Nyheder og SamfundBerømtheder

Frank Sinatra: biografi, personligt liv, foto

Frank Sinatra, hvis biografi interesserer mange, takket være hans kunstneriske talent blev et reelt symbol på USA og det lyseste stjerne i dette land i mange år. Hans vokale karriere begyndte tilbage i 1940'erne og nåede sit højdepunkt i en sådan højde, at selv i hans levetid blev sanger anerkendt som en sand klassiker af amerikansk musikalsk kultur. Han blev betragtet som en standard for stil og smag. Hans spændende stemme lød fra alle radiomodtagere i et stort land. Derfor kom hans sange efter den store kunstners død ind i USAs og verdensmusiksindustriens historie generelt. Denne stors livs vej vil blive diskuteret i denne artikel.

barndom

Frank Sinatra, hvis biografi er fuld af interessante detaljer, blev født i en familie af emigranter fra Italien. Mor og far, kunstneren flyttede til USA i sin ungdom. Sammen med deres enkle ejendele bosatte de sig på østkysten af Amerika og begyndte et nyt liv. Fader Frank - Martin - var oprindeligt fra Palermo (Sicilien) og forsøgte et stort udvalg af erhverv - han var en bartender, en brandmand, en læsser i skibsværfter og endda fungerede i ringen som en bokser.

Men moren til den fremtidige kunstner - Dolly - kom fra Genova. Hun havde en grum og bestemt karakter, hun selv lavede alle de vigtige beslutninger i familien. Denne kvinde var mere bekymret for socialt og politisk arbejde end hos husstanden, og forlod ofte Frank med sin bedstemor. Efter at have rejst sin søn, besluttede Dolly at bygge sin egen karriere og optog posten som leder af det demokratiske partis bycelle.

Frank Sinatra, hvis korte biografi er dækket i denne artikel, førte til det mest almindelige liv i hans tidlige barndom. Han oplevede ikke fattigdom og badede ikke i luksus. I sin tidlige barndom slog han endda bagud i udvikling fra sine jævnaldrende. Og i en alder af seksten blev han kastet ud for sin grimme adfærd fra skolen. Frank modtog ingen uddannelse, men det forhindrede ham ikke i at blive berømt over hele verden.

Bliver en karriere

Den største lidenskab i vores heltens liv har altid været musik. Ved tretten år sang Frank Sinatra i drikkebyerne i hans hjemby. Biografi af den store sanger efter en tid var præget af succesfulde optegnelser på radioen. Efter at have besøgt koncerten i Jersey City i 1933 og så udførelsen af hans idol Crosby Bing, valgte han endelig et fremtidigt erhverv for sig selv og besluttede at blive en performer.

Senere i midten af 1930'erne skabte kunstneren i selskabet med sine venner den musikalske kollektive "The Hoboken Four", med hvem han optrådte i konkurrencen om unge kunstnere "Amatørtid for Big Boss". Denne præstation viste sig at være meget succesfuld, og efter et stykke tid gik bandet rundt om de amerikanske byer. Så begyndte Frank Sinatra at arbejde i en musik cafe, og som før, at tale på radioen. Det er interessant, at den unge mand havde absolut ingen musikalsk uddannelse. Han sang fra at høre, helt uvidende om noterne.

En rigtig succes

Men den rigtige succes kom kun til vores helt i begyndelsen af 1940'erne. Derefter udførte han ofte med jazzorkestre Tommy Dorsey og Harry James. I løbet af denne periode formåede han at tiltrække opmærksomhed fra berømte figurer af amerikansk kultur. De begyndte at sponsorere ungt talent og i 1946 Frank Sinatra, hvis biografi indeholder mange lyse begivenheder, optaget hans debutalbum med titlen "The Voice Of Frank Sinatra". Et år senere udgav han en ny cd - "Christmas Songs By Sinatra". Med Dorsey underskrev sangerinden en livstidskontrakt, og dette kunne bestemme sin kunstneriske skæbne i mange år. For at komme ud af en vanskelig situation hjalp han den berømte kriminelle myndighed - Sam Giancana. Denne episode blev senere beskrevet i detaljer i romanen The Godfather. Det antages, at en af hans helte - Johnny Fontaine - blev afskrevet fra Frank Sinatra.

krise

Kunstnerens anliggender gik meget godt, men på et tidspunkt begyndte hans karriere at smuldre. Faktum er, at Franks forhold til langtidskæreren Nancy Barbato faldt fra hinanden på grund af hans affære med skuespilleren Ava Gardner. Denne roman med Hollywood-stjernen vokste meget hurtigt også ind i en massiv skandale. På grund af ham blev kunstnerens koncerter aflyst i den mest berømte by America - New York. Derefter faldt Frank ind i en lang depression, som fik ham til at forlade radioen. Til toppen af det hele i 1951 mistede udøveren pludselig sin stemme på grund af en langvarig forkølelse. Udmattet af problemerne begyndte den store musikal at tænke på selvmord ...

Ny rolle

Men dette dødelige trin vil ikke blive besluttet at lave Frank Sinatra. Biografen af kunstneren blev snart dekoreret med en ny skæbnesvangre begivenhed - han miste sin stemme, og udøveren blev opmærksom på biografen, og i 1953 spillede han en af rollerne i filmen "From Now and Forever Ages." Til dette arbejde blev Sinatra tildelt "Oscar" og blev anerkendt som den bedste skuespiller i anden plan.

Fra denne begivenhed begyndte vores heltes liv at vende tilbage til sit tidligere spor. Stemmen kom igen med tiden, og Sinatra begyndte igen at arbejde i studiet. Kunstnerens musikalbum begyndte at fremstå en efter en. Og efter et stykke tid havde fans af talentet fra en fremragende sanger mulighed for regelmæssigt at overvåge sit spil på skærmen. I elleve år (fra 1954 til 1980) var stjernen i seks dusin film Frank Sinatra. Biografi, et billede af denne enestående person blev ejendommen til de mest prestigefyldte blanke publikationer. Han blev en anerkendt helt i sin tid.

filmografi

Tilbageholdt i den amerikanske kulturhistorie, ikke kun som en fremragende sanger, men også som en vidunderlig skuespiller Sinatra Frank. Biografien af denne kunstner er præget af deltagelse i følgende film: "Las Vegas Nights", "Mens skyerne flyder", "Double Dynamite", "From Now og Forever Ages", "Højere Society", "Unexpected", "Raise Anchors" Stolthed og lidenskab "," Afsked af byen "," Oceanens elleve "," Manden med den gyldne arm "," Og de raner "," Rundt om verden i 80 dage "," Manchurian kandidat "," Fire af Texas " Liste over Adrian Messenger "," Train von Ryan "," Robin og 7 gangster ". I sin sidste film "The First Mortal Sin" trak skuespilleren tilbage, da han var 65 år gammel. Ovenstående er kun nævnt de mest succesfulde projekter, hvor skuespilleren var involveret. De gjorde ham virkelig berømt.

De sidste år af livet

Sinatra Frank (denne kunstners biografi beskæftiger stadig forskerne fra forskellige forskere) fortsatte sin stjerneklare sti som skuespiller og sangerinde indtil slutningen af 1970'erne. I slutningen af sin karriere optog han den berømte sang "New York, New York" og sagde denne farvel sang til den amerikanske scene. Derefter lavede Sinatra flere fremtoninger for offentligheden, men det var undtagelsen snarere end reglen. Ikke overlevende kun to år før andet årtusinde, i 1998 døde den store kunstner af et hjerteanfald i sit eget hus i East Hollywood. Denne dag blev markeret i Amerika ved national sorg.

Personligt liv

Frank Sinatra, hvis personlige liv var genstand for en konstant diskussion i pressen, var gift fire gange. Hans første kone var en barndomskvinde - Barbato Nancy. I dette ægteskab, fødslen af Nancy - datteren af Frank Sinatra. I dag blev denne kvinde en berømt performer i Amerika. Derudover havde skuespilleren efter et stykke to børn - datteren til Tina og sønnen til Frank Sinatra, Jr ..

I slutningen af 1940'erne havde Sinatra en romantik med skuespilleren Gardner Avoy, der provokerede en pause i ægteskabelige forhold. I 1951 blev Frank og Ava gift, men seks år senere, efter en lang række skandaler, skilt de.

I 1966 besluttede den store sanger at binde sig for tredje gang med bøder. Skuespilleren Farrow Mia blev hans nye dame. Men ægteskabet med denne kvinde varede ikke længe - parret blev skilt et år senere. De seneste år Frank Sinatra, en biografi, hvis personlige liv er en hemmelighed for alle, tilbragte med sin fjerde kone - Marx Barbara.

hukommelse

I 2008 blev en frimærke med billedet af Frank Sinatra lanceret i Las Vegas, New Jersey og New York den 13. maj. Denne begivenhed var tidsindstillet til det tiende årsdagen for en fremragende performers død. Den højtidelige begivenhed for at markere udgivelsen af mærket på Manhattan var sønernes børn, hans pårørende, venner og fans.

konklusion

Hver berømthed har en officiel, normal biografi. Frank Sinatra er ingen undtagelse. Men i denne menneskes liv var der mange hemmeligheder, over hvilke biografer stadig er gådefulde. På grund af sin oprindelse var han forbundet med den italienske mafia og endda lejlighedsvis brugt hendes tjenester. For at lære om detaljerne i kunstnerens liv, skal du kende til materialerne i den tid, komme til hjertet af det der sker og føle atmosfæren i æraen. Derfor er enhver, der er interesseret i denne udestående menneskes skæbne og kreativitet, råder dig til at læse hans detaljerede biografi.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.