Mad og drikkevarerOpskrifter

Bag æblerne i folie med tørret frugt!

Bagte æbler i folie har en masse forskellige opskrifter. Men i dag ser vi på den mest originale og lækre måde madlavning kosten og sund dessert.

Bage æbler i ovnen

Nødvendige ingredienser til dessert:

  • brun rosiner uden kerner - et hundrede gram;
  • æbler søde og sure store - ti stykker;
  • Frisk blomst honning - tre store skeer;
  • røde abrikoser - hundrede gram;
  • valnødder - halvtreds gram;
  • Udstenede svesker - halvtreds gram.

Bage æbler i folie: forberedelse fyld

For at fylde med lækre æbler, er det tilrådeligt at købe kun bløde og friske tørrede frugter uden ormehuller. Det bør tage en brun uden kerner rosiner, tørrede abrikoser og søde røde blommer. Alle produkter skal placeres i en stor metal skål og hæld kogende vand (en halv times holder). Tørres derefter skal vaskes grundigt i varmt vand og derefter finthakket med en skarp kniv. Også, ingredienser, hvis det ønskes, kan placeres i skålen i en blender og male dem godt. Men i dette tilfælde, vil du have en frugtkoed homogen masse, som vil begynde at flyde under varmebehandlingen. Dernæst skylles valnød, tør det i en mikrobølgeovn eller gryde og derefter knust, også, men ved hjælp af mørtel eller kagerulle. Alle forberedt ingredienser er nødvendige for at blande i en skål og tilsæt til dem friske blomster honning.

Bage æbler i folie: frugttilberedninger

Til fremstilling af denne usædvanlige dessert er bedst at købe friske rustikke æbler, som indeholder flest næringsstoffer. Men i mangel af sådanne frugter kan købes i butikken. Men de anbefales at vaske grundigt i varmt vand med en grov børste. Dette er nødvendigt for at fjerne voks fra æbler, der er ansøgt fabrikanter. Hver frugt bør fjerne kernen med en skarp kniv. Som et resultat, bør du få præcis ti "kopper" af æbler, som er støt på en flad basis.

Bag æblerne i ovnen: dannelsen af en dessert

Efter udstopning og grundlæggende frugter er færdigbehandlet, bør du straks begynde fyldet. Dette kræver en til at tage æble med en hul bund, forsigtigt lægge det kogte sødme i mængden af to små skeer, og derefter stramt indpakket i folie madlavning. Analogt er de resterende produkter dannet.

Hvordan til at bage æbler: varmebehandling og tjene til bordet

Det skal bemærkes, at denne dessert er udarbejdet i den forvarmede ovn kun 25 minutter. Ved slutningen af tid, at alle bagte æbler lige fra folien sættes i separate tallerkener, og derefter til bordet sammen med te eller kaffe.

Nyttige tips:

1. En sådan udstopning dessert kan ikke kun tørre frugter eller nødder, men også ingredienser såsom solbær, tranebær, blåbær, jordbær, jordbær, hindbær, citronskal og m. P.

2. Bagte æbler i folie anbefales at lave mad, især i disse tider, når man holder sig til en streng diæt. Efter alt, denne parabol indeholder en masse næringsstoffer, og er helt sikkert for figuren.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.