Mad og drikkevarerHovedret

Vitaminer i Mandarin: liste over nyttige egenskaber, næringsværdi og kontraindikationer

Det er svært at overvurdere fordelen ved et produkt som Mandarin. Sød frugt giver en god stemning og godt humør. Takket være avlseksperimenter menneskeheden kan spise tangeriner med forskellige varianter. Er disse nyttige frugt for kroppen? Hvilke vitaminer er indeholdt i Mandarin? Dette er, hvad der vil blive diskuteret i artiklen.

vitamin bombe

Tangeriner skjule sig i hans kød den utrolige mængde af vitaminer. De betragtes den mest nyttige frugt. Nøglen er, at et stort indhold af acetylsalicylsyre i frugten eliminerer indtrængen af nitrater. Hvilke vitaminer i Mandarin? De konkluderede, næsten alle de B-vitaminer, E, K, D og PP. Den største indhold af folinsyre, så nødvendig for en kvinde - i Mandarin sorter af Mineola. Efter at have spist frugten af kun én sådan kvinde vil sikre din krop er faktisk en daglig dosis af dette vitamin.

Vitaminer i Mandarin (især PP-gruppen) at hjælpe med at bekæmpe sygdomme som rakitis børn. Kalium, phosphor, natrium, magnesium, jern, calcium - alle disse sporstoffer er indeholdt i hvert sol frugt. De vigtigste ting - ikke overdrive det, på grund af en allergisk reaktion kan forekomme fra at spise citrusfrugter.

Næringsindhold

Mandarin, men meget sød frugt og i store mængder indeholder kulhydrater (mono- og disaccharider) har et lavt kalorieindhold. Også i frugt er fødefibre der reducerer appetit, organiske syrer, aske, protein og fedt. Energi værdi pr frugt - kun 38 kcal.

Hvor meget C-vitamin i Mandarin? I én frugt i sin spiselige del, en rekord er mængden af C-vitamin, mere end 1/3 af det samlede antal andre. Højt indhold af kalium og calcium i forening med vitamin D positiv effekt på styrkelse knoglevæv.

nyttige egenskaber

Vitaminer i Mandarin bringe enorme fordele til kroppen. Det magiske magt af kødet er saftigt mandarin og duftende skræl. Søde "helbrede" anbefales at spise på deprimeret og depression, angst og søvnløshed. Regelmæssig indtagelse har en positiv effekt på nervesystemet. For folk, der ser deres vægt, fastende dage, anbefales det at spise mandariner, især Mineola. Disse frugter er rige på kostfibre. Når det injiceres i fiberen kvælder i maven, hvilket skaber en følelse af mæthed. Calorie frugt er meget lav, og følelsen af mæthed én spist foster kan vare i omkring tre timer.

Når astma og bronkitis mandariner har en gavnlig effekt på luftvejene og fremskynde behandlingen. Selv renseprocessen vil være nyttig. Indånding af æteriske olier, vil personen straks føler lindring. Til fjernelse slim fra lungerne forberede en tinktur fra tørret formalet skræl. I diabetes, mandariner anbefales ikke kun der, men også at gøre sammenblandede fra skorpe. Dette stof vil reducere blodsukkeret. Mandarin er et diætetisk produkt.

Kvinders hemmeligheder

Hvilke vitaminer er indeholdt i Mandarin, hjælpe kvinder bevare deres naturlige skønhed? Først og fremmest, her i det tilfælde er det papirmasse og skorpe. Den første bruges til at gøre en forfriskende og foryngende masker. Betacaroten og frugtsyrer indeholdt i det, påvirke huden så godt som muligt. Tangeriner sønderrevet, klippe, blandes med fløde og honning, forberedte scrubs og lotions. Peel mandariner fremstillet badblanding. Disse procedurer forbedre tilstanden af huden, hvilket gør den stram og ren.

typer af mandariner

Vitaminer i Mandarin indeholdt i stort tal, og det afhænger ikke af sorten. Hudfarve varierer fra rød til gul. Tangeriner er endda grøn. Forskellige sorter er forskellige i deres smag, farve og tæthed af huden, samt indholdet af knoglerne i kødet, men bestemt ikke mængder af vitaminer. Overvej de vigtigste sorter af disse frugter.

Ældre mennesker abkhasiske tangeriner kender fra barndommen: lys orange, mat, med markeret med en lille grøn skorpe skjuler en sød papirmasse med en sur smag. Skræl er tykke og hårde lobules. Frø i dem er stort set ingen. Season of modning mandariner i det solrige Abkhasien begynder i november, den seneste modnes i februar, så at møde dem på hylderne kun på dette tidspunkt.

Kinesiske mandariner er meget lig deres brødre fra Abkhasien. skelne visuelt dem er ikke let, men de smager anderledes. Kinesisk frugt sødere, med tynde bløde skillevægge. Marokko har en lidt fladtrykt form og dyb orange farve, rengøres meget nemt. Kødet uden kerner, forfriskende, sød-sur. Disse frugter - en hyppig gæst på hylderne i markeder og butikker. de er billige. Men du skal sørge for, at huden ikke er dækket med voks.

Tangeriner - Italian mandarin. Skorpen er tyk og rigeligt rig på essentielle olier, smag, når børstning er meget stærk, kødet har en sød slags smag, uden syre. Visitkort af denne kvalitet - et stort antal frø.

Israelske tangeriner er ekstremt sjældne, de er dyrere end andre. Frugterne af en bleg orange farve er meget lyse sød smag, en lille frø. Et minus - bliver nødt til at gøre en indsats for at komme til papirmasse.

Og de mest populære typer af mandariner - er hybrider. Clementine - orange og mandarin hybrid, kaldte den til ære for sit ophav, den franske opdrætter og præsten Klementa Rode. Små frugter kombinerer meget sød smag med en antydning af appelsin friskhed. Frø i dem er meget lille, lys orange skorpe. Forvirrende dem med en anden sort, kan ikke være: en strålende blank skorpe og meget lille størrelse kan kun have Clementine. Hvilke vitaminer i mandariner af denne art? Og alt det samme som i den anden - næsten alle B-vitaminer, E, K, D og PP.

Hybrid Mineola har en anden betegnelse - "honning klokke" Resultat forbindelse mandarin og grapefrugt. Frugten har en dyb rød-orange farve skræl og kødet smelter i munden, søde og saftige. I form, de er større end gennemsnittet og har en lidt aflang form. Seed næsten ingen en eller to af hele frugten.

Kontraindikationer

Vitaminer i Mandarin bringe enorme fordele til kroppen, men på samme tid for alle de fantastiske funktioner i fosteret og det har kontraindikationer. Citrusfrugter er kontraindiceret for mennesker der lider ulcerøs sygdomme, hepatitis, nyresvigt, og dem med læsioner i mave-tarmkanalen. Pulp irriterer slimhinderne tarmen og kan forårsage ubehag. Børn udsat for allergiske reaktioner oftest i ukontrollerede spise frugt i store mængder.

Hvilke vitaminer er indeholdt i Mandarin - vi allerede kender. Hvis der ikke er kontraindikationer og allergier - du kan trygt gå til deres køb. Hvis du spiser tangeriner hver dag i rimelige mængder, vil kroppen være at få de vitaminer, der er nødvendige for et godt helbred.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.