Af teknologiLink

Hvordan kontrollerer jeg telefonen til telefonaflytning? telefon aflytning - hvordan man definerer?

Moderne mobiltelefon er en højteknologisk enhed, der er tilgængelig for næsten alle. Strøm og muligheder for e-påfyldning, beliggende i en lille pakke, endda overgå karakteristika nogle computere. Når vi taler, er der en følelse af, at dialogen ikke kan høre. Men det er forkert, så videregivelse af fortrolige oplysninger skal være opmærksom på, at du kan høre en tredjepart. I den forbindelse opstår spørgsmålet: "Hvordan kan jeg kontrollere at aflytte telefonen?"

Ganske ofte i dag er det muligt at møde mennesker, der har tyet til denne metode til sporing. Denne jaloux kone, og bekymre sig om sikkerheden for hans barns forældre og vejledere, der er interesseret i den situation i teamet.

batteritemperaturen

Absolut enhver applikation forbruger batteristrøm. Derfor, når maskinen ikke kører alle programmer, er batteriet i økonomi-tilstand. Det er en af de mulige indikatorer for tilgængeligheden af at lytte. Kun under brug batteriets temperatur kan være høj. Kontrol det skal være efter en halv time siden sidste opkald. Mærk telefonen, mens den er ledig. Hvis han er varm, dette er det første tegn på, at du har en person lytter. Her må det erindres, at selv den fjerne brug af en mobiltelefon fører til batteriet varme.

Batteriniveau

Der er også en anden måde, hvordan at kontrollere telefonen til at aflytte. Bemærk batteriniveauet og ladetid. Tegnet af den potentielle trussel, som kan være et tegn på, at mobiltelefonen er afladet oftere end normalt. I løbet af den tid, du bruger denne enhed, kan du navigere rundt den hastighed, hvormed afgiften forbruges. Hvis batteriet er blevet afladet meget hurtigere end normalt, har du grund til at vogte. Selvom gadget ser liggende tomgang, kan det løbende optage samtalen i rummet uden din viden. Derfor batteriet hurtigt taber spænding. Men hastigheden af denne proces kan spore visse anvendelser, for eksempel, Batteri LED eller batterilevetid LX. Men husk, at tabe det maksimale opladningsniveau over tid disse enheder. Derfor, efter et år med at bruge batteriets kapacitet vil falde støt, men meget afhænger af intensiteten af brug.

nedlukning forsinkelse

En anden forstyrrende faktor er forsinkelsen, når opkaldet er nulstillet og slukket mobil. Dette skyldes, at den lyttende program, kile ind i samtalen, kræver, at en vis mængde tid. Så snart du opdager, at færdiggørelsen af opkaldet ikke sker det samme, og lukningen er begyndt at forekomme med en forsinkelse, det tjener som et påskud til diagnosticering af hardware og software-enheder. Hvis alt er i orden, skal du tjekke din telefon aflytning. Vær opmærksom på hans atypiske opførsel.

uafhængig aktivitet

Denne funktion kræver en øjeblikkelig inspektion. Hvis flere programmer er installeret uden din deltagelse, pludselig lyser op lyser, selvstændig udfordring finder sted - det er et tegn på, at en mobiltelefon, ud over dig, men en anden har adgang til. Da et sådant tiltag indretning kan blive anvendt som følge interferens forårsaget af dataoverførslen. Alt dette tjener som påskud for at kontrollere telefonaflytning telefon.

Mere bør være opmærksomme på midler på hans konto. Det skal gøres, så alle den lyttende program bruges til at sende de registrerede oplysninger world wide web. Som et resultat, er trafikken bliver større, men det kan kun ses, hvis du ikke har tilsluttet ubegrænset takst.

akustisk støj

Under et opkald, du hele tiden høre nogle elektriske udladninger, klik, pops, så er det også en årsag til øjeblikkelig diagnose apparat. Men husk på, at interferens kan være forårsaget af miljøet af din følgesvend eller dårligt fungerende forbindelser. Men et alvorligt problem kan være pulserende støj under tomgang apparat. Her er det nødvendigt at reflektere over spørgsmålet: "Hvordan kontrollerer jeg telefonen til at aflytte"

elektroniske enheder

Nær højttaleren og TV GSM-modul kan skabe lyd interferens, såsom hylen, knitrende høje klik. Men stående vagt, når disse lyde ikke forekomme under telefonsamtaler.

Men alle disse funktioner ikke entydigt viser, at gennemførte telefon aflytning. Sådan bestemme sin tilstedeværelse, vil du bede servicecenter. Måske ville det være en simpel selvfornyelse netværk eller enhed selv tjekke e-mail, signal eller budskab.

misinformation

Mange mennesker i dag spørger sig selv spørgsmålet: "Hvordan kan du vide, om den telefonaflytning er eller ikke er" Hvis dit hoved krøb sådan mistanke, kan du forsøge at bringe folk til rent vand. Prøv misguide ham og sagde i en telefonsamtale personlige "hemmelige" oplysninger til nogen, du har tillid til. Et bekræftende svar på dette spørgsmål, du får, når du er klar over, at oplysningerne spredes.

Mærkværdigheder i søgenetværket

Ved brug af "Valg af operatør" på listen på skærmen enhed, et nyt og ukendt for operatøren i form af et sæt tal. Således uden særligt udstyr kan du oprette den kendsgerning, at spore dig. Når han blev opdaget ved et uheld på iPhone. Det er absolut ikke vigtigt mærke mobiltelefon, fordi det er mere moderne end, jo lettere er det at installere det på malware.

Sådan beskytter du dig fra telefon aflytninger

Den første ting at gøre - er at eliminere eller i det mindste minimere overførslen af fortrolige oplysninger over telefonen, såsom kortnumre, adgangskoder, finansielle spørgsmål.

At gennemføre vigtige business forhandlinger bør ikke bruge mobiltelefoner. Bør foretrækkes specielt uddannet telefonsystemer eller rumlig støjforurening.

Det er meget vanskeligt at opfange en samtale, der foregår fra en kørende bil, som afstanden øges, og signalet bliver svagere.

Det er ønskeligt at anvende det mobile kommunikationssystem, hvor data overføres når automatiske hyppige skift frekvenser under opkaldet.

Hvis du ønsker at holde hemmeligt din placering, skal du helt slukke enheden og tage batteriet ud. Men når du føler, der udførte aflytning telefoner, hvordan man kan kontrollere dette faktum? Du kan bare gå ud af kontoret eller bilen til et vigtigt møde uden ham.

Det er ikke nødvendigt at reparere din maskine mistænkelig, ukontrolleret værksteder. Du kan også gå til politiet. De har særligt udstyr til at identificere telefonaflytning telefon. Men denne mulighed for kontrol bør kun bruges som en sidste udvej, hvis du er sikker på, der er "under kølerhjelmen".

Program til at overvåge telefonsamtaler

I hukommelsesenheden til at optage samtaler i form af * .mp3-filer, og derefter de overføres til en computer for at studere. Til denne specielle program hemmeligt installeret på interesser abonnentens telefon. På samme måde er det muligt at udøve kontrol over beskeder og andre former for kommunikation. Det er nødvendigt at tage hensyn til den type enhed, du ønsker at lytte til sit operativsystem, tilgængeligheden af adgang til det globale netværk og Bluetooth, hukommelse. Som for moderne enheder, for dem, der er flere programmer, der lytter på enheden, overføre data og er i stand til at etablere opholdssted for det kontrollerede parti. Dataene vil blive sendt til overvågningen på bekostning af ophævelsen af "offer" parti, som i væsentlig grad påvirke prisen. De har ikke direkte adgang til sådanne programmer aflytning telefoner baseret på VOC JAVA Symbian, men hvis du søger omhyggeligt, kan du sikkert finde det. Denne metode er den mest overkommelige for den menige mand.

Stadig er der den såkaldte metode til konferencer. Da det giver mindre vellykket resultat, med det formål at aflytning, er denne metode sjældent bruges, desuden er det meget ufuldkommen.

Men det er værd at understrege, at aflytning - et sjældent fænomen, og sandsynligheden for skygning er meget lille. Hvis der alligevel, du ønsker at føle sig beskyttet, password låse enheden og holder det for sig selv. Og på et tidspunkt, hvor du ikke bruger det, er det nødvendigt at fjerne batteriet fra bugten. Efter disse enkle handlinger vil du ikke pine spørgsmålet om, hvordan du kontrollerer telefonen til at aflytte. Selvfølgelig, fordi du bare ikke giver angribere en chance.

telefon aflytning - hvordan man definerer?

Absolut enhver telefon, hvis du ønsker det, kan du lytte til. Og det kan gøres, selvom enheden er i en inaktiv tilstand, da mikrofonen kan drejes med magt. Dette vil tillade aflytning alle samtalerne i nærheden af enheden. Sådanne muligheder er og digitale modeller af DECT-standarden.

I modsætning til analoge linjer, hvor det er let nok at etablere et organiseret intervention i den mobile enhed til at opdage det uden særligt udstyr er praktisk umuligt, da de tekniske principper i disse netværk udelukke en sådan mulighed.

Hvordan kan jeg vide telefonaflytning telefon? Uafhængigt gøre det umuligt at konstatere dette faktum kan kun være i servicecentret, da displayet yderligere ikoner vises, og kvaliteten opkald påvirkes ikke.

Det er vigtigt at forstå én ting: at organisere en samlet overvågning er simpelthen umuligt, da der er hverken menneskelige eller tekniske ressourcer. Desuden er der ikke et sådant krav om særlige tjenester.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.