Nyheder og SamfundBerømtheder

Chef Dzheymi Oliver. James vagt lækker, sund mad

Til dato er den engelske kok Dzheymi Oliver kendt over hele verden takket være dets aktive faglige og sociale aktiviteter. Efter at have passeret hele vejen til at blive en kok, har han opnået anerkendelse, berømmelse, og, selvfølgelig, penge. Alt dette gjorde ham i stand til at fordybe sig i spabadet af bureaukratiske kæmper for retten til de studerende har den rigtige mad, danner spisevaner fra barndommen.

Oliver Dzheyms. En kok er nøgen!

Den skæbne James udarbejdet en grobund for faglig udvikling - kort efter hans fødsel, parret købte Oliver en bar, hvor drengen fra barndommen haft mulighed for at observere det arbejde, kokke, til at hjælpe, til at forstå det grundlæggende. Erfaringerne var nok til at gøre den unge James blev bestemt til, hvad der ønsker at gøre. Han gik på college på profilen af "Gastronomi" og derefter begyndte at finpudse deres færdigheder i praksis. Arbejde i en italiensk restaurant blev afhængig ham til middelhavskøkkenet, som kombinerer maksimal nem madlavning og enestående smag. Denne erfaring gjorde det klart, hvad det er ligesom Oliver. James kastede alle slozhnosochinennogo avner i ånden i "koge fileter af krokodille i en kobber gryde, og derefter begrave det i sandet og vente i 3 dage", der vælger en enkel, men velsmagende ret, der let kan udarbejdes i hjemmet køkkenet.

For at formidle deres synspunkter til indbyggerne, han havde i slutningen af 90'erne, takket være BBC-kanal, der lancerede den tv-program "The Naked Chef". I dette projekt, kokken Oliver Dzheyms fortalte og viste folk, hvordan man laver lækker, sund mad uden at bruge en halv dag i køkkenet. Dens aktiviteter er baseret på tre principper:

 • brug af høj kvalitet, sæsonbestemte ingredienser;
 • anvendelsen af krydderier;
 • kreativ tilgang.

Hvorfor lave mad nøgen? Fordi det fortæller og viser hele processen med madlavning uden forbehold, forsøger at bringe alle madlavning specificitet til publikum.

Dets aktivitet er blevet et vartegn for britiske borgere - det var dengang, at de begyndte at tænke alvorligt over, hvad de spiser, entusiastiske madlavning, ser som Oliver forbereder. James blev ikke begrænset til tv, frigive en serie af bøger med opskrifter, og dermed kører i kølvandet på populariteten af sund kost fremme og opmærksom på, hvad der er på din tallerken.

Hvad kokken vil undvære sin virksomhed? Jamie led ikke halve løsninger og lanceret et ambitiøst projekt - Jamies Italian international restaurant kæde, som er blevet en ode til hans kærlighed til middelhavskøkken.

Repræsentative kontorer i Rusland, så beboerne kan nyde at kærligt skabt Dzheyms Oliver. Restauranten er åben for at forene teknologiske kort, og smagen af maden ikke efterlader besøgende ligeglade.

Alle mennesker

Ved hjælp af de etablerede forbindelser og indflydelse, Jamie forsøger at hjælpe folk i din foretrukne måde - sikkert og med frækhed.

I 2002 lagde han sin ejendom og etableret "Femten" fond, som hvert år er med til urolige teenagere 15, der skal uddannes i kulinariske skole.

De projicerer også Feed me Bedre blev lanceret, til formål at forbedre elevernes engelsk morgenmad. Han passerede gennem køkkenet skoler, inspicere indholdet af køkkener, foretage justeringer i menuen, dog, og at det ikke var nok - efter succesen i England, gik han til USA, højborg fastfood og frosne. Kæmper for den rigtige mad børn var grusom (som er mindst en juridisk kamp med "McDonalds"!), Men så Oliver var sejrherren.

Dzheyms Oliver. Opskrifter til Life

Selvfølgelig kunne vi ikke forlade denne artikel uden en recept fra en mester. Vi tilbyder dig at tilberede den drue pie af Jamie fordi han var bare fantastisk:

 • æg - 3 stk;
 • vaniljesukker - 1 pakke;
 • skræl 2 små appelsiner;
 • citronskal af 2 små citroner;
 • blødt smør - 135 gram;
 • olivenolie (eller enhver anden lugtfri) - 75 ml;
 • sukker - 202 g;
 • mælk - 112 g;
 • bagepulver - 1,5 tsk uden objektglas ;.
 • mel - 310 gram;
 • G - stor knivspids;
 • druer (fortrinsvis uden kerner) - 500 gram.

Cooking?

Dette er, uden overdrivelse, den mest populære opskrift i Rusland af alt, der tilbyder kok Oliver. James fokuserer ikke på farven af druerne, men vi anbefaler at tage den mørke, fordi det er mere duftende.

Dække form af 27-29 cm bagning diameter papir.

Forvarm ovnen til 180 0 C.

Piskeris æggene med saltet indtil fluffy. Uden at stoppe for at piskeris, det begynder at hælde sukker (regelmæssige og vanille). Som et resultat, bør få en frodig cremet masse.

Føj til ægget begge typer olie, piskeris indtil glat og hæld i mælken. Pisk igen.

Bland mel med bagepulver og finkæmme i dejen, omrøring med en ske fra bunden op allerede.

Tilsæt citronskal af citrus dej, æltede indtil glat og der er afsat i 10 minutter.

Indtil dejen er brygget, vaske, slippe af kviste og tørre druer.

Tilføj dejen 1/3 druer. Bland og placere jævnt i forberedt gryde.

Sætte kagen i ovnen i 11 minutter, fjern derefter formularen, drys på overfladen af dejen resterende druer og bages yderligere 46-47 minutter. Denne metode til beregning af frugt er ikke kun anbefales Oliver. James, med fokus på tæthed test giver dig som et resultat af den ensartede fordeling af druer i en tærte. Hvis du hældte alle på en gang bær i dejen, bagningen, ville de finde sig i bunden.

Klar kage bør springe tilbage lidt, når du trykker på midten. Når du har opnået dette, straks fjerne maden fra ovnen og tjene, præ-cool.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.