HjemlighedHavearbejde

Hvordan til at vokse granatæbler? Hvor der er granater i Rusland?

De siger, at verden er ikke perfekt. Og du har set, hvordan man dyrker granatæbler? Ingen overdrivelse at kalde det et træ og dets frugt benægtelse henvist sandhed. Skønhed, fertilitet, raffineret smag, fordele - alle af det.

Sing ode granat

Denne frugt, der er faktisk anses for at være en falsk bær, kaldet kongen af frugter - for luksuriøst look, lyse farver og udskåret piskeris i form af en krone. Det er værdifuldt alt: frø, juice, skræl, skillevægge mellem frøene, gruber. Enhver, der kan lide at spise granatæbler, permanent bevarer ungdommelighed af hud og blodkar, der ikke lider af depression, anæmi og lavt hæmoglobinniveau, lider ikke af tarm sygdomme ... listen er uendelig. Til toppen af det hele granat er blandt de afrodisiaka, så det er så glade elskere. Græske præster brugt sine blomster og blade i kærlighed magi. Men det er på tide at gå videre til spørgsmålet om spørgsmålene: hvordan man dyrker granatæbler, og der er en mulighed ikke guder, men den gennemsnitlige russisk statsborger til at vokse på dette suffrutescent træ.

Hvor han kom fra

For det første kommer fra forhistorisk tid. Der er en version, at den bibelske adamsæble og æble razdornoe Paris var bare et granatæble. Denne frugt er nævnt i den antikke græske mytologi og skrifter af de gamle healere. Sig præcis, hvordan kulturen har spredt rundt om i verden, er det vanskeligt, fordi granaten vokse overalt i verden i tropiske og subtropiske områder - i Tunesien, Egypten, Italien, Sydfrankrig, i Spanien. Med den succes af disse træer, der dyrkes i Tyrkiet, Aserbajdsjan, Georgien, Abkhasien. Her og der er voksende granatæbler i Rusland - Krasnodar Territory i syd, på Krim, Azov, og de mindre sorter har slået rod i det nordlige Kaukasus, i varmere foden. De mest modige gartnere forsøger at imødekomme de nye, mere kulde-resistente sorter af denne afgrøde i de regioner i den midterste zone og forstæderne.

Kan jeg vokse en granatæble derhjemme?

Og hvorfor ikke? Hvis du bor i en god mildt klima med lange lyse timer, med soft-drænet jord, du kan endda tørre granatæble dyrkning på åben mark. Det er nødvendigt at tage hensyn til flere vigtige punkter. Garnet elsker varmen - det er et barn af troperne! Derfor, i vintertemperaturer under 12-15 grader Celsius bedre ikke at risikere og bosætte lille pottede ungt træ. Men mere om det senere.

For at plante en granat ned i jorden har brug for at gøde jorden godt, for et par måneder. Proryhlit jorden, blandet med sand og tørv, gør mineralsk og organisk gødning. Den frugtbare jord og solrig have side - sådan betingelser kulør denne frugt afgrøder. Frøplanter bedre plantet i foråret. Selvom granatæble - et barn i ørkenen og ved foden af den varme, høj luftfugtighed det er veltolereret. Sommer træ kan lide regelmæssig vanding. Men om vinteren er det bedre at vikle, pak kufferten og isolere rødderne. Nogle gartnere øvede landing med en skævhed, således at vinteren kunne bøje ned et ungt træ til jorden og dække, ligesom druer.

i løbet af vækstsæsonen

Granatæble træ kan leve til hundrede år. For at danne en krone kan være som de regelmæssige beskæring af gamle skud, og sjælden foryngende beskæring hvert år. Oftest kan du se formen af en busk, i fem eller seks kufferter.

Hvis plantet i jorden tilstrækkeligt udviklet sætteplante til den første fald på ham allerede dannede skud, som næste sæson vil blive lagt frugt knopper. Men den første gang vil det, mest sandsynligt, blomsterknopper, som åbner samtidig med bladet. Det vil være meget rart, dog uden frugt. Og så, i de toårige skud, frugt knopper vises reel. Hvordan at vokse en granat under blomstringen? Det er en ubeskrivelig skuespil! Mest storslåede klokkeformede blomster otzhivut hans liv og osyplyutsya, men bare rolig. Tree efterlader så meget frugt, hvor mange overlever. Granatæble blomster selvbestøvende, hvilket gør det nemt at dyrke dem indendørs - i hjemmet eller drivhus.

Voksende granatæble indendørs

Desværre, der er ikke mange steder, hvor granatæbler vokser i Rusland i det fri. Oftest de findes i en pottemuld kultur. Derhjemme, kan du dyrke en meget smuk frugtbærende træ højde på op til en meter, og endda op til halvanden meter. Kun brug for tid og tålmodighed.

Der er flere muligheder for plantning. Du kan købe i børnehaven eller levering spirede frøplanter. Stiklinger kan plantes i længde 10 cm i foråret eller først på sommeren i potten. Og du kan tage risikoen og træffe beslutninger om dyrkning af granatæble frø.

Først og fremmest skal vi passe på jorden. Fat jorden granatæble ikke kunne lide, så har købt Jordbunden er nødt til at blande det med sand, og på bunden af potten til at sætte drænlag. Ware behøver ikke at være omfangsrig, da planten stadig bliver nødt til at repot som de vokser.

Fremgangsmåder til udplantning

Hvis plantet ungt træ, kan det være dækket af banken for bedre forankring, men fra tid til anden åben for luft. Hvis valget er faldet på formering af frø, de skal inddryppes i godt kaste jorden til en dybde på ikke mere end 1 cm og dækkes med folie til hurtig spiring. Spirer vises inden to til tre uger, og derefter filmen skal fjernes. Potten skal være på den lyse vindue, men uden direkte sollys. Der er forskellige meninger om denne metode. Nogen hævder, at frøene skal rengøres af kød før plantning, mens andre mener, at frøet spirer bedre i kødet. Under alle omstændigheder, er du nødt til at plante et par frø, så der er en grund til at forsøge begge.

Der bør tages Pits for plantning fra en sund, frisk granatæble. For information: moden granatæble skorpe er noget tør, stram frugt. Hvis sværen er tyk og skinnende, så rippet frugter modnet, og frøene til plantning er bedre ikke at bruge.

Vanding sætteplante bør regelmæssigt. Han skal ikke lide af mangel på varme og lys. Rumtemperaturen under 12 grader granater kunne ikke bære for ham at optimalt - 25-26 grader. Og, kan du nyde for de kommende år, da de voksende granatæbler. Billeder blomstrende busk eller frugt i en klippe - og det er imponerende, men hvad vi taler om at leve et blomstrende træ. Japanerne siger, at du kan være glad, voksende bonsai. Granatæble kan meget vel være den mest bonsai, især hvis det er dyrket med deres egne hænder og bekymrer sig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.