Nyheder og SamfundBerømtheder

Skater Alexander Grachev: biografi og foto

Grachev Aleksandr Pavlovich - en berømt skater Rusland, som er parret med Elenoy Romanovskoy blev verdens junior mester i 2004 og vandt den tredje plads i Junior Championship i 2002. I dag er det den russiske mester i sport i international klasse.

Biografi: begyndelsen

Alexander Grachev blev født 28 juli 1984 i hovedstaden. I kunstskøjteløb var meget tidligt, i en alder af fire.

Par

Total dans duetter med Aleksandrom Grachevym havde to. Det første par var Elena Konstantinovna Romanov. Denne dejlige par varede mere end fem år.

Det andet par af is dans blev skabt med Anastasiey Aleksandrovnoy Platonovoy, som indtil skater Grachyova efter skaden rullede Andrei Maksimishin. Med ny partner på isen pige Grachev arbejdede for to sæsoner, men, bebuder sin pensionering, er de stadig fortsætte med at træne sammen.

Duoen af Elenoy Romanovskoy

I en duet med Elenoy Romanovskoy skøjtede Grachev Aleksandr et par år. Deres trænere var store mestre i par skøjter Elena Kustarova og Svetlana Alekseeva. Denne duet var i stand til at vinde et par sejre. Så de er flere gange deltaget i World Junior Championships.

I 2002, et par Alexander og Helen, på trods af det faktum, at tryllebundet publikum med sin charme og ro i en slags dans, var i stand til at tage tredjepladsen og en bronzemedalje. Men for at dvæle ved denne duo ikke ville. Allerede næste år med et nyt program, de deltager i samme konkurrence igen og modtage en bronzemedalje og en ærefuld tredjeplads.

Kun i 2004 duoen Aleksandra Gracheva og Eleny Romanovskoy vandt i dette mesterskab juniorer og vandt førstepræmien. Dette blev fulgt og deltaget i mesterskabet i Rusland. Men så, i 2006, var de i stand til at tage fjerdepladsen. Men selv dette sted i mesterskabet har givet dem mulighed for at indgå i det russiske landshold, som spillede i Torino til OL. Men duoen Grachev og Romanov var reservedele.

Efter den første, et så komplekst og alvorligt, taler ved "voksen" VM, hvor de stod i tabellen, kun den treogtyvende sted, duoen brød op kunstskøjteløb. Elena Romanovskaya fundet hendes nye partner i Canada, og Alexander Grachev talte ikke i endnu et år.

VM 2006

Vendepunktet i duoen Alexander Grachev og Elena Romanovskaya blev VM i 2006. Altid Skating Union organiserer et mesterskab hvert år, er det betragtes som den mest prestigefyldte. Normalt skatere repræsentere deres færdigheder i forskellige kategorier: single skating af både mænd og kvinder, samt parrene kunstskøjteløb og isdans.

I marts 2006 blev VM afholdt i den canadiske by Calgary, hvor fireogtyve og tyve par skatere viste deres lange program blev præsenteret. På trods af at danse, og dans teknik var fremragende, parret var en simpel treogtyvende sted. Fra det øjeblik begyndte splittelsen mellem Moskva kunstskøjteløber Elenoy Romanovskoy og Aleksandrom Grachevym.

Duoen af Anastasia Platonova

Efter at have gået glip af en sæson, Alexander Grachev, et foto, som er præsenteret i denne artikel, har fundet en ny partner for parret kunstskøjteløb. Det var Anastasia Platonova. Den nye sammensætning af duoen udført i 2008 på russisk Championship. På dette tidspunkt, et par Grachev og Platon i tabellen over vindere stod på femtepladsen. Denne sæson har de ingen andre steder involveret, men kun lige trænet hårdt.

Men i næste sæson af 2008-2009, denne nye og succesfulde par deltog i turneringen, "Finland Trophy", der har taget andenpladsen af ære, og vandt sølvmedalje. I samme sæson tog de del i Grand Prix, hvor på et tidspunkt kun var lige på syvendepladsen.

Aktivt involveret i par og mesterskabet i Rusland i 2009, hvor de kun lige bekræftet sin tidligere succes, at vinde den femte plads. Så den succesfulde duo beslutter at ændre på træner og videregive til Aleksandru Zhulinu. I håb om at vinde, Alexander Grachev og Anastasia Platonova deltage i mesterskabet i Rusland i 2010. Denne duo er på en syvendeplads i tabellen vinder. Men deres præstation var så uheldigt, at de besluttede at afslutte sin karriere i kunstskøjteløb for evigt.

Russian Figure Skating Championships

Den russiske Figure Skating Championships denne vellykkede par har udført flere gange, men sejren var ikke i stand til at vinde. Således blev deres første deltagelse i dette mesterskab blev afholdt i 2008. Længe har oplevet på grund af det faktum, at der er rejst ind i top ti, var de aldrig i stand til at tage hæderspladsen på podiet ceremoni.

Men det næste år, denne dejlige par igen indgivet en ansøgning om at deltage i mesterskabet i Rusland. Og igen, har deres vilkårlige dans program blevet gennemført perfekt, selvom dens gennemførelse maskiner var smukt. Men det er kun på det antal point, de var tilbage på femtepladsen i ligaen tabellen sejre i denne sæson.

Tredje gang parret optrådt på det russiske mesterskab i 2010, og denne erklæring har allerede været mindre vellykket. Skuffet besluttede de unge og talentfulde skatere til at forlade kunstskøjteløb.

Alexander Grachev og modernitet

På trods af at tilbage i 2010 dansende par Grachev og Platon sagde, at forlader sport dans, men stadig de forbliver i efterspørgslen. Duoen er stadig sammen og glade tilskuere og fans af deres arbejde originale og usædvanlige programmer, blandt hvilke er sådanne numre som "Lezginka" og andre programmer, som tydeligt spores arabisk, Dagestan og orientalske motiver.

Men nu er denne dejlige par venter på forslag og har været aktivt involveret i alle programmer, som de er indbudt. De er altid i nogle nye kreative søgning. Det var i alle hans interviews og han siger den talentfulde skater Alexander Grachev. Moskva er stadig et sted for deres regelmæssige træning. Men i stigende grad, russisk figur skatere begyndte at tænke på coaching.

Alexander Grachev, skater, der kender og elsker hele Rusland, i et af sine interviews sagt, at de ønsker at ride, men muligheden for at endnu. Kompleksitet de ser, at de er i øjeblikket ikke er medlemmer af det russiske landshold. Men dette betyder ikke, at denne smukke duo scorede en træning. Hver dag motion, som deres kroppe, i henhold til den atlet, kan ikke være anderledes.

Alexander Grachev konstant på isen. Han har deltaget i uprofessionel motion, men folk går til det. Hver dag han gør podkatkami. Oftest kommer danserne og singler. Men drømme om en berømt skater og hvordan man fortsætte med at få en anden videregående uddannelse, som ikke er forbundet med kunstskøjteløb.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.