Af teknologiGPS

Børns ure med GPS, telefon features beskrivelse, instruktioner, anmeldelser

"Hvor er mit barn?" - fra et sådant spørgsmål kan være elementær ånde væk. Men som det ofte sker, børn kan få tabt i bushen, på strandene, når man besøger de attraktioner, biografer og mange andre offentlige steder.

For sikkerheden for nerver, fred i sindet, mens de på samme tid og sundhed, kan mange forældre hjælpe ny teknologi i lyset af lys GPS-tracker, der kan køre på en enkelt batteri til to dage ved at sende dig en meddelelse om din geozonalnye Tchad.

Trackeren kan ligne en børns ur telefon med GPS eller være i form af en lille enhed, som let kan fastgøres til en rygsæk eller tøj. Lad os prøve at vælge den mest hensigtsmæssige og relevante model af børns GPS-locator, at udpege de fordele sammen med ulemper af en bestemt model.

Kriterier bedste tracker

For at fuldende billedet og fordomsfri, blev nogle af de mest succesfulde og populære modeller trackere baseret på følgende karakteristika testet.

  1. Funktionalitet. Børn ur med en GPS-locator, ud over sin primære funktion, og kan udføre andre vigtige opgaver såsom taleopkald, eller muligheden for at installere geozones på plads. Det vil sige, efter at et barn krydser den usynlige zone, den forælder straks sendt et budskab om "grænselag overtrædelser." Generelt apparatet vil blive overvejet, som ikke er begrænset til grundlæggende funktionalitet, dvs.. E. Dem, hvor supplerer fuldt realiseret.
  2. Arbejde. På dette tidspunkt, skal uret tracker klart identificere placeringen af barnet og give korrekte oplysninger om motivet bevæger sig.
  3. Design. Dette tager højde for vægten af barnet let kunne bære enheden med dem, samt styrken - tåle eventyr på legepladsen, ikke alle gadgets under kraft.
  4. Ergonomi. Børns ure med GPS bør ikke komme ind i barnet i en døs for sine klokker og fløjter, men at være så enkelt og forståeligt. Det er tilrådeligt at aktivere gadget og dens yderligere justering er gådefulde og unødvendige spørgsmål fra mødre og fædre.
  5. Omkostninger. Prisen på selve enheden til at være optimalt for forholdet pris / kvalitet, resten af (udvælgelsesplanen og operatøren) - dette er et anliggende for forældrene.

Lad os komme i gang: rangordning af de bedste timer med en GPS-locator for barnet på ovennævnte kriterier.

PocketFinder Personlig GPS Locator

selskabets gadgets har altid været en usædvanlig og ukendt sort, men det er ikke så slemt. Hold øje med en dreng eller pige, der tilbydes af virksomheden, og et ur er svært at kalde, men dens funktion gadget udfører på 100%. Denne minimalistiske enhed perfekt definerer placeringen af barnet og er perfekt til enhver aldersgruppe.

Den gadget er meget strategisk placeret i eventuelle børns bagage eller solidt fastgjort til tøj ligetil lås. Her kan du tilføje understøttelse til fornuftig enhed - produktet har en hjemmeside og specifikke applikationer, der er let at lære og til at studere dem, du vil bruge ikke mere end fem - ti minutter.

Pakkens indhold

Sammen med trackeren kommer handy docking station til opladning, der arbejder fra netværket via YUSB-stik. Derudover har apparatet to søde silikone dækker hvide og grønne farver, ved hjælp af specielle huller kan fastgøres til remmen af en rygsæk, pung eller buks bælte.

funktionalitet

På enheden, ingen knapper eller anden kontrol, så for at få det, og "forstyrret" giver kun mening under opladning, at gadget omkring en gang hver anden uge. Runtime enhed simpelthen enestående, og bliver opkrævet for børn ser med GPS til kun fire timer.

Et andet vigtigt træk ved gadget - er dens vægt (kun 51 gram). Men det er et tveægget sværd: på den ene side, vægten af enheden ikke belaster dit barn, og på den anden - kan du ikke se, hvordan trackeren til at falde ud af en rygsæk eller otstegnotsya fra bæltet. Medlemmer i deres kommentarer har gentagne gange klaget over de voksende mangler, der ikke er fast fastgjort på de tynde stropper. I andre tilfælde (i armen mount, og en tyk midterste bælte) blev observeret problemer.

Men den vigtigste fordel af enheden - dette er stedet at arbejde med gadget og relaterede applikationer. Selve enheden har ingen indikatorer eller sensorer, så se den fulde drift af trackeren kan kun være på en særlig hjemmeside.

Efter registrering vil du være til rådighed en meget solid sæt af funktioner og enhedens kontrol. Efter en lille undersøgelse, kan du straks gå på arbejde med de vigtigste program, hvor du kan se koordinaterne for trackeren i batteriet, tilgængeligheden af GPS-signalet, den tilsigtede adresse ( "Yandex" kort og "Google"), og andre interessante oplysninger.

Efter at have undersøgt stedet funktionalitet, kan du fuldt ud tilpasse driften af enheden for at passe til dine specifikke behov. For eksempel: vælge at modtage en meddelelse, når det objekt, der bliver overvåget, vil bevæge sig med en hastighed, der går ud over det sæt (for eksempel for at accelerere fra 30 til 70 km / t). Enheden vil registrere det hele, og sende dig en besked.

Du kan også styre maden, se historien om rejser, der er endda en side, hvor du kan indtaste alle de nødvendige lægelige oplysninger såsom blodtype, allergener, komplet hjemmeadresse, kommunikationsmidler i en nødsituation, i almindelighed, alt, hvad der er nødvendigt at kende til alarmcentralen.

Børns ure med GPS PocketFinder indledningsvis arbejde med et forudinstalleret SIM-kort europæisk operatør AT & T, men i en bedømmelse af brugernes klager over alvorlige problemer med udskiftning af SIM-kort til lokale opkald blev observeret.

Modellen viste sig at være en meget god side, og selv om oprettelsen af geozones online og forudinstallerede programmer rejser nogle vanskeligheder efter fuld justering, enheden korrekt vise alle de oplysninger om, hvordan du indtaster eller udgang fra det kontrollerede område. Bemærkninger kommer efter 30-40 sekunder, så holde styr på bevægelsen af barnet og til at reagere på situationen er ganske reel.

De eneste ting brugere siger i deres anmeldelser som en væsentlig ulempe - det er manglen på evnen til at sende SMS eller foretage nødopkald, og resten af modellen behager med præcision og robusthed.

FILIP 2

Børn GPS BabyWatch ur erhvervet en ny linje af "Philip". Ser man på FILIP 2, set en vis lighed med Apple-produkter, men i modsætning til den "æble" kæmpe enhed "Philip" ikke har den funktion af en smart ur, selv om det har mange interessante funktioner, der vil helt sikkert nyde og vil være nyttige for de fleste forældre.

fuldstændighed

Ure til piger og drenge, "Phillip 2" er udstyret med en adapter til opladning og YUSB kabel, så du kan oplade enheden direkte via computeren, eller som sædvanligt via stikkontakten. På bagsiden af kablet er en magnetisk sensor, der giver dig mulighed for at være knyttet til bagsiden af uret.

Det omfatter en komfortabel og tynd rem af den valgte farve. Materialet fra som er lavet et armbånd ser monolit og ikke modtagelig for deformation. Børn GPS Watch BabyWatch «Phillip 2" betød kun at bære dem på håndleddet, ingen andre alternative muligheder for at bære, at design ikke levere.

funktionalitet enhed

Ligesom resten af virksomhedens produkter, "Philip" blev oprindeligt aktiveret på AT & T hjemmeside. Registrering vil blive afholdt gadget er meget hurtigere og lettere, hvis du allerede er kunde hos selskabet, men under alle omstændigheder, brugere anmeldelser påpege, at med aktiveringen af enheden ikke opstår alvorlige problemer.

Så snart børnene ur med GPS vil blive aktiveret på din smartphone til at komme en besked om telefonen verifikation, som er installeret i gadget, resten af registrering af produktet passerer let gennem en særlig mobil applikation.

I løbet af indstillingen, kan du indtaste alle nødvendige barn data: fødselsdato, fotografi, hjemmeadresse, forældres telefon og andre oplysninger, som kan have brug for redningstjenesterne. Geofence grænse er let tilpasses og unik for den pågældende klager over ejerne af timer i deres anmeldelser, så det er for lang en reaktion (2-3 minutter).

Sig selv BabyWatch Classic «Philip" -serien er perfekte til ethvert barn, uanset aldersgruppe. De data, der er angivet på displayet, har et stort tryk og let at læse (se), selv i dæmpet belysning.

Ure til piger og drenge, "Phillip 2" har kun to knapper, men de er tilstrækkelige. Hver tast er programmeret til at ringe til specifikke numre for tovejskommunikation. Der er også inkluderet en nødknap alarm, klikke på hvilket aktiverede SMS-beskeder sender på alle de tal, der indtastes i hukommelsen.

Ring lethed og sende chatbeskeder forudindstillet af brugeren - er den mest magtfulde del af "Philip 2". Svagheder, at dømme efter de anmeldelser af ejerne, har også et sted at være: signalkvaliteten og to-vejs kommunikation er ikke nok uddybet, følgesvend til tider meget svært at høre. Desuden har nogle brugere klagede over den dårlige kvalitet, service og support, som kan være tavs i flere dage. Ellers børnene watch "Phillip 2" - det er en god og billig mulighed for overvågning børn og deres omgivelser.

FixiTime Caref GPS fra Gator

Som i det foregående tilfælde, den model af "Karef" ligner "æble" smart produkt kraftigt. Den gadget, selvfølgelig ikke når dette niveau, men i sit segment er en af de bedste muligheder for et barn kontrol.

Pakning og fuldstændighed

Timer FixiTime «Karef" gå til den geniale kasse med en meget original indenlandske distributionsomkostninger tilbehør. Den leveres med en hvid oplader (næsten som iPhones) med YUSB adapter, med gadget mens ladekabel lyser blåt, uanset hvordan du genoplades - fra din computer eller fra netværket.

Funktioner og egenskaber

Mange brugere i deres anmeldelser nævne problemer med urets indstillinger, der peger på en temmelig indviklet og meget komplekse aktiveringsprocessen. Men efter en kort bekendtskab med den instruktion, og et par skridt på webstedet af gadget, kan du begynde at arbejde direkte med enheden.

For at synkronisere med din smartphone skal installere en speciel anvendelse af "EplStore", og på én gang det er værd at bemærke, at det korrekte program kaldes MyCaref, ikke bare Caref, så skal du konfigurere software-søgning korrekt.

Børn armbåndsur med tilpassede applikationer vil åbne adgang til kontrol budskab, historien om bevægelse af objektet, konfigurerbare geofence og mange andre funktioner. Når den grundlæggende funktionalitet er blevet konfigureret, kan du fortsætte til valg af tiltalende billetpris (der er tre).

Forskelle i værdi, hvor det vigtigste kriterium er antallet af inkluderede stemme minutter og sms. Uanset den valgte tarif, ændre frekvensen af opdateringen (10 minutter) til ethvert sted, ak, ikke kan. Den gadget er udstyret med en indbygget SIM-kort og kan ikke fjernes, så de lokale operatører nødt til at forbinde via softwaren forudinstalleret, som til tider ikke meget bekvemt.

Da kampen DF placering af objektet - for en dreng eller en pige - "Karef" bruge dual access points - GPS-signaler og den næste mobilmast. På grund af dette resultat overstiger alle forventninger: placeringen er blevet fastlagt med meget høj præcision og meget lav latency.

Gadget vejer kun 40 gram, den samme som eller tilsvarende elektronisk ur, så barnet ikke bliver belastet. Selv skærmopløsningen ikke skinner pixel indekser, er billedet helt læsbar og læse det vil ikke være svært.

To-vejs kommunikation, samt korte beskeder, arbejde fint, klager og eventuelle problemer i denne forbindelse er ikke blevet bemærket. Der er en panikknap, efter at have klikket på hvilket begynder skiftevis vinde sæt nummer fra kontaktlisten, så længe nogen ikke besvarer opkaldet. Lydkvaliteten under kommunikation er meget tilfreds med mange gadget ejere, som det fremgår af talrige referencer positiv karakter.

I modsætning til andre, dyrere modeller, "Karef" er ikke indlysende, og fremkomsten af timer ikke engang sige, at det er GPS-tracker (udgive kun ringetone, meget lig en vuggevise). genopladeligt batteri holder for hele dagen, så spørgsmålet om selvstyre er ikke, det eneste værd at advare fremtidige ejere af gadget - uret er ikke beskyttet mod vand, så holder det i tankerne under udendørs aktiviteter.

Modellen har mange fordele, men det har også sine ulemper. Højdepunkter, som klager ejerne af gadget - det er svært at sætte op og aktivere uret, og brugervejledningen kunne være mere udviklet og forståeligt for almindelige mennesker. Resten er smart tracker ur, velegnet til børn og forældre kan forstå (efter at have læst manualen). De giver en følelse af ro og kontrollere, hvad der sker på legepladsen, i skolen eller på ferie.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.