HjemlighedGør det selv

Headroom til godt med deres hænder: Tegninger

I dag ganske ofte indenlandske håndværkere gjort headroom til godt med deres hænder. Dette element tjener som en lille, men afgørende knudepunkt i regenerering af vandforsyning i huset. Enheden kan købes fra hylden, men det er meget billigere at lave din egen. Men før arbejdet påbegyndes, skal føreren forstå de strukturelle karakteristika og nærmere regler for spidsen forsamling.

enhed design

I enkle vendinger, headroom af brønden er en særlig dækning, der er tilstrækkelig hermetisk tætner huset, eller snarere dens ydre kant. Centret pol bliver nødvendigt, når der er et behov for at beskytte brønden falder jord, affald, alle former for forurening, oversvømmelser, diverse, dræn, samt fugle og dyr. Før du foretager headroom for et godt med hænderne, skal du tage hensyn til, at brugen af særlige, såkaldte "hemmelige" bolte kan hjælpe ikke kun forhindre indrejse i det indre af forurening brønden, men også for at beskytte mod tyveri af værdifulde udstyr.

komponenter design

Før du køber tip eller selvstændig produktion bør være bekendt med enheden struktur, vil det forstå principperne i sin installation. Dette element består af en flange, som er lavet af stål, således undertiden bruges ganske holdbar plast. Desuden indbefatter sammensætningen en særlig cover design, karabinhage og ring, som skal være lavet af gummi. Der er en centerstangen og skruer. For at gøre det bekvemt at bruge enheden på ydersiden af låget skal styrkes ved at svejse øjebolte, der er nødvendige for at forberede dem i en mængde på to stykker. Desuden behovet for at styrke en bolt placeret inde.

af Mount Technology

Headroom til godt med deres hænder monteres ved hjælp af fastgørelseselementer, der har brug for at være helt stram. I øvrigt er det ikke indebærer brug af svejsemaskinen. Gummiringen i løbet af arbejdet, der skal fastspændes mellem dækslet og flangen overflade. Til fastgørelse pumpen skal løfte låget placeret på toppen af øjeboltene. Hvad anbefales at bruge en løftemekanisme, som er tilgængelig i det arsenal af guiden. For sikkerheden af rebet skal vedlægges med en karabin.

Hvis du tænker på hvordan man laver headroom for et godt med hænderne, så skal du huske på, at det afskårne beklædning skal være vinkelret. Cut Overfladen skal være fri for grater på det ikke bør være ru. Til dette formål er den ydre overflade rengøres grundigt. Dernæst blev der til overfladen dækkes med et lag af primeren sammensætning, maling og efter brug af antikorrosiv maling. I det næste trin, skal føreren tillægger pumpetrykket rør lavet af plast. Kablet skal du bygge op og fastgør kablet til pumpen.

Den afsluttende fremstillingstrin

Alle tilgængelige komponenter trækkes sammen ved hjælp af specielle klemmer. Nu enden af kablet skal føres gennem ligger under øjet bolt, og derefter - til den forstærkede karabinhage. Derefter, gennem hætten holdes trykrøret og kabel. Derefter flangen passer over huset som en ring. Pumpen sænkes derefter og låget er monteret. Gummiringen bør hæves til niveauet af låget som flangen. På sidste trin og låget parres flange med fikseringsorganer.

Headroom at erhverve eller gøre det på egen hånd

Før du foretager brønden headroom for dine hænder, er du nødt til at tænke over. Måske er det bedre at købe færdiglavet? Vil gøre det nemt, da disse produkter er der tilbud i en bred vifte. I nogle situationer, denne løsning er at foretrække. Konstruktioner af denne type anses for at være typiske, og efter et køb behøver ikke at kalde installationsguiden, som gør alt arbejdet kan være uden hjælp. De mest almindelige modeller er udført i fabrikkens betingelser, er grundlaget for jern, stål eller plast.

Gør tip godt med deres hænder kan være af rustfrit stål, og kan bruges til dette formål, og aluminium. Hvis vi anvender til spørgsmålet om tålmodighed, da konstruktionen vil ikke værre end det, som kan købes i butikken. Men vær opmærksom på, at enheden under alle omstændigheder skal have integritet, da denne parameter er registreret i SNIP. Hvis vi forsømmer dette sigt vil vel være nok blot at indtaste alle mulige forurening. Dette indikerer, at selv hvis du beslutter at gøre deres egne godt hoved, er det ikke nødvendigt at forenkle sin struktur, da dette kan føre til vandforurening.

Proceduren for selvstændige produktion af brønden hovedet

Headroom for godt med deres hænder, som tegninger er vist i artiklen skal være lavet af metal. At vælge den pågældende ark af tilstrækkelig tykkelse. Og skal bruge et sæt af skruer. Det er således nødvendigt at fremstille en stålplade, hvis tykkelse skal være mindst 10 mm. For at fremstille headroom oprindeligt metal udskæres, og efter snittet derfra flange. Det er placeret inde i hullet, hvis diameter skal være noget større end den ydre diameter af foringsrøret. Når du kan begynde at gøre låget, men snarere stik. Det er nødvendigt at gøre diameteren af elementet for at svare til dimensionerne af flangen.

Arbejdet med stikket

Når brønden hoved er lavet til brønden med sine egne hænder (billeder af der er præsenteret i artiklen), på tidspunktet for fastsættelse stikket stærkere indgang. Det skal ske ved hjælp af en svejsemaskine. Disse elementer er nødvendige for at installere kabler og systemet vand under tryk. Fulgt gå til bunden af coveret, der er svejset til øjebolt. Ved sidstnævnte vi husker kablet skal fastgøres til pumpen. På ydersiden af dækket, der skal svejses til et par øjebolte. Disse fastgørelsesorganer hjælpe til nemt løfte låget når det er nødvendigt at fjerne eller sænke pumpeudstyr eller vedligeholdelsesarbejder. Og dette er ikke en udtømmende liste over, hvad der gør det muligt for dette tillæg.

Produktion pakninger

Arrangement tip godt med deres hænder indebærer brug af afstandsstykker. For det skal bruge gummi, og hvorfra emnet skæres. Efter ringmasteren at kunne fremstille en egnet diameter, er det nødvendigt at lægge mellem låget og flangen. Blandt andet skal boltene være forberedt, hvorved enheden vil lykkes at trække helt fast. Hvis sammenligningen, sådan loftshøjde ikke fundamentalt meget forskellig fra produceret i industrielle betingelser.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.