Hjem og familieTilbehør

Bag til hospitalet - tips vordende mødre

Først skal du bestemme barsel hospital, hvor en gravid kvinde gå at føde. Faktum er, at i mange hospitaler er der en klar liste over nødvendige ting for både den vordende moder og for barnet. Det er også stadig muligt for en sådan liste for at spørge din gynækolog, hvor du var registreret i hele graviditeten. Det er vigtigt, at posen blive taget til hospitalet med de nødvendige ting, der virkelig er behov for. Lad os se på, hvad der kan være nyttige for gravide kvinder, og det ville være helt malplaceret.

Hvorfor er disse poser?

For god ordens skyld skal du samle tre poser, mens 1. og 2. kan kombineres. Den første bliver nødt til at pakke til mor før fødslen og efter, og det andet - ting til baby. Den tredje taske du behøver kun at udvinde fra hospitalet. Den bør være baseret på forud forberedt ting til baby og for den unge mor. Nogle vil måske spørge - hvorfor skulle gå videre til at forberede ting, hvis du kan gøre det, og hvad så? Tro min erfaring, efter fødslen tiden løber meget hurtigt, og den unge far vil simpelthen fare vild i, hvad de skal gøre i første omgang, og den unge mor vil være roligere. Af den måde, være forberedt på en tur til hospitalet er nødvendigt allerede til 38 uger. Lad derfor ville være bedre at bo et sted i hjørnet og vente på det rette øjeblik posen til hospitalet. Og lad os nu se på dens indhold nærmere.

Pose før levering

Hvis du går til hospitalet lidt i forvejen, eller du har haft falsk arbejdskraft, du allerede var på hospitalet, og lægerne nægter at lade dig gå hjem, du skal have i første omgang, passet kort udveksling, politik, hvilket bekræfter tilstedeværelsen af sygesikringen, og og fødselsattest. Så nødvendigvis at sætte i posen pels, helst på en slange (det vil være lettere at sætte på og fjerne det, hvis det er nødvendigt), hjemmesko, to natkjoler. Dybest set, er alle de fødeklinikker bedt om at være i besiddelse af vaskemiddel til hånd. Under alle omstændigheder er det nyttigt for dig. Glem ikke at sætte i en pose af sokker (2 par), udskiftning ark, to håndklæder - en til ansigtet og den anden er nyttigt at tørre kroppen efter vedtagelsen af vand behandlinger. For personlig hygiejne poster, skal du være på hospitalet omfatter tandpasta, tandbørste, kam, sæbe og en engangs barbermaskine. Også tage en god toiletpapir og vådservietter til toilet. Hvis du konstant bruge nogle creme, er det også muligt at tage, hvis blot han havde en skarp, stærk lugt. Det er ønskeligt at tillade sig at have en anden roll-on deodorant, en lille saks, mobiltelefon med oplader adapter. Glem ikke at bringe din vandvarmer eller lille, eller elektrisk.

Gone slægter ...

Og dette øjeblik er kommet - du har født, og du har en lille mand. Nu skal du taske på nummer 2. Denne taske vil indeholde hospitalet ting til din nyfødte og ekstra ting for en ung mor. Til baby vi nødt til at sætte følgende tøj (helst tre sæt): vest enkle og varme, selvom du kan erstatte dem med krop og bluse. Også, skydere, kasket og Scratchy på håndtagene, at barnet selv ikke er ridset, bleer (de kan tage mere end 3 stykker), og, selvfølgelig, engangsbleer til spædbørn. Sygepleje bør have en lille flaske og en sut. Du kan sætte en sut, men ikke det faktum, at dit barn vil tage det. Hygiejne kid nødvendig peroxid og steril bomuld, Baby lotion eller pulver, vådservietter. Du kan endda sætte barnet sæbe og papirhåndklæder.

Og for mødre har brug for en natkjole med en dyb halsudskæring, feminine puder, og 5-6 dråber af særlig sygepleje bh. Du vil også komme i handy pen og notesbog.

Det er tid til at gå hjem

Den tredje taske til hospitalet for at være med ting for udledning af den nyfødte og mor. Ting skal vælges i overensstemmelse med vejret, fordi barnet ikke kan overophede, og den unge mor kan ikke slappe brystet. Nu børns butikker i salget der var en nyhed - en pose til hospitalet, for at købe det vil ikke være svært at den unge far. Det omfatter ting til baby. Nå, ligesom, det er alt. Held og lykke og sunde babyer!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.