Nyheder og SamfundBerømtheder

Gardner Ava: fotos, biografi, filmografi

I de 40 år af det tyvende århundrede, der for første gang på skærmene begyndte at dukke film med Gardner. Ava blev indbegrebet af skønhed og kvindelighed biograf af tiden. Hun kom ind i listen over de største stjerner af historien om Hollywood. Mange kritikere og den dag i dag kaldes den smukkeste kvinde i det 20. århundrede.

Års barndommen og ungdommen

Før vinde millioner af hjerter af publikum, skuespillerinden var en normal pige med ingen kendte dengang stadig ingen ved navn Ava Gardner. Biografi det begynder i en lille by, som ligger i den amerikanske stat, hvor den blev født og kold December dag - den 24., 1922. I disse dage, landet var den store depression, så familien boede meget beskedent. Forældre rejst syv børn, blandt hvilke var den yngste datter Ava.

hendes mor arbejdede i køkkenet og bage forskellige wienerbrød, så var fuld af kvinder, men med strenge syn på livet. Pigens far var en almindelig arbejdstager i en tobak plantage. Forældre var for from og religiøs, de rejste deres børn i sværhedsgrad. På grund af dette, kunne ingen af børnene Gardner, Ava, herunder, ikke deltage i teater og dans. Den største underholdning overvejet festen høre radio.

Ava havde knap nok tid til at fejre hans sekstende fødselsdag som hendes far døde af bronkitis. Dette førte til, at hendes mor er blevet endnu strengere i forhold til sin datter. En sådan kedelig atmosfære kvalt Gardner, Ava ventede på hans 18 år og gik til en anden lille by, hvor mindst i stand til at leve uafhængigt af sine egne regler.

Det ændrede livet for en kvinde med ansigtet af en engel?

Spillet en meget vigtig rolle i livet af en, ville det synes ganske lille tur i 1941. Ava besluttede at besøge sin søster, der bor i New York, hvor hendes mand var en vidunderlig fotograf. Ved et lykkeligt sammentræf i denne periode tegnede han fremvise sit atelier. Alle ved, at skuespillerinden er fremragende i ikke kun kroppen, men også en vidunderlig person, der har ingen ligheder med nogen af familien af Gardner. Ava er af denne grund, og er blevet en model, en butiksvinduer dekoreret med sine portrætter, som skabte en furore.

Derefter blev alt udvikler med hurtig hastighed. Hendes foto begyndte at dekorere forsiden af glittede magasiner, og hun vågnede en berømthed. Når det så billeder officer med den berømte filmstudie MGM, og derefter tilbød skuespillerinden en kontrakt i syv år, og til dette formål sendt til undersøgelse i løbet af skuespil. Således begyndte sin karriere.

Roller og film

Det første billede, hvor skuespillerinden Ava Gardner medvirkede, var kortfilm, og en pige til at spille rollen som alle otte ord, men dens lyse udseende og spillestil kunne bare ikke gå ubemærket hen. Derfor, i den næste film, "Spøgelser på den løs," gav hun en stor rolle. Dette billede blev skudt blot en uge, og blev udgivet i 1943.

Den efterfølgende årti af sit liv skuespillerinden brugt på sæt og det lykkedes med succes spille atten malerier. Særligt populære er dem, der er blevet fjernet af de bemærkelsesværdige historier om Hemingway. I øvrigt, han var bekendt med Ava person, og behandlede hende med faderlig varme.

På grund af den bragende succes, Furore og det indtryk lavet på publikum filmen "The Snows af Kilimanjaro", skudt i 1952, i Hollywood Walk of Fame var skuespillerinder håndaftryk.

I perioden 1953-1976 i mange film medvirkede Ava Gardner. Filmografi som følger:

  • I 1953 var der en film af eventyret genre, "Mogambo", i det skuespilleren blev involveret med en berømt skuespiller Clark Gable.

  • I 1954 blev udgivet i leje billede i som ifølge fans af skuespillerinden, hun spillede sig selv - "Barefoot Contessa".

  • I 1958 screener ud den pragtfulde historiske melodrama "Naked Maha", hvor skuespillerinden spillet rollen som en fantastisk og smart Duchess forbundet romance med en kunstner.

  • 1963 var datoen for show af militær drama "55 Dage på Peking", hvor Ava dukkede op i form af baronesse Natalie Ivanova.

  • I 1968 var der en historisk film "Mayerling", hvor skuespillerinden spillede kejserinde Catherine.

  • Hun medvirkede også i den sovjetisk-amerikanske erklæring i 1975 under navnet "Blue Bird".

  • I 1976, skuespillerinden prøvet hende i titelrollen i detektiv genre og medvirkede med fantastisk Sofi Loren i filmen "The Cassandra Crossing".

Dette er måske den mest succesrige billede af den rolle og Hollywood skuespillerinde. Mere kan noteres som "On the Beach" og "Night of the Iguana," men de har ikke bragt en sådan succes som de andre film med hendes deltagelse.

Karriere som skuespiller varede så meget som 43 år i denne periode Ava Gardner formået at vise beundringsværdig spil i forskellige genrer og roller.

Mænd Hollywood nymfer

Første mand af Ava blev berømt i disse år, skuespilleren Mikki Runi. Han var en rigtig damernes mand og en hjerteknuser og begyndelsen af deres frieri af skuespillerinden var lidt overrasket over, at hun afviste ham. Han har ikke haft til at køre dating piger sådanne strenge synspunkter og moral som Ava. Mickey kunne ikke engang få et kys fra hende, så længe de ikke har indgået et gyldigt ægteskab, der Gardner syntes at kun en illusion af lykke. Efter 17 måneder, hun forlod sin nyfundne mand.

Ava møder så sin næste kærlighed - og fly milliardær Howard Hughes. Han var en venlig person og hans særheder, men på det tidspunkt en lidet kendt skuespiller er behov for en så stærk og velhavende mæcener. De begyndte at leve sammen. Hughes bruges til at styre alt i deres liv, så for kunstneren konstant overvåges forskellige detektivbureauer. Men så længe det ikke kunne vare ved, og den unge kvinde forlod hendes udkårne.

Hun gik til Artie Shaw, der var på det tidspunkt en berømt orkesterleder. Deres ægteskab varede ikke længe, fordi skuespillerinden var med ham matte og kedelige.

I 1950 en kvindes liv var en bekendt, som førte til den hurtige roman. Så hele samfundet ved, at disse berømtheder blev kærester, og efter nogen tid mand og kone - Frank Sinatra og Ava Gardner. Billeder med deres glade ansigter kunne ses på siderne i mange aviser og blade. Deres ægteskab varede seks år.

Afsluttende år

Sidste spillede rollen som en skuespiller ikke var så vellykket som de andre. Dette har ført til depression, og senere - til reclusive. Hun boede i London, og hendes kreds af kommunikation er minimeret.

Han er gået fra livet i denne berømte skuespillerinde i en alder af 67 af lungebetændelse. I de to år før, at han har lidt et slagtilfælde. Alle omkostninger i forbindelse med hendes sygdom, betalt for Frank Sinatra. Men da hun døde, var ingen af hendes ægtemænd eller kærester ikke deltage i begravelsen.

interessante fakta

Det viser sig, at Frank Sinatra forgudede hende så meget, at selv holdt i sin have for at være skuespiller.

Hun var bekendt med oldebarn af Charles Darwin, der talte som følger: "Ava Gardner er den mest perfekte kopi af den menneskelige natur"

Der er en bog-biografi dedikeret til denne berømte skuespillerinde, forfattet af hendes glødende beundrer og biograf-server.

Utvivlsomt, det var en legendarisk personlighed og skuespiller - Ava Gardner. Foto med hendes utroligt smukke ansigt og en guddommelig krop stadig forbløffer med deres egenart.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.