SundhedMedicin

Infektiøs sikkerhed - et system af foranstaltninger, der sikrer beskyttelse af sundhedspersonale fra smitsomme sygdomme. detaljer

Arbejdet med medicinsk personale er forbundet med øget sundhedsrisiko. Patienter kan være ejere af farlige sygdomme. For at beskytte ansatte hos Ministeriet for Sundhed særlige aktiviteter er blevet udviklet. Infektiøs sikkerhed - en samlet tilgang til organiseringen af arbejdsvilkår, der udelukker utilsigtet forurening af personale som følge af en ulykke, en ulykke eller anden hændelse.

Essensen af de beskyttelsesforanstaltninger

beskyttelse algoritme har flere underafdelinger, der peger på de adfærdsregler i en bestemt situation. VVS-krav omfatter overholdelse af reglerne for hygiejne ved arbejde med værktøj, maskiner og analyse. Under hensyntagen til eventuelle uventede situationer, når en person kan komme til skade eller laver en fejl, hvorefter infektionen kommer ind i kroppen gennem munden eller blodet.

Kontrolforanstaltninger omfatte foranstaltninger, der skal forhindre spredning af gruppen infektion i luften, i kontakt fra én person til en anden gennem vand eller gennem udslæt action personale eller syge patient. Opgaven bliver alle de procedurer undtagelse af yderligere udvikling af sygdom i samfundet. Det første skridt er at fastslå smittekilden og indsnævre omfanget af dens indflydelse.

Foranstaltninger til beskyttelse af klinik personale fra mulige risici

håndvask er det primære middel til bevarelse af hans helbred, og andre. Der er tre typer af fortløbende beskyttelse af mennesker på arbejde i fare:

 • Forbehandling hånd skade steder og genstande, der anvendes til at tage prøver.
 • Grundlæggende desinfektion foranstaltninger med henblik på den fuldstændige ødelæggelse af skadelige mikroorganismer.
 • Afsluttende sterilisation pålidelige måder dræber alle mikroorganismer på de genstande og ting.

Desinficeringsforanstaltninger indbefatter behandling af overflader og objekter på følgende måder:

 • Gennemskylning kontaktområdet med mulig infektion kogende vand. Varmt vand dræber mikrober, fjerner forurening. Den mest almindelige behandling af eksponerede metal, glas og gummi elementer.
 • Dampdesinfektion udføres ved en temperatur over 110 grader Celsius.
 • Brugen af kemikalier kræver ikke specielle indstillinger. Med en sådan desinfektion kræver mere skyllevand fra stoffer rester.

Kontrollere resultaterne af oprensning af medicinsk udstyr

Før den primære desinfektion udføres rengjort objekter ved hjælp chloramin perikisi eller hydrogen. Sammensætning af opløsningen vælges afhængigt af fremgangsmåden til forarbejdning og anvendelser af medicinsk udstyr. Den mest koncentrerede blanding skabt til objekter, der kommer i kontakt med tarmindholdet.

Kvaliteten af det vaskede overflade bestemmes ved resultaterne af den kemiske reaktion. Objekter, malet i pink, lilla eller grøn, med angivelse af manglende behandling. Omsætning af en blod partikler, rengøringsmiddel, snavsrester. Farve reagens udlæses senest 60 sekunder efter påføring. Sanitære krav forpligter kun at bruge helt sterile faciliteter. Hvis nogen farve udvikling udføres gentagne rengøring.

Kontrolforanstaltninger omfatter alle former for behandling med brug af engangs beskyttelsesudstyr. Til isolering af hænderne anvendes gummihandsker, at respiratoriske masker beskytte. Hegn biomaterialer fremstillet i et bestemt område, væk fra udkast, hvor det er muligt at ødelægge mikroorganismer stråling.

Efterbehandling elementer

Før genbrug sterilisering af medicinsk udstyr bør udføres. Det omfatter foranstaltninger til at ødelægge mikroorganismer, svampe og vira. Ligesom når desinficeres anvendte damp behandlingsmetoder, løsninger og stråling.

Til rengøring anvende lokaler ultraviolette udledere, mens mindre emner er udsat for gammastråler. Patogener dræbes hurtigt under indflydelse af kemikalier. Specielt udstyrede frysere kan skabe en luftstrøm med en temperatur på mere end 140 grader, giver fuld sterilisering objekter. Også effekter til en infektion ved hjælp af ultralydbølger.

For at sikre bekæmpelse af infektioner, bruge tre typer af diagnostiske procedurer udført renlighed. Den første udføres ved anvendelse af et stof, som er følsom over for temperatur, det transformeres til flydende tilstand under indflydelse af damp. Den anden kontrol metode er baseret på kemiske reaktioner: Lugol stivelse og miste deres egenskaber på grund af temperatur, bliver blandingen gennemsigtig.

Infektion kontrol tredje type involverer en lang periode med test - omkring to dage. Dyrkningsmediet fremmer væksten af mikroorganismer, det er placeret i prøven med objektet udsættes forarbejdning.

Hvad er risikoen?

Infektiøs sikkerhed - det er ikke kun foranstaltninger til at rense rummet omkring personale af sundhedsfaciliteter, men også holde statistik over ulykker. Som et resultat af informationsindsamling produceret en fælles tilgang til arbejdet i laboratoriet, som giver en garanti for bevarelse af sundhed.

Infektiøs sikkerhed ansvaret som ledere af institutioner og arbejderne selv. Personale kommunikeret procedurer for permanent kontrol af renheden af genstande og rum, bliver de det vigtigste middel til kamp for at blive beskyttet mod skadelige mikroorganismer, vira og svampe.

Personalet kan være inficeret med uhelbredelige sygdomme som HIV, hepatitis, herpes, har også en høj risiko for at få Chlamydia komplikationer.

Der er fokus på medicinsk udstyr, der anvendes til indvinding af biomaterialer. Skarpe og spidse genstande kræver mere omhyggelig håndtering og efterfølgende bortskaffelse af beskæftigelse. Hånd behandling udføres både før patientkontakt, og efter afslutning af alle procedurer.

Kanyler og sprøjter, pipetter har indre hulrum usynligt for øjet, de indeholder partikler af inficeret blod. Uforsigtig håndtering af værktøjet ført til en utilsigtet skade eller infektion. Skalpeller, sakse, knive til at punktere fingrene hører til gruppen af fare.

Generelle regler for beskyttelse mod infektion

Infektiøs sikkerhed - det måler de forskellige typer af arbejde på medicinsk personale. De vigtigste er følgende punkter:

 • rationel anvendelse af arbejdsdagen rum i overensstemmelse med brandsikkerhed regler;
 • standarder for det udstyr, regler for anbringelse enheder til desinfektion og sterilisering;
 • håndhygiejne, arbejdsplads renholdelse af medicinsk udstyr;
 • reglerne for rensning af genstande, affaldshåndtering, opbevaring af materialer;
 • VVS-regler for arbejde af medicinsk personale.

Infektiøs patientsikkerhed bør udføres af klinisk personale i tide forud for proceduren med alle nødvendige oplysninger formidles til ham:

 • reglerne for tegning blod;
 • trin til bortskaffelse af affald omfatter resterne biomateriale;
 • fremgangsmåder til anvendelse af beskyttende midler under proceduren;
 • på resultaterne af undersøgelsen, hvis det findes positive tests, smitsomme forpligtelse sikkerhed til straks at rapportere patientens infektion, så han kunne ikke videregive virus til andre.

Hvad der er i området for rengøring?

Infektiøs sikkerhed af medicinsk personale tilvejebringer anvendelsen af engangsprodukter anvendes på blodprøvetagning. Hvis dette ikke er muligt, skal du bruge alle de metoder til behandling af skarpe genstande. De er genanvendelige kirurgiske nåle, skalpeller, sakse.

Resterne af infektion kan være i luftrummet af indsamling af biologisk materiale. For at beskytte de anvendte rengøringsmetoder via infrarød, ultraviolet eksponering. Under sterilisering underlagt personlige ejendele klinik personale: kjole, forklæde, sko, hovedbeklædning. Det er ikke tilladt at bruge telefoner i laboratoriet, genanvendelige lommetørklæder og så videre. N.

Han modtog patienten udsættes for rengøring arbejdsplads, udstyr til behandling eller blodprøvetagning forbindinger. Klinikker forsøger at bruge den seneste udvikling inden for videnskab desinfektion skarpe genstande. Disse omfatter ultralyds rengøring eller spildvarme forseglet. Særlige erhvervede autoklaver til sterilisering.

Behandlede genstande lagres i en forseglet kabinet med tvungen ventilation, desinficerende emittere. Luften i rummet er renset kontinuerligt ved genanvendelse gennem pålidelige filtre.

Principper for adfærd under sit hverv

Infektiøs sikkerhed i en sygeplejerskes arbejde omfatter foranstaltninger til rationel udnyttelse af laboratoriefaciliteter. Mistanke skulle forårsage hvert objekt i rummet, hvilket kan få mikroorganismer selv ved et uheld. Grundlaget af følgende krav til at udføre opgaver af personale gå til:

 • hver medarbejder i klinikken, som havde kontakt med en inficeret person med hepatitis B-virus, bør gøre en passende vaccine;
 • alle patienter anerkendte potentielle bærere af infektion, så arbejder med dem er nødvendigt at observere ekstrem forsigtighed;
 • alle piercing og skæreværktøj skal erstattes sikrere analoger;
 • arbejdstagerne får udleveret et komplet sæt af personlige værnemidler, brug af strengt nødvendig;
 • en beholder under genanvendelse af engangsprodukter er anbragt i nærheden af målesteder placeringer af biomaterialet;
 • Fjernelse af nålen arme er forbudt, er der et specielt værktøj til dette;
 • rygning lukkekant bortskaffelse af skarpe genstande af ethvert materiale til den tilsvarende beholder;
 • hver beholder skal udfyldes mere end 2/3 af dens volumen;
 • beholderne skal mærkes ved hjælp af standard etiketter;
 • opnået i løbet af skaden hører til den kategori af produktion, henholdsvis i løbet af en begivenhed bør afsættes til den nærmeste leder;
 • skjule oplysninger om utilsigtet skade kan ikke, forebyggende foranstaltninger, der træffes efter ulykken, selv om infektionen ikke har fundet sted;
 • opdage risikoen for infektion patienter eller kolleger, skal rapporteres til ledelsen klinikker og træffe de nødvendige foranstaltninger til at lokalisere kilden til fare.

Hvad skal kende og være i stand til hver sundhed facilitet medarbejder?

Infektiøs sikkerhed i sundhedsfaciliteter inkluderer uddannelse af personale forud for arbejde henrettelse. Clinic medarbejdere er forpligtet til at gennemgå en minimumssats, herunder en bekendt:

 • C-infektioner, deres udbredelsesveje, de metoder til bekæmpelse af dem, analysemetoder.
 • Med begreberne medicinske krav, regler og normer for vedligeholdelse af lokaler.
 • Med de nyeste versioner af de regulatoriske dokumenter på området for smitsomme beskyttelse.
 • Med de nuværende niveauer af hænder behandling. Afsætte sociale, hygiejnisk og kirurgisk. Hver metode anvendes til forskellige typer af arbejde af medicinsk personale. Undtagelsen er, når der var kontakt med patienten biomateriale. Det foretaget en fuldstændig desinfektion af kontaktlinser steder ved hjælp af opløsninger af: alkohol, kemikalier.

For lægmand procedure ifører handsker er ikke kompliceret. Konventionelle fremgangsmåder til fjernelse af beskyttelsesudstyr er ikke egnede til anvendelse i klinikken. Udviklet en hel instruktion om håndtering sikkerhedsudstyr.

Konsekvenser af forsømmelse af pligter

Infektiøs sikkerhed - det er de regler, der er udarbejdet af resultaterne af talrige observationer af langsigtede skader og forurening af medicinsk personale. Uheldige konsekvenser forekomme selv efter lang tid. På grund af den inficerede arbejdstager kan lide hans familie.

Strengt følge principperne udviklet teknikker - pligt hver arbejdstager at beskytte både deres helbred og patienter af medicinske institutioner. Ved transport en inficeret person til en medicinsk facilitet desinfektion af alle ting inde i bilen og en båre på et særligt udpeget område.

Tøj til inspektion af patienter bør imprægneres med et desinfektionsmiddel. Ved detektering af en patient udføres undersøgelse af alle hans familiemedlemmer og kære, som havde lejlighed til at fange. Hospital personale på første mistanke er også forpligtet til at bestå test og få testet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.