Mad og drikkevarerHovedret

Javanesisk æble: beskrivelse og fordele

æblesorter, der er rigtig mange. Imidlertid eksotiske planter, som vil blive diskuteret, har en frugt kendt for os meget fjern lighed og vedrører udelukkende en anden familie. Javanesisk æble vokser i de fugtige troperne, på stedsegrønne træ 5-10 m høj, der tilhører familien af myrte. Anlægget har en kort stilk og blegrøde bark. Frugt i form af pærer til 5 cm i længden og 4 cm i bredden. Kødet er sprød, hvid, har en sur smag og behagelig aroma.

Beskrivelse af Java æble vil hjælpe dig med at finde og skelne frugten fra den anden i det mindste på træet, selv på tælleren. Bladene er hjerteformede eller lancetformede, mættet grønlig-blå farve. Deres dimensioner kan være 25 cm i længden og 12 i bredden. Blomsterne er uanselige, lille, gullig-hvid farve. Meteloobraznye indsamlet i blomsterstand. Modne frugter er værdsat for deres behagelige smag og aroma.

biologi

Fødestedet for planten er halvøen Malacca, Nicobar og Andamanerne. I oldtiden, den javanesisk æbler i Vietnam, Laos, Thailand, Cambodja og Indien. Træerne dyrkes i Jamaica, Surinam og De Nederlandske Antiller.

Reproduktion udføres stiklinger, frø og luft lagdeling. For dem egnede fugtig jord, skyggefulde områder, mildt klima. Frugterne vises i det femte år, afgrøder er rigelige. Vilde planter er sjældne.

struktur

Javanesisk ligesom æbletræ er ikke meget forskellig fra andre myrtle planter efter type. Frugterne indeholder en masse makro-og mikronæringsstoffer. De er særligt rige på jern, kendetegnet ved en udtalt antibakteriel virkning. Blomsterne præsentere en masse tannin og bruges til behandling af diarré.

æbler modenhed kan bestemmes efter forskellige kriterier. Smag og tæthed skal være typisk. Stilken kan let skilles fra frugten. Stor frugt ofte påvirker sygdomme, fordi der ødelægger hurtigt. For lagringsmediet er valgt tilfælde.

anvendelse af

Nye russere frugter sælges ikke i alle butikker, men stadig de bringer. Omkostningerne er ganske høj i sammenligning med kendte os frugt. Javanesisk æble anvendes til fremstilling af saucer, salater. Hans stuvet med frugt og grøntsager. Grønlig forbruge frugter, overbrusning salt som agurker. I denne form, de er meget velsmagende og nyttige.

Pink frugter har en saftige frugtkød, spise dem friske. Også fra dem med at forberede forskellige retter. Fra Java æble gøre store syltetøj, kompot, pickles. Blade give en æterisk olie, der bruges i medicin. Færdig væske har en styrkende effekt; olie bruges i behandlingen af åreknuder og hudforyngelse. Bouillon er effektive i feber.

opbevaring

Billeder af Java Apple vil finde det på tælleren, blandt andre mærkelige frugter. Frugter forbruges friske og efter varmebehandling. Fra dem med at forberede alle former for desserter.

Æbler stilke er stablet op i 2 eller 3 lag. For at flytte dem behøver ikke noget. Til opbevaring, kan du bruge indkøbskurv, kasse, boks.

Der er en anden måde: enkeltvis frugter bliver til papir og derefter stablet i en karton eller træemballage. Foretrukne opbevaringstemperaturer - fra -1 til +1 grad. Fugtighed skal være omkring 85%. Sådanne regler vil spare frugten meget længere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.