Nyheder og SamfundBerømtheder

Kuzyuk Maksim Vadimovich: fotos, biografi, karriere

Lederen af staten Corporation "flymateriel" (fra 2015 - "technodynamics") Kuzyuk Maksim Vadimovich er et af de yngste medlemmer af kommandoen "Rostec". Lederen af holdingselskabet kom fra international business. På mange måder er den unge generaldirektør arbejde stil ikke passer med etablerede traditionelle overbevisninger om lederne af statslige styrelser.

Kuzyuk Maksim Vadimovich: Introduktion

Tilstedeværelsen af høje kompetencer og stor erfaring med praktisk international indsats på forskellige områder og i forskellige dele af verden tillader den nye leder til at fremsætte innovative måder at løse problemerne med den kollektive og til at opnå høje resultater.

Kuzyuk Maksim Vadimovich placeret som en leder med en dyb forståelse af de internationale principper og regler for erhvervslivet. Det hjælper ham til at opnå en af de vigtigste strategier på bedriften - lige deltagelse i de processer, der finder sted på det internationale marked. I 2020 den planlagte levering af 12 avancerede flysystemer for russisk og udenlandske fly.

Kuzyuk Maksim Vadimovich: biografi

Denne mand blev født August 28, 1975 i Dolgoprudny (Moskva reg.). I 1998 dimitterede han fra Moskva Fysisk-Teknisk Institut med en grad i "anvendt fysik og matematik." I 2006 har uddannelse blevet videreført: Kuzyuk Maksim Vadimovich fik sin MBA. I 1999-2003, har en lovende ung specialist tjente som hovedenheden, og derefter selskaberne i gruppen af virksomheder "ArtTehTsentr". I perioden fra 2004 til 2006 arbejdede han i firmaet Moskva "DrillTek Rus". Hvor hans speciale er opførelsen af rørledninger. Snart Maxim Kuzyuk blev stedfortrædende generaldirektør for virksomheden og projektlederen. I perioden fra 2007 til 2010, den unge manager haft forskellige stillinger i høring corporation BCG (The Boston Consulting Group, Paris kontor).

I 2010-2011. BCG har fungeret som leder af repræsentationen i Moskva. I perioden 2011-2012 holdt han placeringen af NGO "Izhmash" stedfortrædende generaldirektør. Efterfølgende blev han generaldirektør for virksomheden. I perioden 2012-2016 arbejdede i positionen af generaldirektør for selskabet "flymateriel". I 2015 skiftede selskabet navn til "technodynamics". Samtidig Maxim Kuzyuk hoveder inkluderet i CRA organisation "Anker".

Ifølge en af de russiske militære blogs, blev beslutningen om at ændre lederskab "technodynamics" blev vedtaget i slutningen af 2016. Det er blevet rapporteret, at den tidligere generaldirektør Kuzyuk Maksim Vadimovich afskediget. Blev erstattet af Igor Nasenkov, der tidligere fungerede som første stedfortrædende generaldirektør KRET, også er en del af "Rostec". Som nævnt, snart til at forlade sin post Kuzyuk Maksim Vadimovich. Fratræden af "technodynamics" for det er forbundet med en ny runde af karriere. Guide "Rostec" lægger store forhåbninger om den unge talentfulde manager. Det nye kontor, som vil tage Kuzyuk Maksim Vadimovich - administrerende direktør for statens Corporation "Rostec".

familie

På trods af den enorme tid, finder stadig tid til familien Kuzyuk Maksim Vadimovich. Hustruen, hvis foto er ikke i det offentlige rum, er en ikke-offentlig person. Det er kendt, at familien opdraget to børn. Oplysninger, der modtages i medierne, at hver morgen den unge instruktør kørte sønnen til skole. Hustru Kuzyuk Maksim Vadimovich data i sig selv ikke giver journalister.

Maxim Kuzyuk: karriere og succes hemmeligheder

Unge CEO "technodynamics" åbenhjertigt delte med journalister sit syn på mange spørgsmål i forbindelse med sine aktiviteter, åbnede de motiverende faktorer, der bidrager til at hans personlige avancement. Ifølge ham, forstå sin egen motivation er meget vigtigt for enhver person. Arbejd intensivt uden interne formål, er det meget vanskeligt.

Ydre motivation (penge, position, og så videre. N.) er forbigående. Hovedmotivet for hver talentfuld ung mand, sagde Maksim Kuzyuk bør være interesse for arbejdet, bevidsthed om vigtigheden og betydningen af hans arbejde.

begynder

Tilmelding i Fysisk-Teknisk Institut på MIPT, han troede det ville være at gøre videnskab. Men tingene gået anderledes. Efter et år, han studerede i graduate skole, jeg skulle vælge mellem erhvervslivet og videnskab. På det tidspunkt mere værdifuld end erfaringer, mens du arbejder i den kommercielle organisation, der repræsenterer afhandlingen for ham. Landet er så nødvendig revisorer, økonomer, advokater, mæglere, finansfolk. Efterspørgslen efter videnskaben var lille. For en ung mand har det altid været en meget vigtig økonomisk uafhængighed, så ved først givne lejlighed forsøgte han at tjene til føden. I studieårene, siger Maxim Kuzyuk, han havde en lille privat virksomhed. Men, der har lyst til at skrive en kvalitet grad, han ændrede sit job og arbejdede i et distributionsselskab, nye arbejde afveg mere fleksibel og bekvem tidsplan, som tillod ham at fortsætte med at lære og for at afslutte den grad.

Arbejde i virksomheden Bang & Olufsen, lærte han det grundlæggende i erhvervslivet forhandlinger. I perioden med samarbejdet med udenlandske virksomheder, der var den idé at få en MBA. Arbejde i Sakhalin om oprettelse af rørledningen projektet, Maxim V. besluttede at gå til den schweiziske IMD. Det vigtigste resultat er opnået ved afslutningen af MBA, var kendskabet til sig selv og deres motiverende faktorer.

Han vidste, at på dette tidspunkt er det vigtigt at få erfaring i en international virksomhed. Den unge mand besluttede at tage en ny retning og valgte at arbejde i The Boston Consulting Group. Det var en meget vigtig erfaring og fortsatte sine studier. Maxim V. tilstod journalister, der refererer til de mennesker, der mener, at du jævnligt skal lære nye ting. Efter 2 år, blev han projektleder, og yderligere to - direktøren.

Mens du arbejder i Paris kontoret var han i stand til at gennemføre projekter i forskellige lande: Tyskland, Belgien, Frankrig, Ukraine og forskellige regioner i Rusland. Dets aktivitet er blevet forbundet med forskellige grene af industrien: .. Pharmaceutical, petrokemiske, biler, etc. Det er engageret i organisationen, operationel effektivitet og strategiudvikling forretningsmodel. Tidligere arbejde på forskellige områder er det muligt at danne en klar vision mulighederne for i hvert tilfælde en eller anden metode.

"Rostec"

På et tidspunkt, han indså, hvor vigtigt det er for ham personligt at påvirke forøgelsen af konkurrenceevnen i landet, for at bidrage til udviklingen af russiske økonomi. Han vidste, hvor stor er potentialet for positive forandringer i deres hjemland. Dette var en faktor, der bliver bedt om den unge specialist til at vende tilbage til Rusland. Ved hjemkomsten fik han et tilbud, der har besluttet at tage. Han blev repræsenteret af en temmelig kompliceret, ikke-standard situation hvorfra ikke nægte Kuzyuk Maksim Vadimovich. "Rostec" opfordrede ham til at gennemføre krisestyring og omstrukturering af "Izhmash". Anlægget på det tidspunkt var i en tilstand af dyb krise.

Så han selv ikke troede, der vil være mulighed for at gøre alle vores planer og mødes som planlagt, bekender Kuzyuk Maksim Vadimovich. Overgangen til de "russiske Technologies" er blevet parret med behovet for at løse en temmelig vanskelig situation. Den sværeste øjeblik for hele den periode, projektet som den anser for nødvendige annonceringen af konkursbehandlingen og overbevise folk, at dette ikke er vejen til døden af virksomheden, og at dens fornyelse. En central rolle i rehabilitering og omstrukturering af "Izhmash" fabrikken, ifølge Maxim V., spillede "Rostec". ville have været Projektet umuligt uden de garantier, som staten selskab, uden sin deltagelse i forhandlinger med kreditorerne og hjælpe med at løse problemer med skat.

fratræden

Den næste fase af sin karriere, åbnet nye muligheder, efter Kuzyuk Maksim Vadimovich - fratræden som følge af en større rokade i "Izhmash", som fandt sted i juni 2012. Leder foldet handler generaldirektør for anlægget, og begyndte, i overensstemmelse med den nye stilling, til at udføre funktioner i den almindelige direktør for bedrift "Aviavitsonnoe udstyr." I 2015 har virksomheden været omdøbt "technodynamics". Kuzyuk Maksim Vadimovich, holder positionen af generelle direktør for holdingselskabet, forblev et medlem af bestyrelsen for ledere af "Izhmash" og fortsatte med at overvåge virksomhedens udviklingsstrategi.

Ledelsen af de statslige Corporation "russiske Technologies", blev det understreget, at den unge administrerende direktør for anlægget har vist sig som en fremragende leder, er i stand til på kort tid at vende tilbage til livet og sikre effektiviteten af selv de mest urolige aktiver. Under hans ledelse NGO "Izhmash" har fået nye ordrer fra udenlandske partnere, de mest lovende for stikkontakten fabrikken blev åbnet i USA, ydet et væsentligt gennembrud inden for design udvikling, gennemført en global omstrukturering af virksomheden. Ifølge resultaterne af hans lederskab "Izhmash" øgedes næsten det dobbelte af produktionen pr 1 ansat steg gennemsnitslønnen med 20%, hvilket beløb sig til 14,5 tusind rubler. Selskabets omsætning steg med 40%.

"Flymateriel"

Som leder af Maxim Kuzyuk holdingselskab fokuseret på at skabe økonomisk sektor konkurrencedygtig virksomhed halter bagefter internationale virksomheder. Han havde en forholdsvis kort periode for at gøre op for det, der blev tabt i 10-15 år. Kun på denne måde kan sikre udviklingen af luftfarten i landet. Selskabet er involveret i at levere komplette systemer producent af fly. Det blev indført model, tæt på den vestlige. Et centralt fokus har været adskillelsen af produktion af komponenter og færdige produkter, der giver øget effektivitet i virksomheden.

"Technodynamics"

Oprettelse af bedrift "technodynamics" (marts 2015 den første hedder "flymateriel") henviser til 2009. Det består af 36 selskaber i luftfartsindustrien. Ejeren af 100% af aktierne er statsejet selskab "Rostec". Holding udvikler og producerer komponenter og systemer til fly og helikoptere til militære og civile formål. Dens virksomheder producerede produkter til olie- og gas-og rumfartsindustrien, transport, energi. Holding ejer 46% af markedet for enheder luftfarten i Rusland, de producerer mere end 20.000 typer af produkter, hvoraf 35% er civile produkter industrien. Antal ansatte i virksomheder - mere end 30 tusinde mennesker.

I 2015 beholdningen var rebranding, ændre navnet. virksomheden er nu blevet kendt som "technodynamics". Som forklaret til journalister lederen af bedriften, var dette en grund. Det gamle navn var medtaget begrænser mulighederne i virksomheden, der producerer ikke kun udstyr til luftfart, men også produkter til andre industrier: .. Maskiner til anti-luftskyts missilsystemer, udstyr til dykkere mv Derudover bør brandet svare til den indre tilstand af virksomheden, som det har udviklet sig til en moderne holdingselskab rettet mod de strategiske mål - udvikling af innovative teknologier til udvikling af luftfartsindustrien og overgangen til nye niveauer af erhvervslivet. Den nye brand er ikke bare navnet er ændret, det bør afspejle de opgaver og udsigterne for virksomheden.

fremskridt

Den konsoliderede ledelsen rapporterer resultaterne af aktivitet i virksomheden: på det i 2013 indtægter, "technodynamics" beløb sig til mere end 20 milliarder rubler (nettoresultat - 1 milliard) i 2014 - mere end 21 milliarder, samlede fortjeneste - omkring 1,5 milliarder vækst. af selskabets resultater - 19%. Dette ses i resultater i de følgende år: i 2015 nettoresultatet i selskabet udgjorde omkring 2 milliarder rubler, rentabilitet vækst - 4%.

hoved

Evnen til at vælge personale Maxim Kuzyuk anser kritisk opgave manager. I hans team han er ved at vinde lyse, alsidige personligheder. Denne tilgang gør kommandoen virkelig værdifuld. Problemet med personalet må betragtes fra forskellige vinkler, at den eneste måde frem til den optimale løsning. For Maksima Kuzyuka er vigtigt, at folk fra hans hold var virkelige fagfolk, havde vi stangen inde, flytte dem til målet, på trods af vanskelighederne.

Den vigtigste opgave for hovedet er evnen til at overtale, siger Maxim Kuzyuk. Ledere skal være i stand til at bygge en motivation for folk, der fremmer et effektivt samarbejde på resultatet.

konklusion

Den næste fase af sin karriere, som har at overvinde i begyndelsen af 2017 Kuzyuk Maksim Vadimovich - tilbagetræden fra posten som generaldirektør for "Termodynamik" og udnævnelsen af den administrerende direktør for statens Corporation "Rostec". Det er kendt, at tærsklen til det nye år vil være præget af en temmelig væsentlige ændringer i forvaltningen af vigtige virksomhedernes beholdninger.

Efter eget udsagn, Maxim Kuzyuk har overlegen kvalitet er nødvendig for en effektiv ledelse af selskabet: han er altid at lære nye ting, forsøger at undersøge enhver proces indefra, altid forsøger at "grave" til roden af problemet og forstå dens sande natur.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.