Mad og drikkevarerOpskrifter

Udarbejdelse af sennep pulver i hjemmet

Udarbejdelse af sennep pulver derhjemme - dette er ikke fiktion. Gør det meget enkelt. Og det vil smage præcis det, du ønsker, fordi ikke alle kan lide en klassisk krydret sennep. Efter alt, nogle foretrækker en mere mild smag, mens andre kan lide det med tilsætningsstoffer, såsom peberrod. Hvad russiske ikke kan lide at spise bacon, sky, kød eller gelé med denne kraftig krydderier.

Sennep har længe kendt for sin skarpe lille "temperament" har fået endnu en milepæl i udviklingen, da det blev dyrket nye sorter: hvid, sort og sareptskaya.

Fremstilling af sennep pulver kan gøres på forskellige måder, hvoraf der er mange. Uden frygt for modsigelse, kan vi roligt sige, at enhver kvinde bragt i en opskrift noget af deres egne. Spisning sennep kan leveres til bordet spredes på brød eller i en særlig underkopper. Det er perfekt fremhæve smagen af en parabol.

Og nu et par opskrifter af sin forberedelse.

Opskriften først

Ingredienser: halvt kilo pulver, sort sennep, et hundrede gram mel, tre teskefulde af sort peber, er det bedre jorden, en halv teskefuld af nelliker, en teskefuld ingefær, et hundrede gram salt og sukker. Alle produkter skal være tørt og knust til et fint tilstand, kan de ledes gennem en kødhakkemaskine eller bedre peretoloch i en morter.

Sennep fra sennep pulver fremstilles ved at blande alle komponenter og gradvis fortynding af vineddike til en konsistens på syrnet fløde. Hvis grundbeløbet er for meget for dig, kan du reducere mængden til det halve. Dette bør ske i nøje forhold til at bevare den unikke smag og aroma. Forberedelse gang, du prøver og forstå, om du skal ændre noget i denne opskrift. Og hvis du ikke kan lide ingefær og nelliker, så du trygt kan lægge dem ikke.

opskrift sekund

Ingredienser hundrede gram sennep pulver, fire spiseskefulde konventionel devyatiprotsentnogo eddike, par spiseskefulde pulveriserede sukker, halv teskefuld peber, tsk nelliker, muskatnød knivspids, køn tsk salt.

Sennep fra sennep pulver fremstilles som følger: omkring to glas vand fylde vores grundlæggende komponent. Vi giver det brygge for omkring en dag. Rør jævnligt. Derefter flette overskydende vand og tilsætte de resterende bestanddele. Forsigtigt røre for at undgå klumper. Lufttæt og give endnu stå i et par timer. Efter dette, kan saucen blive spist.

Opskrift tre: på æblemos

Ingredienser: et hundrede gram sennep pulver, hundrede gram æblemos, tre teskefulde sukker, en teskefuld salt, en tre-procent eddike, nelliker, anis, stjerneanis, basilikum efter smag. Krydderier kun dem, du kan lide kan tilføjes.

Her er hvordan man laver sennep pulver i denne opskrift: mask lavet af bagte æbler sure sorter. Bland det med sennep pulver. God trummerum, således at massen var homogen. Tilsæt de tørre ingredienser, så eddike. Vi giver en stand i flere dage, og det er klar til brug.

Opskrift Fire: sur sennep

Ingredienser: hundrede gram almindelig sennep, hundrede gram kogt skovsyre flossede, halvtreds g pulveriseret sukker, lidt estragon eddike, tredive gram malet kapers, 10 gram salt. Grønne bør omdannes til en fin slam, for ikke at komme på tværs af store stykker. Til slibning er bedst at bruge en sigte. Før du foretager sennep pulver, male salt, hvis du har en stor, så det er hurtigt opløses.

Så madlavning. Vores vigtigste ingrediens er blandet med en grød af skovsyre. Tilsæt derefter estragon eddike, men vægten bør forblive tyk. Tilsæt salt, sukker og sat i et mørkt køligt sted. Der sennep mere pålideligt vedligeholdt.

Opskrift femte: Gammel Russisk sennep

Ingredienser: hundrede gram hovedbestanddelen, en teskefuld pulver, nelliker, hundrede gram sukker, eddike food.

Forberedelse: Bland alle ingredienserne. Tilføj eddike i sidste sving og lige nok til at få sammenhæng i flydende creme fraiche. Hældes i glas og låg tæt stramt. Vi sætter i en varm ovn. Derefter opbevares ved stuetemperatur. På denne måde er det fremstillet af sennep pulver med den længste holdbarhed. Hvis det tykner, fortyndet almindelig eddike.

Opskrift Seks: Russisk sennep

Ingredienser: halvfjerds gram sennep mel, en tredjedel kop vegetabilsk olie, et hundrede gram sukker, tre teskefulde salt, en tredjedel kop eddike, en knivspids allehånde, sort peber, en laurbærblad, lidt kanel, nelliker, spiseskefuld vand. Det er bedst at blande krydderierne rigtigt.

Fremstilling af sennep pulver på denne måde - processen er ganske tidskrævende, så tælletiden på forhånd. Fyld sennep, eddike (et hundrede gram), bland grundigt indtil forsvinden af klumper. Det tager omkring femten minutter. Tilsæt derefter forblandede krydderier, salt, sukker, spiseolie, eddike rester. Slibe den resulterende sammensætning af tredive minutter. Så lægge ud i det åbne alle retter og efterlade i en varm, mørk sted for en dag (kan være mindre). Efter denne tid, vi udvide til forseglelige beholdere eller krukker og lagt på lager i en ikke alt for varmt sted.

konklusion

Tro mig, selv udarbejdelsen af sennep pulver - ikke sådan en simpel proces, men resultatet er det værd. Det vil appellere til dig og dine kære.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.