Mad og drikkevarerMadlavning Tips

Hvordan at rengøre suder? Behøver jeg at rense suder?

Lin tilhører klassen af floder og søer fisk af karper familien. Navnet på det er sandsynligt, at få mulighed for at skifte farve: i luft eller i en flad skål med en lille mængde vand i sin tykke, klodsede krop synes mørke pletter - han begynder at "fade". Lever længe, nogle gange mere end 15 år: på grund af den passive livsstil og levesteder (nederst), det sjældent bliver offer for rovdyr. Den voksne kan nå store størrelse: ca. 6,7 kg og større end 50 cm i længden.

Smag og ernæringsmæssig kvalitet

I suder temmelig delikat fedt kød, som mange gavnlige vitaminer og mineraler, perfekt fordøjeligt af det menneskelige legeme. Og det er anderledes lavt kalorieindhold, så er ideel til menuen kosten. Retter fra denne fisk blev serveret selv på det kongelige bord.

Lin bedre at stege eller bage, men kan koges (en god mulighed - i mælk). Den bestemmer en stor øre. Surprise røget suder. Så succesen af skålen er næsten altid forudsat, fordi fiskene er lækker på sin egen og med den rette behandling, du ikke gjorde rod op.

Når massen af berettigelsen af en repræsentant for floden fauna næsten alle forårsager et spørgsmål: "Hvordan til at rense suder?"

Hvorfor ikke alle elsker denne fisk?

Ikke at vide, hvordan man rengør suder, mange mennesker, herunder fiskere bare ignorere sådan en fangst. Med, at hans krop er dækket med små, tæt pakket sammen med skalaer og et tykt lag af tykke slim. Dette komplicerer primære forarbejdning af fisk: det hele tiden glider ud af hans hænder. I dette tilfælde er slim ikke afvaskes, og små skalaer er vanskeligt at fjerne og spredning i alle retninger. Men ikke alt det dårlige. Man behøver blot at lytte til råd fra folk, der kender, hvordan man kan rense en fisk suder, og problemet vil blive løst.

Skal jeg nødt til at fjerne skællene?

Det siges, at Lin - noget usædvanligt fisk som under høj temperatur bittesmå flager har "opløst" ejendom. Efter madlavning på sin overflade en temmelig bud og lækre sprøde. Som et resultat, er vægten ikke mærkes.

Generelt foretrækkes det at have den rå suder, i hvilket tilfælde det holder maksimalt anvendelige stoffer. Hvis alle de fisk i denne form ikke er accepteret, er det muligt at bruge blot fjerne hendes hud. Og spørgsmålet om, hvorvidt du har brug for at rense suder før madlavning, vil blive stort set løst.

det er interessant

Af den måde, fiskeskæl indeholder en masse pektin og kan helt erstatte gelatine i fremstillingen af forskellige gelé. Nogle gange er det specifikt opsamles til rensning, indpakket i et stykke gaze, som derefter dyppet i en gryde til fremstilling sky eller gelatineret bouillon. Der også sende fisken hoved og ben. Med sådan en gelé forberedelse metode kræver ikke meget arbejde og yderligere omkostninger. Desuden vil det blive brugt udelukkende naturprodukt.

Hvordan at rengøre suder af slim

Hvis vægten før madlavning, kan du lade den på skråplan at slippe af plak er obligatorisk. Normalt slim, der dækker hele kroppen af fisk, der er en hel del, så du først nødt til at reducere dets nummer ved for eksempel en kniv. Lin derefter vasket godt med vand, fortrinsvis flyder. Det er fortsat at slippe af med slim rest. For at gøre det nemt og hurtigt nok til at sænke fiskene først i kogende vand, derefter i koldt vand. Fra udsættelse for varme temperaturer slim begynder at geare ned, og derefter temmelig let at vaske af. Sådan en kontrast "sjæle" kan gentages flere gange. Og at Lin ikke glider på dette tidspunkt i hænderne på deres (og fisk, ved den måde, også), kan du drys med groft salt.

Nogle fiskere og slim oprenses ved salt: bare gnide hendes krop, og derefter skylles godt. Adskillige procedurer - og suder ren.

Fjernelse skalaer

Selvfølgelig er ikke alle er klar til at spise fisk, renset kun på slim. For alle nytten af skalaerne er ofte forvirrede, og fra det stadig ønsker at slippe af med. Her er nogle afprøvede og anbefales af en ivrig fisker måder om, hvordan at rengøre suder.

Den første mulighed er at sænke fisken i kogende vand i et par sekunder (det vigtigste - ikke overdrive!), Så dyppe dem i koldt vand. Dernæst satte den på et skærebræt og omhyggeligt skrabe skællene, der flytter fra halen til hovedet med den stumpe side af kniven. Nogle lystfiskere bruger en hjemmelavet lin rengøring værktøj. Det er et stykke metal nedstryger klinge, til hvilken side af koniske tænder vedlagte håndtag. At Skaler ikke spredes, kan fiskene renses i en dyb tallerken med vand.

Et andet tip om hvordan man kan rense en fisk suder - brug en kniv i stedet for et fint rivejern, bedre tetrahedrale. Den brede base er meget behagelig at holde i hånd, især i tilfælde af glat suder. Desuden med sådanne rengøringsmidler skalaer spreder mindre. Den eneste betingelse: flyderen skal være akut. Du kan bygge dig det behageligt rivejern. Du skal bruge et stykke træ på størrelse med en kniv i den ene kant er håndtaget og tilsluttet en anden metalplade (passer de gamle dåser af kaffe) med ofte udstansede. At flyde var sikkert og nemt vaskes, før behovet for at slibes træ.

Et andet tip om, hvordan man rengør suder (det er passende for naturen) - at gnide den med groft salt. For nemheds skyld, er det muligt at fylde et ark papir eller klud, som du ønsker at ombryde fisk og gnid krystaller på vægten. Eller bare hælde salt i en bred skål, sætte det i en suder og godt gnides med salt på begge sider. Små flager fjernes sammen med resterne af slim.

Sådan Disembowel renset lin

Hvis svarene på spørgsmålet om, hvorvidt at rense suder, blandet, alt er bare nødvendigt. Rensning af fisk ligesom alle andre: en skarp kniv til at rippe åbne mave og indvolde fjernet, afbrød finnerne og om nødvendigt hoved. En advarsel: under alle omstændigheder være at skære skade blæren i galden, er kød fra fisk ikke bliver bitter. Hvis selv dette sker, skal du omhyggeligt skære en skive, der ramte galde, og kroppen gnide med salt og skyl godt. Og et andet tip: Når der anbefales opskæring at fjerne den mørke film på væggene i maven indefra.

Hvordan at slippe af med ubehagelige lugte

Lin hovedparten af sit liv i den hvilende tilstand af floden eller søbunden (deraf navnet på hans husstand "tihovodok" eller "dovne" - fra ordet "dovne"). Han opsøger foderet i mudderet, den samme holder hele vinteren, så det ligger i en stærk lugt af slim, som kan vare ved i forberedelsen og ødelægge smagen af den færdige fad. Du kan slippe af lugt, hvis hold renset slagtekrop lin i saltvand: per liter par spiseskefulde salt. Før tilberedning af fisk er det ønskeligt at drys med citronsaft. Slip af med lugten og krydderier føjet til fadet, mens det er madlavning.

Nogen kan tåle et par timer levende fisk i ferskvand - det hjælper også til at slippe af med lugten af mudder. Det var så i tidligere tider: før madlavning gav hende et par timer til at svømme.

Når du klare en sådan udfordring, hvordan man rent lin, kan du sende fisken på varmebehandlingen. Den nemmeste måde - at gnide lidt salt kan kombineres med din favorit krydderier, børste overfladen med olie, i maven til at sætte en kvist grønt - og i ovnen eller på grillen. Eller skåret i stykker og steges i en gryde.

Overholdelse af de krævede procesbetingelser og udarbejdelse af linjen bliver nøglen til det faktum, at denne flod fisk hurtigt falder i antallet af dine foretrukne retter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.