Åndelig udviklingMystik

Betydningen og oprindelsen af navnet Victoria. The Mystery of Victoria

Vælg et navn til dit barn - opgaven er ikke enkel. Nogle forældre er så ansvarlige over for dette, at deres barn lever uden ham indtil flere måneder. Vores artikel er designet til at hjælpe unge forældre. Herfra vil du lære alt om det vidunderlige navn Victoria.

Navnet på pigen og især hans valg er et meget vigtigt og vigtigt øjeblik. Det påvirker trods alt menneskets fremtidige skæbne. Nu er et hyppigt fænomen forandringen af navn i passet, og i de relevante statsstrukturer er det længe ikke blevet overrasket.

Betydningen og oprindelsen af navnet Victoria

Alle ved, at Victoria betyder Victory. Men ikke alle forstår - hvor kom det fra. I romersk mytologi har sejr Victoria's gudinde længe været kendt. Oprindelsen af navnet er forbundet med det. Guddommens kult opstod længe før udseendet i den græske mytologi af gudinden Nicky, også et symbol på sejr. Senere blev den romerske gudinde identificeret med sin "fætter" fra Grækenland. Derfor hedder navnet Victoria på samme linje med navnet Nick. Den græske gudinde blev portrætteret som en vinget kvinde med en krans i hånden fra laurbærgrenen, som hun tildelte vinderne.

I den indoeuropæiske kultur har roden til ordet "Vic" også en lignende betydning og oversættes som "magtens kraft".

Rusland lærte dette navn relativt for nylig på det attende århundrede under Peter I.'s regeringstid.

Er der et navn til Victoria hos de hellige? Under hvilket navn bliver babyer døbt?

Troende undgår nogle gange at ringe til deres datter med det navn. Årsagen er, at St. Victoria ikke er til stede i de hellige. Oprindelsen af navnet, men temmelig gammel, men præsten skal døbe babyen Nika. I denne henseende var der ofte kontroverser og forvirring.

Men siden 2011 er situationen endelig ændret radikalt. Moskvas patriarkat har foretaget ændringer i den officielle ortodokse kalender, og nu hedder den hellige martyr Victoria Kordubskaya i de hellige. Så nu (for glæde hos troende forældre), der ønsker at navngive deres datter ved dette bemærkelsesværdige navn, vil der ikke være problemer med dåben.

Fejring i overensstemmelse med kalenderen falder den 30. november til en ny stil. Det betyder, at fødselsdagsfest skal fejres på denne dag.

Hvis dit barn bliver døbt tidligere end 2011 under navnet Nick, betyder det ikke, at den nye protektor vil være den hellige martyr Victoria Kordubskaya. Hun vil stadig blive betragtet som den hellige martyr Nick, og hendes navnedag fejres den 29. april eller 23. marts.

Victoria i barndommen

Som vi allerede har skrevet tidligere, har navnet en enorm indflydelse på ejeren. Særlig videnskab, der studerer betydningen af navnet Victoria for pigen og andre, hedder onomastics. Det er underkastet analyse fra mange aspekter: ud fra et synspunkt af astrologi, numerologi, fonetik, alfabetisk sammensætning.

Så hvad siger onomastics os? Hvad skal du forvente af en person med et sejrigt navn Victoria?

Det er som en blomst, det åbner ikke med det samme, men kun med årene, der vokser op fra en ubeslutsom, stille pige til en lidenskabelig forretningskvinde.

Meget ofte virker Victoria som barn ikke som støjende spil og hovedrollen i dem. Det kan ikke kaldes dyr og sjæl i et barnligt selskab, det er snarere "min mors datter." Vika meget svært at afslutte adskillelsen fra hendes forældre. Det er kort og endda lukket. Det er i opdragelsen af Victoria, du skal kun bruge "peberkager" og gemme "pisken" hvor langt væk. Dette barn er meget mere motiveret af væsel end straf, hvorfra hun kun kan blive forbitret og lukke sig endnu mere.

Meget godt, hvis forældrene forstår dette. Hvis ikke - lange levende komplekser slippe af med, som i voksenlivet vil være ret svært, idet der tages højde for en lille persons karakter.

Victoria i sin ungdom

I skole og ungdomsår kommer Victoria bogstaveligt til liv. Hun forsøger at overvinde sin naturlige skamhed. Og i kurset er der meget forskellige måder. I skole og college er Victoria aktivt involveret i skuespil, amatørforestillinger og KVN. Alt almindeligt og uinteressant er ikke for hende. Som en magnet tiltrækker den uformelle samfund, det være sig punk kultur eller gotisk. Ofte prøver hun sig i en sangeres rolle, skriver poesi eller tegner. Hun forsøger aktivt at forstå hendes sted i verden, ofte erstatter hendes hobbyer hinanden med lysets hastighed.

Skæbnen af navnet Victoria og dens besidder er meget nært beslægtede, og det er ikke for ingenting, at det bliver behandlet som en sejr. Dette er en evig kamp. Det er en sejr over komplekser og usikkerhed. Ønsker at hævde sig, går Vika ofte til ekstremer og choker folket omkring hende med sit usædvanlige udseende. Den vedholdende og udfordring, som i første omgang synes at være så naturlig for den, er faktisk intet andet end en evig kamp med sig selv, overvinningen af komplekser, beviset for ens styrke ikke for nogen, men for sig selv.

Men hun holder sine oplevelser dybt i hendes sjæl, det er faktisk sårbart og sensuelt, og det tillader ikke selv de nærmeste.

Victoria i familien

Betydningen og oprindelsen af navnet Victoria er uløseligt forbundet med sejr. Victory betyder ofte maksimalisme. Derfor for Victoria, det manifesterer sig bogstaveligt i alt.

Manden? Det skal være perfekt. Kravene til hans valgte Vika sommetider sætter for højt og derfor finder en partner i livet - en vanskelig opgave for hende. Hun tolererer ikke forræderi og svig. Han ønsker at se prinsen i sin kone på en hvid hest. Men hvis hun beslutter sig for at tage et så alvorligt skridt som at skabe en familie, så er hendes loyalitet og omsorg ikke begrænset. Ofte en leder i familien, han kan lide at kommandere.

Mama Vika vil elske børn uden at se tilbage. Maximalisme og så vil ikke lade hende hvile. Hun vil forsøge at være den bedste i alt: i deres udvikling, fritid, beskyttelse. Hun vil kun købe det bedste for sine børn. På den måde er det ret i stand til at fortynde børn.

Victoria forbereder sig godt, og de omkringliggende mennesker har indtryk af, at der ikke er noget sådant, som ligger uden for hendes magt. Hvis hun vil - hun kan være talentfuld i alt. Hun forsøger at gøre al sin virksomhed ikke bare godt, men ideelt. Men som svar henter Vika, at hendes skrifter vil blive bedømt. En mand skal altid huske dette. Hengiven ord, enkel "tak" fra hjertet kan inspirere hende og give styrke til nye sejre.

Professionelle kvaliteter af Victoria

Betydningen og oprindelsen af navnet på Viktoria er meget kompleks og vanskelig at pålægge den på fagområdet.

Victoria har ambition og et ønske om at være førende i holdet. Men hendes indre usikkerhed er hjørnestenen i at nå disse mål.

Wiki's sind er mere mandlige end kvindelige. Hun kan lide at analysere, vejer altid alle fordele og ulemper, før man træffer en ansvarlig beslutning. Ejeren af et så stærkt navn foretrækker seriøs aktivitet. Det kan være videnskab eller endog organerne i indenrigsministeriet. Hvis der er et valg foran hende, vil hun altid give præference for arbejdet, hvor det endelige resultat kun afhænger af hende.

Som du kan se, er karakteren af navnet Victoria, og derfor dens ejer, ret kompleks og modstridende. Vika kan endda plage overordnede. Men hun forgiver sig som hovedregel alt og kommer væk med hendes sind, professionalisme og dedikation.

Berømtheder med navnet Victoria

Betydningen og oprindelsen af navnet på Viktoria var fuldt berettiget af så lyse berømtheder som:

 • Dronning Victoria, der regerede i Storbritannien fra 1837 til 1901.
  Hun blev en monark med regeringens længste historie - næsten 64 år.

 • Victoria Beckham er nu en berømt designer af tøj, en engelskkvinde. Dette er en lys repræsentant for hendes navn. Ubeslutsom i barndommen blev hun en uhæmmet og bemærkelsesværdig sangerinde i sin ungdom. Alle kender et af de lyseste ungdomsgigantiske bands - Spice Girls. Nu er Victoria en populær designer af tøj og et ikon af stil. Hun er en vidunderlig kone og mor. Men med al denne succes erkendte hun engang i et interview, at hun ikke kan lide hendes smil og stadig er genert af kameraerne. Er det ikke den indre usikkerhed, der forpligter ejeren af dette navn hele sit liv?

 • Victoria Abril - skuespillerinde, ballerina, spanier.
 • Victoria Tokareva er en russisk forfatter.
 • Victoria Tsyganova er en russisk sanger.
 • Victoria Daineko er en russisk popsanger.

Kort form af navnet Victoria

Ring kærligt til din datter, kæreste, pige, kone, mor eller bare en ven du kan:

 • Vikusha;
 • Vicki;
 • Vichka;
 • Vikulya;
 • Vikusya;
 • Vikochka;
 • Vikusik;
 • Vikulechka;
 • Vikonka.

Du kan forkorte det fulde navn og "opfinde" en mindsket kærtegn af den anden del:

 • Tori;
 • thorium;
 • Tosha;
 • Touche og endda Kusia.

Victoria: Navn Kompatibilitet

Onomastics er en usædvanlig underholdende videnskab. Hun hævder, at en kvinde ved navn Victoria sandsynligvis vil finde sin lykke med Vladimir, Mikhail, Sergei, Semyon, Lev, Savely og Edward.

Det er ikke muligt at finde et fælles sprog (eller det vil være meget svært at gøre det) med Albert, Dmitry, Grigory og Vitali.

Hvis du ikke kan finde oplysninger om kompatibilitet med navnet på din interesse, fortvivl ikke. Du kan analysere kombinationerne af bogstaver i to navne. Og jo flere har de samme - jo bedre.

Eksempel: Navnet Victoria og Boris har så mange som tre identiske bogstaver (o, p, u) fra otte kvindelige og fem mandlige. Dette betragtes som et meget godt resultat, hvilket betyder, at andelen af opbygningen af en stærk union er ret høj.

Nu ved du, hvor meget hans navn påvirker en persons skæbne og karakter. Glem det ikke. Og videnskaben om onomastics vil hjælpe dig med at træffe det rigtige valg. Betydningen af navnet Victoria for en pige bestemmes ikke kun af ordet "sejr". Dette er en vanskelig kamp, skjult for øjnene. Victoria går videre med hendes hoved holdt højt og vinder sejren. Men hun gør det udelukkende for sig selv. Victoria er maximalisme i alt. Men samtidig er det glans, sensualitet og lidenskab.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.