Af teknologiMobiltelefoner

Når den første touch screen telefon?

I dag, med en touch screen mobiltelefon er ingen overraskelse - han er blevet almindeligt i dagens verden. Men femten år siden om en sådan teknologi kun kunne drømme. Ønsker du at vide, hvornår den første touchscreen telefon, og at han kan lide?

Fremkomsten af mobiltelefoner

Ideen om at skabe en sådan anordning kom tilbage i 1947, og i livet det blev realiseret ti år senere den sovjetiske radio ingeniør Leonidom Ivanovichem Kupriyanovichem. Navnet på denne enhed LC-1 og vejede tre kilo. Blot et år vægten af enheden ned til et pund. Og i 1961, kan mobiltelefonen blive i en palme og vejet på de samme 70 gram.

I 1973 har virksomheden "Motorola" udgivet en prototype mobiltelefon, som blev kaldt Motorola DynaTAC. Han vejede lidt mere end et kilo, og havde tolv taster på frontpanelet. I samtale tilstand kan telefonen arbejde for omkring en time og standby-tid - op til otte. Opladningen varede mere end ti timer.

Den første touchscreen telefon

I 1998 har den japanske virksomhed Sharp skabte den første touchscreen telefon - PMC-1 Smart-telefon. Ud over den innovative skærm der var næsten ikke noget særligt. Derfor er det vigtigste formål med hans skabelse - konkurrencen til Nokia 9000 - er og ikke er opnået.

I samme år blev den sluppet Alcatels One Touch COM. Det var med ham, mærkeligt nok, begynder historien om touch-telefoner.

Begge disse enheder er ikke særlig udbredt, så længe de, og touch kontrol teknologi er blevet glemt.

Den næste telefon med en touch screen er blevet Ericsson R380. Det var det første forsøg på at skabe en smartphone med en touchscreen. Han havde en lille monokrom skærm med en opløsning 360h120. Derudover har ledelsen været meget begrænset, da det ikke var muligt at installere yderligere software.

I 2002 HTC frigivet den første fuldgyldigt smartphone med en touch screen - Qtek 1010-1002 XDA. Dens skærm har været meget imponerende dengang - 3,5 inches, plus vedligeholdelse af 4.096 farver. Den smartphone kører på et operativsystem Windows Mobile 2002-systemer.

Nokias første touchscreen telefon

I 2003, den berømte finske mærke annoncerede sin første telefon med touch kontrol - "Nokia 7700". Imidlertid har udgivelsen af modellen på markedet blevet udskudt flere gange, og i sidste ende forbrugerne, og så det kom aldrig. I stedet "Nokia 7700" blev udgivet med det samme, "Nokia 7710".

En ny side i udviklingen af telefoner

I 2007 har den mobile industri vendte produkt fra Apple - iPhone. Dette er den første touchscreen telefon, som engang understøttede to nye funktioner: finger kontrol og multitouch hænder, er at røre i flere steder på en gang. Også i år udgivet HTC Touch, som også havde en høj popularitet på grund af den særlige teknologi og manglen på TouchFLO fodpanel kanterne af skærmen, som forhindrede adgang til visse elementer.

Fremtiden for den mobile industri

Svært at tro, at historien om mobiltelefoner har mere end halvtreds år. Alt dette tidspunkt, har den mobile industri været igennem mange faser af udviklingen. Og selv om de første touchscreen telefoner er relativt nye, er fremskridt ikke stå stille. Snart erstattet denne teknologi kommer mere moderne og komfortable, fx stemme eller holografisk kontrol.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.