Af teknologiMobiltelefoner

Smartphone "Lenovo C90": anmeldelser, revision, specifikationer

Kinesiske producenter er konstant fyldt med interessante nye markeder. En sådan indretning var nysgerrig C90 med "Lenovo" selskab. En masse mennesker sammenligne det på at henvise til Apple-produkt, men er det?

udseende

Telefonens design kom ud meget underholdende. Blandt massen af lignende telefonenheder , "Lenovo C90" absolut skiller sig ud. Der er nogle ligheder med den sjette iPhones, men udviklingen af teknologi har gjort næsten alle smartphones ud.

Det bør starte med det faktum, at alle ligheder med "æble" repræsentant er at bruge tilsvarende materialer.

Den forreste del er kun lidt ligner iPhone, resten af virksomheden er forblevet tro mod sig selv, og alle designelementer er i de sædvanlige steder. Således touch knapper tage deres plads fra bunden af skærmen, og den øverste er perched højttaler, kamera, sensorer og interessant nyhed i form af flash.

Men den bageste del af køretøjet ikke længere ligner den sjette iPhone. Nu skal det bemærkes, at denne del af huset er lavet af aluminium. På toppen af kameraet er, selvfølgelig, med en flash, samt virksomhedens logo. Placering af alle komponenter er nøjagtig det samme med Apple-produkt.

Glasset har en oleophobic coating, der tillader ingen frygt sløring unit prints.

Lav vægt, overvejer aluminium anvendes på kroppen, gør din smartphone "Lenovo C90" praktisk at bruge. Vægt - kun 129 gram. Tykkelse på 6,9 mm, også vil sætte pris på brugeren. Selvfølgelig er disse indstillinger helt overtog firmaet i den sjette "æble".

Bund apparat placeret to højttalere, men en af dem - bare en hage. Desuden har den nedre ende blive et tilflugtssted USB-stik og mikrofon.

Venstre i marginalier er et sted for SIM-kort, og på højre - volumenkontrol og afbryderknappen.

Selv hvis vi antager, at designet helt efterligner iPhone, har telefonen viste sig fremragende udsigt. Kvalitet build og en behagelig krop materiale gør det muligt for enheden at se dyrere end sin pris.

udstilling

Stout skærm obzavolsya "Lenovo C90". Features diagonal er 5 inches, anvendt teknologi Super AMOLED, helt sikkert, at niveauet for "Samsung", denne funktion er endnu ikke vokset. Da der ikke skærmen yderligere indstillinger, vil billedet stadig få temmelig intens og lyse.

Obzavolsya C90 1280 x 720. Hvis peer, er det muligt at opleve en svag pixels. Særlige krav til skærmen beder ikke om "Lenovo C90" pris retfærdiggør det.

kamera

Temmelig stærkt punkt er kameraet "Lenovo C90". Karakteristik af de vigtigste udgør så meget som 13 Mn. I betragtning af den enorme opløsning på 4208 x 3120, billederne er fremragende. Fotoet er mærkbar skarphed og detaljer, men lidt mangler i lysstyrke. Alligevel er det en lille ulempe for en sådan indretning.

Et interessant træk ved C90 - en frontalka med integreret 8 megapixel. En utrolig situation, hvor den ekstra kamera enhed er bedre end grundlæggende. Også her er opløsningen ikke en lille - 3264 x 2448. Der er også blitzen gør det muligt at tage selfie selv i svagt lys.

Begge kamre forlade kun den mest behagelige oplevelse. Producenterne har forsøgt at perfekt.

fyldning

Forsynet med en anordning, der almindeligvis anvendes til "Lenovo" løvemund processor. I dette apparat fire kerner med hver af 1,2 GHz. Til tidsplan blev fastsat til den sædvanlige middelklasse grafikacceleratoren Adreno 306. Bestemt lidt svag, men det klarer sine opgaver.

Virksomheden har taget i betragtning, og en defekt, glider nogle gange ind i middelklasse-enheder, nemlig svag RAM. C90 er udstyret med hukommelse svarende til to gigabyte. er det tilstrækkeligt til fuldt ud at opfylde de nye behov hos flertallet.

Men der er en model beregnet til kun det kinesiske marked. Forskellen ligger i, at enheden for Kina har kun 1 GB RAM.

Den smartphone har to varianter af intern hukommelse - 16 og 32 GB. Selvfølgelig er der ikke meget nummer er tilgængelig. Det bør forberede sig på det faktum, at omkring 4 GB vil gå straks til "Android" system. Ved afgørelsen valg af hukommelse variationer, bør det erindres, at de hurtigt afbryde koblinger til stokken ikke er i telefonen.

systemet

Det fungerer enheden baseret på "Android 4.4.4". Måske ikke det bedste valg af versioner, men du kan opgradere til en mere moderne tilsvarende, hvis det er nødvendigt.

VibeUI shell bruges af alle enheder, viser gode resultater. Alt fungerede i detaljer, og også faste problemer i de tidligere modeller.

link

Telefonen understøtter to SIM-kort. Det understøtter alle populære netværk og LTE. Derudover er der Wi-Fi, Bluetooth, og selvfølgelig, det mobile internet.

lyd

Højttaler enhed giver ganske acceptabel lyd. Vent til noget særligt, er ikke nødvendig, men støjen ikke opstår. Det forventes at lyde enheder på "Android".

batteri

Ubehagelig situation med batteri "Lenovo C90". Batteri Oversigt Brugeranmeldelser forstyrret af tilstedeværelsen af 2.300 mAh. indbyggede batteri.

I virkeligheden er det svage effektindretningen. Oplad, hvis du ikke bruge enheden, nok for en dag. I tilfælde af aktiv brug tid vil blive reduceret til blot 3-4 timer.

Bestemt installation interne batteri - en kæmpe virksomhed nærved. Og det er ikke engang den manglende mulighed for erstatning, og i sin egenskab egnet snarere budgettet enhed.

pris

Afregnes på apparatet "Lenovo C90" pris købere vil blive glædeligt overrasket. Anslået omkostninger - 15 tusind rubler, hvilket er temmelig godt for sådanne parametre. På baggrund af konkurrenterne C90 ser ud i et mere gunstigt lys.

Valgmuligheder

levering Set C90 er den standard - USB-ledning, adapter, hovedtelefoner, betjeningsvejledning. du kan købe det nødvendige tilbehør, hvis det er nødvendigt. For eksempel i tilfældet "Lenovo C90" er den perfekte løsning til at beskytte enheden mod skader.

værdighed

En flerhed af plusser på enheden. Til at begynde at finde en behagelig udformning af enheden. Lad nogle af detaljerne og blev vedtaget på flagskibet Apple, men det ydre er bemærkelsesværdig for din smartphone.

Det skal bemærkes, og fyld "Lenovo C90". Anmeldelser siger ejerne af den fremragende præstation af enheden. Temmelig gennemsnitlige processor var perfekt realiseret i C90 og i perfekt harmoni med al fyldet.

Smartphone klare de fleste opgaver og vil være en fremragende følgesvend i underholdning og arbejde.

Der lægges særlig vægt en smartphone kamera. Og ikke én, men to. Baseret på disse på "Lenovo C90" anmeldelser, kan du bedømme en god kvalitet skud.

Bør tilskrives fordelene og omkostningerne ved indretningen. Den lave pris gør telefonen attraktive for køberne.

mangler

Meget mindre i en smartphone ulemper. Den mest markante af disse er batteriet. I betragtning af den temmelig glubende systemet, samt en stærk stopning, konklusionen foreslår selv. Batterier er ikke nok til alle telefonens henvendelser. Ejeren vil være afhængig af søgningen efter opladning sokkel.

Adskillige ked allerede installerede system 4.4.4. Det faktum, at på baggrund af alle fordelene ved en forældet "Android" ser mærkeligt.

Ironisk nok, kan de mangler tilskrives design, der ligner iPhone. Det vil helt sikkert være ubehagelige konstante sammenligninger med en berømt flagskib.

anmeldelser

Før du køber det vil være nyttigt at vide, at ejerne tænker på "Lenovo C90". Anmeldelser for det meste kun positiv. Alle ejere af dette mirakel nød ydeevne og kameraet enhed.

Nogle brugere valgte C90 er kun på grund af ligheden med den sjette iPhones. Faktisk næsten alle ejerne i den ene eller anden måde genkende denne detalje.

Men ikke kun udseendet tiltrukket sig opmærksomhed fra mange. Tilgængeligheden af sådanne anordninger er blevet en vigtig faktor i valget.

Selvfølgelig, at fastsætte deres egen mening om de "Lenovo C90" anmeldelser vil ikke hjælpe. Du bør selvstændigt prøve dette nye produkt.

resultat

Endnu engang, "Lenovo" var i stand til at overraske deres fans. Og som evnen til at skabe fantastiske enheder og evnen til at kopiere design.

Det er nødvendigt at hylde: det ydre har gennemgået et par ændringer, selvfølgelig, jo bedre.

Telefonen er meget attraktiv på alle parametre, og vil sandsynligvis modtage grund popularitet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.