Nyheder og SamfundBerømtheder

Tatiana Artemiev - den første hustru til Vladimir Kuzmin

Tatiana Artemyev - kone af rock musiker Vladimir Kuzmin, den første dog allerede førstnævnte. Sammen med ham, skrev hun sådanne gyldne hits som "My Love", "I går", "Do not go", "Voice", "vægge", "Min skyld," "Da jeg var du kalder", "Fire" "Golden karrusel" og så videre. d.

Tatiana Artemiev er forfatter af bogen, som påvirker en esoterisk emne "Nyeste romerne", samt en forfatter fire musik cyklus "Længsel efter Olympus", "Esoteric", "Lyrics", "Kina", og i 2008 udgav hun en digtsamling "I løbet af morgenen tidligt. "

Parret har været gift i omkring 9 år. De havde børn - Elizabeth, Stepan og Sophia. I løbet af dette ægteskab gav Tatiana Artemyev fødsel til en anden mand, og Nikita Kuzmin, som blev værge.

møde

Tatiana Artemyev blev født i hovedstaden på Great Yakimanka. Efter gymnasiet, hun indskrevet på Institut for Historie og Arkiv.

På trods af, at hendes liv fætter ikke fungerede, som hun selv indrømmede, at han aldrig fortrudt, at skæbnen bragte hende til sådan en mand.

Ifølge Tatiana sagde hun de mødtes i 1973. På det tidspunkt var hun en brunette, og en dag hun sad på en bænk ved siden af Bolshoi Teatret. Kuzmin interesseret i det gik op for hende, og begyndte sin bekendtskab med sætninger som: "Pige, bare rolig, jeg ikke har du ingen seksuelle klager." Tatiana mens allerede mødt med en fyr tilnavnet Commando, han var hendes første kæreste, men på det tidspunkt havde de et skænderi. Så foreslog Kuzmin pigen tage hendes hjem, og hun let aftalt. Efter den første date, blev en mystisk herre gået i et år.

bryllup

Men så skæbnen bragte dem sammen igen. De mødtes i en cafe "Moskva", hvor Tatiana kom med sin kæreste, hvor han var med sine venner og Kuzmin. Som et resultat, Kuzmin bedt om at låne hendes telefon og begyndte at kalde hende næsten hver dag. Men Tatiana var ikke op til det, alle hendes tanker var besat kun af sabotører. Men hans insisteren Kuzmin stadig afdæmpet Woman. Han overnattede i hendes døråbning, frysning og endda måske foregiver engang blev meget højt hoste. Som et resultat, hun havde ondt af ham og lod ind i hans hus. Forældre ikke hjemme, og de blev tæt.

En dag min mor fanget dem i sengen, som er meget strengt spurgte, "Unge mand, hvad betyder det?". Romantisk par - Vladimir og Tatiana - besluttede at løbe væk fra hjemmet. Perekantovatsya på forskellige lejligheder med venner to uger, besluttede de at vende tilbage. Mor Tanya insisterede på ægteskab. Bride købt en ny smuk guiPure kjole, Volodya - en ny jakke, i betragtning af, at han på det tidspunkt klædt dårligt. Efter alt, de levede et velhavende liv, og så var på bryllup tabel kun skudnenko salater og vin.

Alla

Mor Tatiana ikke repræsentere disse begivenheder, og derfor og sagde, at hun var meget skamfuld over sin datter, pensioneret fra begivenheden. Men Tatiana Artemyev og mener nu, at Kuzmin var hendes skæbne, hvis ikke rød razluchnitsa Alla Pugacheva, som hun kaldte hendes egen. At pop diva hun bebrejder, at hun ødelagde deres familie og så påvirket Kuzmin, at han pludselig trukket væk fra børn. Tatiana mener, at børn føler sig meget ensom og bekymret, hvilket er grunden til de opstod derefter sådanne tragedier i deres liv.

Lisa Stepan

I december 2002 i sin lejlighed i Moskva blev fundet død ældste datter Tatiana s 25-årige Lisa Kuzmin (1977-2002), der var bundet til sengen, han slog 16 knivstik og skar halsen over hendes partner fra Nizhny Novgorod. Alvorlig stress efter død af søstrene fik en bror Stepan Kuzmin (1983-2009), som var meget knyttet til sin søster, og selv ønskede at begå selvmord. Kuzmin, for at redde sin søn, fik hjælp af speciallæger og psykologer. Så Stepan blev behandlet på Psykiatrisk Hospital. Kashchenko, hvor han var på grund af det faktum, at han havde taget en stor dosis af sovepiller. Hans husholderske fundet i lejligheden, som har forårsaget "hurtig".

Han forsøgte at lytte til psykologer og med alt, hvad de sagde til ham, er aftalt, men så snart de forlod den unge mand, han tog atter op "skole", og med ham igen steg til hovedet dårlige tanker.

Med stofmisbrug kæmpede han og lejlighedsvis bundet, men kræfterne vil aldrig være nok. Han dannede endda et band og begyndte at spille grunge. Faktisk var han meget glad for musik, spillede klaver og guitar, komponere, men i februar var der en brand i hans hus, og han forsøgte at passere langs afsatsen til den nærliggende balkon, faldt ned fra 18. etage. Det var en dum og latterlig sag. Stepan som om noget havde en forudanelse, viklet ind i deres egne problemer. Med ham var uforklarlig happening, han var anspændt og trukket tilbage, begyndte han at føle, at nogen er efter ham og ønsker at dræbe ham.

Sonia og Nikita

Sonya Kuzmina (1985) deltog i projektet "Star Factory-3", men hun har ikke nået finalen. Hun selv ønskede at være en producer Max Fadeev, men han nægtede, da hendes far, som forklarede hans afvisning modvilje af popmusik. I dag er hun en sanger, producer af som var bror til Kuzmin.

Nikita Kuzmin (1988) - adoptivsøn Kuzmin - i 2013 blev en sagsøgt i en opsigtsvækkende fortilfælde bedrageri storstilet, skaden fra som beløb sig til US $ 50 mio. Blandt computer genier fra Letland og Rumænien deltog han i en computer svig, hvidvaskning af penge og ulovlig økonomisk bedrageri. Den maksimale løbetid for artiklen på hvilken undersøgelsen blev gennemført, forudsat 97 års fængsel. Som et resultat, han fik 3 års fængsel og blev løsladt i retssalen, så længe undersøgelsen blev gennemført, havde han allerede afsonet sin straf.

Tatiana Artemyev - kone Kuzmin

Den selvsamme Tatiana - kvinde ganske mystisk og gådefuld. Hun mener, at hun har en stærk åndelig forbindelse Kuzmin, fordi hun var gift med Kuzmin 975 år. Hun stolt fortæller, at har nogle åndelige fader George, der viede den til præstinde. Hun mener, at hendes døde børn Lisa og Stepan i live, kun findes i de blå og blå systemer, der viser de oplyste mennesker. Alle de samme far George (ifølge nogle antagelser, det var Yuri Longo) fortalte hende, at hun i et tidligere liv var Salome, Psyche og Cassandra. Han er nu kæmper med mørkets kræfter, og tager ikke væk fra jorden det bedste af mennesker. Hun forsøger at hjælpe ham i alt, som du kan, på grund af sin begrænsede kapacitet, selv om meget af sin magt.

I dag digterinde Tatiana Artemyev og fortsatte sin kreative litterære værk af filosofisk og esoterisk retning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.