer forbruger elektricitet. I en time kan du regne omkring 4 watt.

Hvor meget strøm bruger den bærbare computer i en måned

Selvfølgelig kan vi ikke præcist beregne, hvor meget elektricitet vil betale for den måned, men vi vil forsøge at opnå en gennemsnitlig værdi, som vil give os mulighed for at vurdere prisen på el fra computeren.

Så hvor meget strøm gør den bærbare computer? Lad os sige, du har en gennemsnitlig bærbar computer, som du bruger til at spille og arbejde. I gennemsnit er du arbejder på det 4:00 og 03:00 leg. Under drift, vil prisen på elektricitet beløbe sig til 0,4 kW 0,45 kW til spillet og 17 timers inaktivitet, der er også påkrævet 68-170 watt, afhængigt af tilstanden. Som et resultat, vil prisen på elektricitet per måned være omkring 30 kW.

Hvordan man kan reducere elforbruget i en bærbar computer

Vi fandt ud af, hvor meget strøm der forbruges i en time og en bærbar computer i en måned, er det nu nødvendigt at tage sig af energieffektiviteten. Selvfølgelig, det vigtigste - når du slukker for at afbryde den bærbare computer fra netværket, men der er visse regler, der kan hjælpe dig med at spare:

 • Når du køber en bærbar computer, er opmærksomme på energieffektive modeller.
 • Hvis nemheds skyld kan du reducere skærmens lysstyrke.
 • Må ikke bruge en masse tid på spil og slukke den bærbare computer.
 • Juster energibesparende tilstande baseret på deres behov og tidsplan.

konklusion

Nu kan du beregne, hvor meget strøm en bærbar computer bruger i timen, og gøre for sig selv tidsplan, der vil hjælpe med til at redde. Husk, at en fuld bærbar off kan hjælpe. Hvis du følger alle de tips, vil du bruge mindre på elektricitet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.