Nyheder og SamfundBerømtheder

Skuespiller Dzhon Ritter: biografi, filmografi, fotos

Dzhon Ritter - en talentfuld amerikansk skuespiller, der døde tidligt. Direktører værdsat manden for hans evne til at komme ind i et billede. Publikum han gav uvurderlige øjeblikke af latter, da de foretrækker at blive vist i båndene, hvor han kunne vise sin komiske talent. Så hvad er filmene i optagelserne, der deltog denne vidunderlige skuespiller, især fortjener opmærksomhed?

Dzhon Ritter: biografisk note

I 1948, i Burbank, der ligger i Californien, i en familie af kendte musiker og skuespiller havde en baby. Det var fremtidig skuespiller Dzhon Ritter. Biografi dreng indeholder lidt information om de første år af sit liv. Det er kendt, at andre havde ikke i tvivl om, at den kunstneriske og charmerende dreng, begavet med talent parodist, vælge selv den kreative erhverv.

Efter skole, senere opkaldt efter ham, Dzhon Ritter blev en studerende ved University of California. Det er interessant, at den unge mand ikke blev undersøgt skuespil, valgte han forsøgspersoner psykologi og arkitektur. Men han har aldrig arbejdet i speciale, begyndte han at aktivt at handle i tv-serier og film meget tidligt.

De første succeser

Dzhon Ritter fik sin første rolle i en tv-serie, da han lige havde drejet 20. Selvfølgelig i første omgang det blev filmet primært i episoder og ekstramateriale. Den første film var komedie drenge, kaldet "Barefoot hoved", blev båndet udgivet i 1971. Roger, hvem han spillede, var ikke hovedpersonen, men Ritter var i stand til at gøre hans helt lyse og usædvanligt.

Ikke alle huske, at Dzhon Ritter var også et teater skuespiller, hvis spil-vindende gentagne gange bemærket. For eksempel, han glimrende bragt til live billedet af Claude Pichon, karakter, spiller en vigtig rolle i Nila Saymona komedie. Men optagelse af en film for en amerikansk skuespiller var stadig i første omgang.

bedste serie

Det er svært at liste alle de telenovela, som formåede at spille Dzhon Ritter. Filmografi skuespiller afslører, at han var glad for at acceptere den rolle i serien, der tjener som en gæst stjerne eller spiller hovedpersonerne. Det er takket være tv-projekt kritikere og publikum havde lejlighed til at evaluere den komiske gave af en ung mand.

Næppe tv-serie-fans kan ikke huske den oprindelige karakter, som skuespilleren spillede i telenovela "De tre - en virksomhed". Hans karakter lærer i den kulinariske skole, har alle forudsætninger for en skørtejæger. Jack tager et værelse sammen med to piger, overbeviste ejeren til deres tilhørsforhold til seksuelle minoriteter. Ingen tvivl om, at hans succes-serien kræves primært Ritter. Af den måde, den rolle gav ham blot to prestigefyldte priser.

I årene filme tv-projekter lykkedes Dzhon Ritter til at skabe et stort antal mindeværdige billeder, der er forskellige fra hinanden. Fans vil være i stand til at se deres idol i så berømte telenovelas som "Starsky og Hutch", "Streets of San Francisco", "Huperman". Det sidste show, som var involveret i skabelsen af skuespilleren, var projektet "8 enkle regler for min teenage datter." Desværre kunne publikum stifte bekendtskab med hans karakter efter Ritter død.

Hvad film at se

Der er næppe en person, der aldrig har set en vidunderlig familie komedie "Problem Child". Heroes billederne er barnløse kone pludselig beslutter sig for at adoptere. Desværre børnehjemmet direktør skubbede dem denne lille dæmon, der ønsker at slippe af med. Boy - den mest vanskelige barn i verden, hvad der vil snart nødt til at sikre sine "forældre".

Stjerne spiller i denne film-klutz far, der, trods alt, oprigtigt knyttet til drengen. Publikum var glade, da det ofte er tilfældet med film, der medvirkede Dzhon Ritter. Foto af hans karakter kan ses nedenfor. komedie succes bedt stifterne at fortsætte med at skyde. Skuespilleren er fortsat en af hovedpersonerne i "et vanskeligt barn-2".

"Forud for ben" - en komedie med elementer af drama, hvor Ritter vises før publikum i form af en aldrende forfatter har et problem med alkohol, der drømmer om at vende tilbage parret fra ham. John ser godt, ikke kun i komedie, men i thrilleren, hvilket beviser, at billedet "It", filmet af Stephen King.

"Bad Santa" - den sidste film, hvor fans vil være i stand til at se den berømte skuespiller. Denne jul komedie fortæller publikum historien om tyven, hver jul angreb på indkøbscenter i Santa Claus billede. Filmen, desværre, fandt sted allerede efter skuespilleren forlod denne verden.

Personlige liv

Første hustru Nensi Morgan var stjernen, en skuespiller af profession, i dette ægteskab tre børn blev født. Parret separeret efter 19 års ægteskab, hvorefter John giftede Emi Yasbek, også fødte en søn, med hvem han levede før hans død. Desværre, skuespilleren døde få dage før sin 55. fødselsdag. Dette skyldes en tidlig død var aortadissektion, lægerne var ude af stand til at gøre noget.

Siden død skuespilleren har været mere end 12 år, skete en trist begivenhed i 2003.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.