Åndelig udviklingMystik

Lær hvad der kløer til højre øre

Mange tiere og hundredvis af år siden var der ingen videnskab som sådan, så det var umuligt at bestemme årsagerne til disse eller disse fænomener. Derfor for alle uforklarlige mennesker kom op med tegn, hvor de gav tolkning til en række fænomener. Meget interessant er årsagerne til, hvad kløer højre øre.

Hvordan forklare kløen af en forfædres forfædre

Nu er folk kommet op med snesevis af forskellige forklaringer til dette eller det fænomen, sandheden af disse fortolkninger er blevet argumenteret i årevis, og nogle mennesker accepterer det som et aksiom, fordi de ser mere plausible eller tydeligere udprøvet end andre varianter. Men indtil nu tror mange, at den mest sandfærdige er forklaringen fra mennesker, der levede længe før os. Mange tillægger dem naturlig visdom, ikke skjult af teknologiske fremskridt, så hvis deres højre øre er ridset, er omen det eneste, de tror på. Men hvad har vores forfædre virkelig tænkt på sagerne med kløen i øret? Den allerførste og mest almindelige mulighed er følgende: Hvis du ridser dit øre, især den rigtige, så vil du snart blive scolded for noget. Øre med hensyn til negativitet var et af de mest anvendte organer af mennesker. Hvis dine ører brænder, bliver du diskuteret bag din ryg, hvis du kæmmer det, så bliver du skældt og så videre. Men vores forfædre klarte ikke med en enkelt forklaring, der er en uoverensstemmelse i mening, til det højre øre er ridset . For eksempel er der en version ifølge hvilken kløen i højre øre betyder, at snart vil du modtage nyheder, men det er ikke angivet hvor som helst, er disse gode nyheder eller dårlige nyheder? Som i mange andre tilfælde forlader tegnene tvetydighed efter sig selv, men dette er en del af deres essens. Hvis de pegede på en nøjagtig begivenhed, ville det positive resultat være meget mindre sandsynligt. Og med denne formulering fungerer tegnet meget mere i flere tilfælde. Den sidste af de allestedsnærværende fortolkninger af, hvad højre øre er kløe er en variant med uforudsete affald. En af de mest ubehagelige varianter af at forklare ørekløbet, men der er ikke noget at gøre ved det - tilsyneladende havde vores forfædre ofte ridset af øret og nogle uventede omkostninger.

En logisk forklaring

Du kan altid tro på tegn, dette er ikke forbudt for nogen, men alligevel i den moderne verden er der sandsynligvis en logisk forklaring på næsten ethvert fænomen, som vi kan se, høre eller føle. Og hvis dit øre begynder at kløe, så er der en chance for at du skal konsultere en læge. I tilfælde af at kløen er vedholdende, permanent og ikke går igennem en vis periode, kan dette være tegn på irritation. Du bør kontakte en hudlæge for at få en check-up, og derefter et behandlingsforløb, hvis du har en sygdom. Men vær også parat til at besøge en allergiker, hvis du har en tendens til allergiske reaktioner. Og hvis du stadig er alvorligt plaget af spørgsmålet om hvad der er højre øre, og du skal bare finde ud af alle mulige muligheder, så kan du henvise til samlingen af folkeskilt, der sælges i boghandler og er tilgængelige på internettet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.