Mad og drikkevarerHovedret

Borodino brød. Sammensætning og oprindelse historie

Rugbrød er meget godt for helbredet. Det har flere vitaminer og fibre end hvede. Borodino brød, hvoraf en del har været uændret i mange år nu - en af de mest lækre slags produkter fremstillet af rugmel. Det bliver interessant at spore historien om dens oprettelse og lære funktioner i ingredienserne.

Borodino brød. Sammensætningen og de versioner af oprindelsen

Den utrolige brug af denne brød på grund af tilstedeværelsen i dejen af rug malt og melasse. Det er på grund af dem er det ikke kun usædvanligt duftende, men også indeholder mange essentielle sporstoffer. Denne sort er den såkaldte "sorte" brød er meget almindeligt i Rusland og alle landene i det tidligere Sovjetunionen. Det har været halvfjerds år bagt custard fremgangsmåde anvendelse af en blanding af rug og hvedemel af anden klasse. I trediverne i det tyvende århundrede blev det gjort kun i Moskva, i andre byer sammensætningen af Borodino brød og dens smag var uvant. Med begyndelsen af aktiv udvikling af fødevareindustrien begyndte at bage det overalt.

En version siger, at den første gang brødet blev lavet i Spaso-Borodino kloster, som igen er baseret på det sted, hvor der plejede at være slaget ved Borodino. Abbedissen var enke efter en soldat, der døde i denne mindeværdige kamp. Hun kom op med denne opskrift de andre nonner. Selvfølgelig med tidens gang har undergået store forandringer og klosteret, og Borodino brød. Dets sammensætning blev suppleret med koriander i sovjettiden. Nu er den akutte ildelugtende krydderi - en konstant ingrediens i bagning rug. Den endelige formulering udviklet tillid Moskva bageri, det skete i slutningen af trediverne. Koriander er undertiden erstattet af spidskommen.

Borodino brød - udseende og smag

Overfladen af brødene skal drysses koriander, bør revner ikke være. Farven på brødet - mørk brun, skinnende og ensartet. Cork tæt til krumme. Sidste elastisk, blød, porøs og ikke-klæbende. Det smager lidt surt, men under alle omstændigheder, ikke bitter, med en stærk aroma. I mange år i hele Borodino brød, hvis sammensætning er uændret: rug og hvede, mel, salt, gær, rug malt, koriander, melasse og sukker. Test Fremstilling sker i tre eller fire trin. Ifølge den klassiske opskrift det vil tage to dage. Æltning til tider varierer afhængigt af størrelsen og bageri udstyr.

Farvestoffer og smagsforstærkere er fuldstændig elimineret. Dette brød, hvis sammensætning er strengt kontrolleret, udelukkende skal være fremstillet af naturlige ingredienser. Du kan tilberede det i hjemmet, i ovnen eller brødet maker. Selvfølgelig holde præcision fremstillingsprocessen vil ikke fungere. Men dette vil blive opvejet af fornøjelsen af at skabe et brød med deres egne hænder.

Produkter fremstillet af rugmel passer til enhver kost

Borodino brød give din krop med B-vitaminer og masser af fiber. Dette giver mulighed for dens anvendelse, selv for dem, der ønsker at reducere mængden af kulhydrater i deres kost. Forholdsregler skal medtage denne brød i deres menu, hvis du har problemer med mavesyre. Efter grov fiber kan irritere spiserøret væg.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.